2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun benim de son aylarda midem çok yanıyordu .Bebek iyice yukarı çıktığı için baskı yapıyormuş ondan olabilir demişti dr. Günde 1 tane maden suyu ( tabi sade olanlardan) iyi geliyor rahatlatıyordu, deneyebilirsin.
canım valla ne denediysem olmuyor, maden suyu da içiyorum. Henüz 14.haftalığız ama sonrası için endişeliyim açıkçası naparım bilmem :( Bazen öyle rahatsız ediyor ki çok özür dileyerek söylüyorum kusturuyor acı acı mide asidi geliyor :(

Benim de saçlarım da çok beyazlar var ve genetik 20'den itibaren çıkmaya başladılar.Özellikle de ön kısımlarda beni rahatsız ediyor. 20 . haftayı doldurduktan sonra doğal kına yakmayı düşünüyorum sizler nasıl çözüm buluyorsunuz ?

Ben netten avent aldım bıberon ve emzık
Valla canım cok yandı cok pahallı
Kızımda da chickonun açılı biberonunu almıştım hem hava kaçırmıyor içerken...normalde 50-60 l eczanelerde morhipodan 10 l aldım..birde emzik aldım..çık iyi denk geldi...bildiğim ürün

ilk tercihim avent ama cam olanından değil pp olanından , cam larda plastık sıcak soguk genlesınce tam oturmama sorunu oluyormus.Yegenım avent kullanıyo cok memnun annesı akıtma vs hıc gormedım ama ıc emzık kısmını fln guzel oturtman lazım yoksa akıtabılır.Dr.browns ıcınde lıstenın ust sınırlarında ama gorunusu cok bana tuhaf gelıyor :KK70:
tabi görünüşte önemli kullanışıda mükemmel olmalı herşeyiyle :)))

canım valla ne denediysem olmuyor, maden suyu da içiyorum. Henüz 14.haftalığız ama sonrası için endişeliyim açıkçası naparım bilmem :KK43: Bazen öyle rahatsız ediyor ki çok özür dileyerek söylüyorum kusturuyor acı acı mide asidi geliyor :KK43:

Daha öncesinde de var mıydı bu tarz birşey?Mesela yağlı, kızartma ya da salçalı yiyince oluyor muydu?
Ben geçen sene gıda zehirlenmesi yaşamıştım ve ondan sonra bir hassasiyet oluşmuştu doktor reflü başlangıcı demişti ama sonradan düzeldi şükür. Olmazsa bir dahileyeye görünün.

Kızımda da chickonun açılı biberonunu almıştım hem hava kaçırmıyor içerken...normalde 50-60 l eczanelerde morhipodan 10 l aldım..birde emzik aldım..çık iyi denk geldi...bildiğim ürün
Cok ıyı fıyata almıssın gercekten :KK19:kızımda sıradan bıberon almıstım kullandırmadım agzına sıktım hep ama bu sefer emzık kullanmayı dusunuyorum

Arkadaşlar biberon aldinız mı ? tavsiyeleriniz nedir marka olarak avent nuk dr browns hangisini tavsiye edersiniz yada bildiginiz başka önerebileceginiz marka varmı kontrolden sonra e bebek gidecegiz gitmişken hepsini aradan çikarmak istiyorum
Chickonun açılı biberonunu tavsiye ederim...içerken hava da kaçırmıyor kullanımı rahat..ben internetten alışveriş yaparım genelde...50-60 l ürünü morhipodan 10 l aldım.emzikde chickonun.bebek kıyafetlerinde de zaman zaman indirim oluyor...

Daha öncesinde de var mıydı bu tarz birşey?Mesela yağlı, kızartma ya da salçalı yiyince oluyor muydu?
Ben geçen sene gıda zehirlenmesi yaşamıştım ve ondan sonra bir hassasiyet oluşmuştu doktor reflü başlangıcı demişti ama sonradan düzeldi şükür. Olmazsa bir dahileyeye görünün.
Evet canım normalde de reflüm vardı. Hamur işi, sarımsak, portakal tarzı şeyler yiyemiyordum. Ama bu defa aştı kendini yediklerime dikkat ettiğim halde bildiğimiz damacana suları bile midemi yakıyor ben anlamadım ne iştir

Chickonun açılı biberonunu tavsiye ederim...içerken hava da kaçırmıyor kullanımı rahat..ben internetten alışveriş yaparım genelde...50-60 l ürünü morhipodan 10 l aldım.emzikde chickonun.bebek kıyafetlerinde de zaman zaman indirim oluyor...
kıyafetler nasıl göründüğü gibi çıkıyormu ?
pek internete güvenemiyorum ben kumaşı görüldüğü gibi çıkmaz diye kapıda ödeme varmı birde kredi kartı kullanmıyoruz da:KK9::KK9:

