2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizde de oyle oldu. Ciktik dolastik cikolata yedik geldik yok gostermiyo yani doktor dio ki hanginiz inatci esim hemen anasi diyo bende esim karadenizli dedim :))))) umitler 1agustosa :) bi daha ko kontrol ne zaman
Diger kontrol icin 20. Haftada ayrintili ultrasyn var ama o zamana kadar dayanamayip 2 hafta sonra cinsiyet icin tekrar gidebilirim :)

Canim yakin arkadasimin bu sekilde hamileligi zehir oldu ona da riskli sivi aldir dediler o da nolursa Rabbimden deyip yaptirmadi simdi massllah afacan saglikli bir kizi var yani yine yaptirip yaptirmamak ssna kalmis ama hamileligini zehir etme insallah saglikla gelir yavrun detayli ultrason vakti yaklasiyor o da fikir verir zaten gonlunu ferah tut dua et
Amin insallah canim allah hepimizin evlatlarini bagislasin

B Bonibonlukek canım öyle şeyi ilk kez duydum ne demek almak zorundayız. O kararı verecek kişi sensin. Ben bunda art niyet ararım. Bi dönem kürtaj parası için dünya kadar sağlıklı bebeğe down sendromlu teşhisi koyan bir hastanenin dr u vardı baya duyulmuştu ama güçlü birileri diye üstünü örtmüşlerdi. Sıvı aldırma konusunu çok yakın hastanede calısan bir yakınımla konuştuk. Yaşı 36 olduğu için ikili test iyi çıkmış olsa da doktoru yine de yapmak istemiş. Aslında bebek hareket ettiği için koluna bacağına gelmesin diye sabırla beklemek lazımmış. Çok basit ve hızlı bir işlemmiş. Ben korkuyordum ama korktuğum gibi değilmiş dedi. Bence sende korkma cesaretini topla öyle yok 5 cocuktan 1i düşük oluyor yok yurtdışında yasak bilmem ne.. bunlar şehir efsanesi. Öyle olsa bu yöntemi asla denemezler. İçin rahat etmezse de fetal dna testi yaptır. Sadece kan veriyorsun yurt dışına gidiyormuş sonuç. Biraz yüksek fiyatlı diye genelde insanlar amniyosentez yaptırıyorlar. Bu testi mutlaka yaptır. Suan down şüphesi var ama kesinlik yok. Belki bebek çok sağlıklı ama doğana kadar bu stresi yaşamaya değmez. Sonuç iyi olmasa bile belirsizlik daha stresli daha zor..
Evet haklisin canm bizde esimle ona zarar vermeden neler yapabiliriz onu aradtiriyoruz

Amin bitnm cok sagol cok tesekkur ederim
Merhaba guzel anneleer ❤ biz tatilde oldugumuzdan cok bakamiyorum ❤ bir suru kisi cinsiyeti ogrenmis masallah saglikla gelsin bebisler ❤ o kadar cok bildirim tel de arada kaynayip gidiuor ki eminim hepimizin oldu cevapsiz kaldigimiz anlar :) evet hormonlarimizda sagolsun bizi iyice alinganlastiriuor. O kadar cok sey ogreniyoruz ki burfa tecrubelerden birliktelerden ❤ B Bonibonlukek canim sen hic bozma moralini ej iyisini yapiyosun o doktoru da degistirmen siddetle tavsiye edilir ❤ Rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin ❤ bu araba malzemeler vs vs tevrubeli anneler daha cok paylasin bizde ogrenelim :) is yeride yogun gectiginden su an ne malzeme ne bebek bakim bilgim yok sifir sifir sifir:işsiz::işsiz:

Kızlar ikili testim de sikinti cikmisti hastaneye gittim ve sivi almak istiyorlar bnde vermek istemiyorum sizce ne yapmaliyim aglamaktan perisan oldum risk yuksek cikarsa bebegi aliriz diyorlar
Ikili test sonucuna gore Bebegi aliriz seklinde bir baski kuramazlar canim. Bir suru tanidigim var cevremde ikili testi riskli cikip dogumda sapasaglm cocuklari olan. Kendini uzup hamileligini zehir etme belki dogru bile degildir sonuc:/

Hayırlı aksamlar hanımlar
Dolaptan su içiyormusunuz bılmıyorum ama cok dıkkat edın bogazım cok sis ,agrıyor ve burnum akıyor cok fena hasta oldum bu sucaklarda
Sorma arkadaşım bende aynı durumdayım...boğazım berbat...burnum tıkalı...ne yapsak acaba...bitki çayı falan...sen ne yaptın

Ikili test sonucuna gore Bebegi aliriz seklinde bir baski kuramazlar canim. Bir suru tanidigim var cevremde ikili testi riskli cikip dogumda sapasaglm cocuklari olan. Kendini uzup hamileligini zehir etme belki dogru bile degildir sonuc:/
Insallah bugun sizin desteklerinizle brz daha icim rhtladi

Sorma arkadaşım bende aynı durumdayım...boğazım berbat...burnum tıkalı...ne yapsak acaba...bitki çayı falan...sen ne yaptın
Bırun akıntısını gectım bogazım dahasa kotu agrımaya basladı ve afedeesın balgam var
Dr ye gıtmeyı dusunuyorum ama kbb ye mi kadın dogumama gıtsem bılemedım

Bırun akıntısını gectım bogazım dahasa kotu agrımaya basladı ve afedeesın balgam var
Dr ye gıtmeyı dusunuyorum ama kbb ye mi kadın dogumama gıtsem bılemedım
Ben de aynı sekildeydim canım bugün 6. Gün sadece burun tikanikligi ve arada oksuruk kaldı. Doktora gidersm ilaç yazar diye buradaki arkadaslardan da fikir aldım sagolsunlar. Ihlamur,limon, bal karisimi gunde 2 kere, tavuk suyu ve ihlamur corbasi,bol meyve,limonata, sürekli yatip dinlenme...ama gerçekten kotuysen zaten kbb ye de gittgnde ilaç yazarsa doktorunuza sorun diyorlarmis duydugum kadariyla...kadin doğuma gidip yonlendirmesini isteyebilirsin belki

Ben de aynı sekildeydim canım bugün 6. Gün sadece burun tikanikligi ve arada oksuruk kaldı. Doktora gidersm ilaç yazar diye buradaki arkadaslardan da fikir aldım sagolsunlar. Ihlamur,limon, bal karisimi gunde 2 kere, tavuk suyu ve ihlamur corbasi,bol meyve,limonata, sürekli yatip dinlenme...ama gerçekten kotuysen zaten kbb ye de gittgnde ilaç yazarsa doktorunuza sorun diyorlarmis duydugum kadariyla...kadin doğuma gidip yonlendirmesini isteyebilirsin belki
Gece sureklı yanımda lımon vardı sureklı sıktım agzıma az ıyı geldı ..

Back
X