• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Baktım onlara fiyatları çok uygun ama yorumlar pek içaçıcı değildi duyulmuyor boşuna almışız falan demişler genel olarak bende ssoztrk ssoztrk e sordum markasını falan memnunmuş o sanırım görmedi msjımı onunkinden alalım bari
kuzum onu denk gtırmek kullanmakta cok onemlı ben youtube da yabancılardan ızledım kadın bulana kadar kalp atısını gezınıyor baya bı becerememıslerdır kesın duyulmuyor yazmıslardır sonra ama arkadas azır kullanıyorken markasını ogren barı farkedıyordur

Günaydın, civilden tulum alan var mı nasıllar? Mağazadan bakayım diyorum kaliteliyse. Malum bebişlerimiz kış bebişi olacak nasipse o yüzden şöyle kadife yumuşacık tulumlar alayım diyorum :)

Günaydın, civilden tulum alan var mı nasıllar? Mağazadan bakayım diyorum kaliteliyse. Malum bebişlerimiz kış bebişi olacak nasipse o yüzden şöyle kadife yumuşacık tulumlar alayım diyorum :)
bende bugun baktım durdum ama markasını fln bılmedıgım ıcın karar vermedım nasıl bıseydır diye annemler yegenıme bı kac bısey almıslardı guzeldı onlar ama bılemedım

bende ıkeadakıler kestırdım gozume sallanmıyor evet ama , sallama gıbı bı dusuncem yok suanlık tabıkı durum ne gosterır bılemem ama zaten bıraz daha buyudugunde gececek odasına o zamana kadar da sallanmak ıstemez ınsalah cok okuyuorum ama uygulayabılırım ınsallah
Valla o aheste aheste azda olsa sallanmasi o kadar iyi oluyor ki ozellkle geceleri yine de kendin bilirsin o kafanda hesapladigin seyler genelde tutmuyor hersey yayin akisiyla ilerliyor:işsiz:

Saol cnm . Eşim erkendi önceki vardı vs dedi ama genede aldı onunda hoşuna gitti . Cinsiyet farklı olunca aldı . Ben yavaş yavaş alırsak bi anda ağır gelmez dedim .
Bencede çünkü daha aklına bile gelmeyen masraflar çıkıyor şimdi alıpta kurtulmak en iyisi olmuş güle güle kullansın :super::KK24:

Baktım onlara fiyatları çok uygun ama yorumlar pek içaçıcı değildi duyulmuyor boşuna almışız falan demişler genel olarak bende ssoztrk ssoztrk e sordum markasını falan memnunmuş o sanırım görmedi msjımı onunkinden alalım bari
Yeni gördüm kusura bakma S Sevimlipanduf ben 250 tl ye medikalcilerden aldım internettekiler yurtdışı veya yan sanayi olabiliyomus

Eklentiler

• SmartSelect_20180830-124757_Video Player.webp
    SmartSelect_20180830-124757_Video Player.webp
    6 KB · Görüntüleme: 47
Günaydın güzel anneler :) birkaç gündür yazamadım buraya,parti telaşı hazırlıklar falan.dun akşam cinsiyet partimizi yaptık,tüm sevdiklerimiz bizimleydi.cok çok güzel geçti.cok heyecanliydik.herkes çok mutlu oldu kızımız olacağını öğrenince.iyiki bu partiyi yapmışım bize de kızıma da sevdiklerimize de çok güzel bir anı olarak kaldı:)
Gozunuz aydin canim masallah bayiliyorum cinsiyet partilerine videolarini izliyorum hep szn icin ne guzel bir ani...
bende daha bakmadim civilde aslinda soyle kasim ayinda falan bakicam tam kis kreasyonu o zaman gelir ocakta zaten dogum ama civilde cok cici seyler var

teşekkür ederim canım. Buarada detaylıda parmak sayımı vs yapılıyor mu ben de 24haftalıkkem girecegım nasıpse 10eylülde
Detaylıda tüm organlarına tek tek bakılıyor canım. Parmaklarına da dış ve iç organlarına her şeyine bakıyor. Organlardaki damarlarına, onların içindeki kan akışına kadar..

bende bugun baktım durdum ama markasını fln bılmedıgım ıcın karar vermedım nasıl bıseydır diye annemler yegenıme bı kac bısey almıslardı guzeldı onlar ama bılemedım
civilin kiyafetlerine hicbirsey olmuyor ben 40 derecede bile yikadim solma esneme hic olmuyor kaliteli ve ucuz canim

Detaylıda tüm organlarına tek tek bakılıyor canım. Parmaklarına da dış ve iç organlarına her şeyine bakıyor. Organlardaki damarlarına, onların içindeki kan akışına kadar..
evet ne harikaa birsey degil mi bana daha bir hafta var randevuma cok heyecanli ve sabirsizim minigimi rabbimin izniyle ilk kez ayrintili gorecegiz

Valla o aheste aheste azda olsa sallanmasi o kadar iyi oluyor ki ozellkle geceleri yine de kendin bilirsin o kafanda hesapladigin seyler genelde tutmuyor hersey yayin akisiyla ilerliyor:işsiz:
diyorum ya bakalım bız uygulayabılecekmıyız dıye enne yanı alacagım saalanıyor olacak o ıdare eder herhalde baya bı bakalım herkesın kendı tecrubesı farklı oluyor :)

diyorum ya bakalım bız uygulayabılecekmıyız dıye enne yanı alacagım saalanıyor olacak o ıdare eder herhalde baya bı bakalım herkesın kendı tecrubesı farklı oluyor :)
Büyük ablam da yeğenimi hiç sallamazdı daha doğrusu yeğenim sevmedi sallanmayı ablam 5-6 ayına kadar kucağında uyuttu sonra bebeğin yanına uzanıp pış pış yaparak uyutuyordu hatta yanına uzanamayacağında ablam hırkasını tulbentini falan yanına koyuyordu öyle uyuyordu, şimdi yeğenim 19 yaşında hala çok anneci :KK70:

Back
X