A aurora_z T tanem-tane20 S sgokcen MERiN_ MERiN_ S Sss33301 A anneveoglusu I ISIK27 bsebse bsebse (bebişim sen zaten hepsını bılıyorsun :D ) ve aklıma gelmeyenler battanıyeler trıko isimli 1 sene önce 100 tl idi,şuan belki değişmiştir.birçok modelı var bu sadece bı tanesı , battanıye ıcınde kıyafet ıcınde
Kıyafet ıcın de hıc bence 10 lu takım alıp haybe para vermeye gerek yok onemlı olan zıbın da ısım yazması zaten.Başka bir hesapta zıbın şapka eldıven 75 tl artı kargoydu , bu hesapta zıbın eldıven şapka önluk bırde omuz bezı gıbı bırsey var 70 kargo dahıl.Şuan buldugum en uygun hesap bu özelden yazarım ısteyene :D Bebek çikolatası içinde baya bi baktım en en uygununu gercekten buldum sanırıım ve kalıtelı 70 madlen cıkolata 50 tl 50 tanesı 39 tl ısımlı desenlı fln kutulu fıyatlara gore degısıyor tabı :D ben hastane odasında cok fazla suse puse gırmemeklezıyade ufakbı hazrılık ısterım aynalı bı tepsıde cıkolatalar , sebılle serbet ıkram yapabilirm.
ipli_banner_flama.jpg

şu bannerlerdan da bebğimin ismini cıkarttırırım diye dusunuyorum 2 ser tane balon yeter :D Rabbim kurdugumuz tum hayallerı hayırlısıyla yasatöayı nasıp etsın bızlere tabıkı inşallah en buyuk duam bu :) o günleri saglıkla görelim :)

Eklentiler

• Adsız2.webp
    Adsız2.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 58
  • Adsız1.webp
    Adsız1.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 54
Tam tersını duydum bendr ondan aldım ay ıyıce sınır oldum ha :KK43: :kızgın:aman ya matkette bıberonlar 10lıra emzıkler 5lıra ne gerek var bukadar pahallı seye:bicak:
İnsan güveniyor saglikli olduguna inaniyor fiyati düşünmüyor sonuçta direk agziyla temas ediyor insallah güvendigimiz kadar sagliklidirlar :olamaz:

Benim de saçlarım da çok beyazlar var ve genetik 20'den itibaren çıkmaya başladılar.Özellikle de ön kısımlarda beni rahatsız ediyor. 20 . haftayı doldurduktan sonra doğal kına yakmayı düşünüyorum sizler nasıl çözüm buluyorsunuz ?
amonyaksız doğal boyayla boyayabılırsın canım kına daha onceden yapıyorsan yap ama mecburen yapıcam dıyorsan amonyaksız al boya bazı doktor bırsey olmaz bazıları ıse sen bılırsın dıyorlar ama kanıtlanmıs bırsey yok boya hakkında.YOutubda sebile ölmze var sacları platın sarı ben boyaatıyorum ama herkesın kendıne kalmıs dedı

A aurora_z T tanem-tane20 S sgokcen MERiN_ MERiN_ S Sss33301 A anneveoglusu I ISIK27 bsebse bsebse (bebişim sen zaten hepsını bılıyorsun :KK70: ) ve aklıma gelmeyenler battanıyeler trıko isimli 1 sene önce 100 tl idi,şuan belki değişmiştir.birçok modelı var bu sadece bı tanesı , battanıye ıcınde kıyafet ıcınde
Kıyafet ıcın de hıc bence 10 lu takım alıp haybe para vermeye gerek yok onemlı olan zıbın da ısım yazması zaten.Başka bir hesapta zıbın şapka eldıven 75 tl artı kargoydu , bu hesapta zıbın eldıven şapka önluk bırde omuz bezı gıbı bırsey var 70 kargo dahıl.Şuan buldugum en uygun hesap bu özelden yazarım ısteyene :KK70: Bebek çikolatası içinde baya bi baktım en en uygununu gercekten buldum sanırıım ve kalıtelı 70 madlen cıkolata 50 tl 50 tanesı 39 tl ısımlı desenlı fln kutulu fıyatlara gore degısıyor tabı :KK70: ben hastane odasında cok fazla suse puse gırmemeklezıyade ufakbı hazrılık ısterım aynalı bı tepsıde cıkolatalar , sebılle serbet ıkram yapabilirm.
ipli_banner_flama.jpg

şu bannerlerdan da bebğimin ismini cıkarttırırım diye dusunuyorum 2 ser tane balon yeter :KK70: Rabbim kurdugumuz tum hayallerı hayırlısıyla yasatöayı nasıp etsın bızlere tabıkı inşallah en buyuk duam bu :) o günleri saglıkla görelim :)
Su meleklı bebıse bayıldım cok guzel gozukuyor:anneadayı:

Back
X