Canim keske tiksinmeseydim azcik istahim olsaydi yedigim midemde kalabilseydi zararli faydali diye secebilseydim istahla biseyler yiyip icmeyi o kadar ozledim.kiZararlı olan herseyden tiksinelim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim keske tiksinmeseydim azcik istahim olsaydi yedigim midemde kalabilseydi zararli faydali diye secebilseydim istahla biseyler yiyip icmeyi o kadar ozledim.kiZararlı olan herseyden tiksinelim :))

ali expresten daha önce de bebek alışverişi yaptın mı ?Bu baya ucuzmuş :) ay daha erken bu 2.cocugum ılkınde 7aydan sonra alöışyık bında daha erken alasım gelıyor
Yok yapmadım ama yapan cokali expresten daha önce de bebek alışverişi yaptın mı ?
Soracam ıns söylerCınsıyet ofrenecektın demı :)
kalitesinden pek emin olamıyorum bende
fotoğrafını da at mutlaka at buraya canım yorumlayalım bizdeSoracam ıns söyler![]()
Tabikiiifotoğrafını da at mutlaka at buraya canım yorumlayalım bizde![]()
Geçmiş olsun canım. Bir an önce kendimize gelelim .Günaydın kızlar, ben dün bulantım o kadar arttı ki hastaneye koşturdum. 2 serum yedim anca kendime geldim. Dr zofran verdi 8 mg günde 1 tane. Artık damarlarımdan kan yerine ilaç akıyor ya, napıcam bilmiyorum. Bu durumda olanınız var mı? Sabahları Corasprin, folikasit, calcimax D vitamini akşamları magnezyum ve claxane 4000 kullanıyorum. hafta da bir de prolutan iğne kullanıyorum. Şimdi de Zofran![]()
Pamuklu dıyor ama memnunıyette cokmuş :) azcık bıseyler alım dıyom ama bıtkac aya anca gelıyormuşkalitesinden pek emin olamıyorum bende![]()
InsaAllah beklıyorum :)Soracam ıns söyler![]()
Pek sıkıntı olmuyor yaArkadaslar size bi tavsiye oyle cok fazla giysi almayin cunku bebisler cok cabuk buyuyor bi bakiyorsunuz giymediklerinizin çoğu küçülmüş benim kizimda hep boyle oldu cogu giydiremediklerim küçülmüştü