Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar selam... neler yapiorsunuzzz? Ben halsizlikten ve bulantidan artik iyice sıkıldım...sizde var mı bu durumlar??
Nasılsın arkadasimHep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!
Eline sağlık canımKizlar 1. Sayfayi guncelledim okumanizda fayda var bebislerimiz icin hafta hafta dualar bi goz atin
Ben de aynıyım. Bayram ama bayram değil tüm gündür uzanmaktan belim ağrıdıKizlar selam... neler yapiorsunuzzz? Ben halsizlikten ve bulantidan artik iyice sıkıldım...sizde var mı bu durumlar??
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm .. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur..İyi bayramlar kızlar. Bugün kontrole gittiğimde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim. 6+6da 15mm olan bebek, 9+6da 19mm olmuş sadeceBirebir aynı şekilde 4 ay önce de bir kaybım olmuştu. Allah sizlere sağlıklı, güzel bir hamilelik ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Allaha emanet olun.
Canım ya çok üzüldüm bu ikinci haber kalbi duran bebek için bu hafta içinde rabbim bir daha yyaşatmasin tez zamanda sağlıkli ve hayirli gebelik nasip etsin inşallahİyi bayramlar kızlar. Bugün kontrole gittiğimde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim. 6+6da 15mm olan bebek, 9+6da 19mm olmuş sadeceBirebir aynı şekilde 4 ay önce de bir kaybım olmuştu. Allah sizlere sağlıklı, güzel bir hamilelik ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Allaha emanet olun.
Allahhımmm yine aynı acı senin adına çokk ama çok üzüldüm bu defa farklı olacak diyordum şuan çok üzgünüm çok bütün moralim alt üst oldu allah sabır versin tekrarını yaşatmasınİyi bayramlar kızlar. Bugün kontrole gittiğimde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim. 6+6da 15mm olan bebek, 9+6da 19mm olmuş sadeceBirebir aynı şekilde 4 ay önce de bir kaybım olmuştu. Allah sizlere sağlıklı, güzel bir hamilelik ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Allaha emanet olun.
Sana sabırlar diliyorum canım. En kısa sürede sağlıkla meleğine kavuşursun inşallahİyi bayramlar kızlar. Bugün kontrole gittiğimde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim. 6+6da 15mm olan bebek, 9+6da 19mm olmuş sadeceBirebir aynı şekilde 4 ay önce de bir kaybım olmuştu. Allah sizlere sağlıklı, güzel bir hamilelik ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Allaha emanet olun.

İyi bayramlar kızlar. Bugün kontrole gittiğimde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim. 6+6da 15mm olan bebek, 9+6da 19mm olmuş sadeceBirebir aynı şekilde 4 ay önce de bir kaybım olmuştu. Allah sizlere sağlıklı, güzel bir hamilelik ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Allaha emanet olun.
Canım benimİyi bayramlar kızlar. Bugün kontrole gittiğimde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim. 6+6da 15mm olan bebek, 9+6da 19mm olmuş sadeceBirebir aynı şekilde 4 ay önce de bir kaybım olmuştu. Allah sizlere sağlıklı, güzel bir hamilelik ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Allaha emanet olun.
Benim boy 1.67 58 kg ile gebeliğime başladım. Diğer bilgilerim kayıtlıydı :)Kizlar tabloya kayit olmayanlar beni etiketlesin bilgilerini yazip yas boy sat fogum tarihi memleket kacinci cocuk kilo vs kaydedeyim
Canım 66,5 kg ile başladım şu an 61 kg 1.60 cm boy ilk bebekKizlar baslangic kilolarinizi ve guncel kilolarinizi boyunuzu etiket yapip bana yazin listede yoksunuz baktim duzenleyelim.bi listeye aliyim sizleride ay ay yazacagiz oncelikle olmayanlari yazalim
cibi35 B Balinayakafaatandelihamsi
Kahsen
bee009
cycas
Strongmom_ S skelebeks N Nehculferadis Y yenihayat79
1oglak1koc
Zuhal budak polat
supurgelicadi
conqueror
tethyss H Hayatcandann H hul_ya_
AnthesteriA
ssoztrk D defne1453
Papatyalardaguzel
Maviiece
bsebse
oozzee
nehirimm1727 arada dusuk yapan arkadaslar varsa affetsinler beni isimleri listede olduklari icin etiket yaptim bilemedigim icin isimlerini
Bu hafta daha rahatım.Aciktigim zaman oluyor.Birde yemek yedikten sonra karnım çok şişiyor bayağı rahatsız ediyor beni özellikle de akşamları.Canım sen 11. Nci haftadasın. Bulantın yanman oluyor mu hala
İl Ankara- yaş 36- boy 1.65- kilo 44 şimdi 46 oldum- cocuk: 3 -sat 04 04 2018- dogum tarihi 09 01 2019Kizlar tabloya kayit olmayanlar beni etiketlesin bilgilerini yazip yas boy sat fogum tarihi memleket kacinci cocuk kilo vs kaydedeyim
Cnm çok geçmiş olsun.Rabbim dayanma gücü versin , en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.İyi bayramlar kızlar. Bugün kontrole gittiğimde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim. 6+6da 15mm olan bebek, 9+6da 19mm olmuş sadeceBirebir aynı şekilde 4 ay önce de bir kaybım olmuştu. Allah sizlere sağlıklı, güzel bir hamilelik ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Allaha emanet olun.