Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Kızlar birde bişey sorcam yediklerinize dikkat ediyormusunuz mesela sosis sucuk salam yiyormusunuz? benim bazen canım cekiyor ama hamilelere yasak mı onuda bilemedim🫣
Canım bu tür işlenmiş gıdalar için gebelik dışında da zararlı diyorlar. Gebelikte de hiç önerilmiyor. Yenecekse de iyi pişmiş bir şekilde az olarak yenilmeliymiş. Ben yeme içme konusunda çok sıkamıyorum kendimi. Geçen canım sucuklu tost çekti. Önden sucukları iyice pişirip yaptım. Arada paketli gıda da tüketiyorum. Dondurma falan yiyorum. Okulda kızlara sormuştum. Hiç yemedim diyenler de çıktı ama.

Canım bu tür işlenmiş gıdalar için gebelik dışında da zararlı diyorlar. Gebelikte de hiç önerilmiyor. Yenecekse de iyi pişmiş bir şekilde az olarak yenilmeliymiş. Ben yeme içme konusunda çok sıkamıyorum kendimi. Geçen canım sucuklu tost çekti. Önden sucukları iyice pişirip yaptım. Arada paketli gıda da tüketiyorum. Dondurma falan yiyorum. Okulda kızlara sormuştum. Hiç yemedim diyenler de çıktı ama.
Aynı şekil arada bende yiyorum ama canım cektiği için yoksa pek aramam yane bıraksam iyi olcak ozaman🤣

Aynı şekil arada bende yiyorum ama canım cektiği için yoksa pek aramam yane bıraksam iyi olcak ozaman🤣
Ya aslında sucuk falan benim de hiç aramadığım bir şey sevmem yani ama bir gün canım öyle istedi ki. Biraz araştırdım. İyi pişmiş ve az bir miktar için olur yazıyordu ben de yaptım. Böyle şeyleri dışarıda yememek lazım ama.

Kızlar birde bişey sorcam yediklerinize dikkat ediyormusunuz mesela sosis sucuk salam yiyormusunuz? benim bazen canım cekiyor ama hamilelere yasak mı onuda bilemedim🫣
Ben sucuklu kaşarlı tost yiyorum hatta favorim oldu diyebilirim😄 sucukları önden pişiriyorum ızgarada sonra tostu basıyorum o şekilde iyice pişmiş oluyor
Onun dışında hindi füme severdim onu yemiyorum, füme etler önerilmiyor. Sosis salam yemiyorum ama bir kez ayvalık tostu yedim dışarıda ve onda sosis vardı pek de güzel değildi tadı ama ne yapayım düşünemedim o an onu öyle gitti o da 😊
Benim arkadaşım hamişken suşi bile yemişti öyle canı çekmiş, hatırlamıyorum heralde pişmiş olanlardan yemişti
Öyle şeyler yani. O kadar üşeniyorum ki yemek yapmaya böyle şeyler kurtarıcı olabiliyor :((
Yoğurt kendim yapardım doktor yapma dedi hazır al dedi sütle alakalı bir durumdan dolayı.. meyve yemeye çalışıyorum bağırsakları düzenlesin diye kuru meyveler de iyi

Ben sucuklu kaşarlı tost yiyorum hatta favorim oldu diyebilirim😄 sucukları önden pişiriyorum ızgarada sonra tostu basıyorum o şekilde iyice pişmiş oluyor
Onun dışında hindi füme severdim onu yemiyorum, füme etler önerilmiyor. Sosis salam yemiyorum ama bir kez ayvalık tostu yedim dışarıda ve onda sosis vardı pek de güzel değildi tadı ama ne yapayım düşünemedim o an onu öyle gitti o da 😊
Benim arkadaşım hamişken suşi bile yemişti öyle canı çekmiş, hatırlamıyorum heralde pişmiş olanlardan yemişti
Öyle şeyler yani. O kadar üşeniyorum ki yemek yapmaya böyle şeyler kurtarıcı olabiliyor :((
Yoğurt kendim yapardım doktor yapma dedi hazır al dedi sütle alakalı bir durumdan dolayı.. meyve yemeye çalışıyorum bağırsakları düzenlesin diye kuru meyveler de iyi
demekki benim gibi kaçamak yapan hamişler varmış🤣 vallah okadar iyi anlıyorum ki sucuklu tostda iyi gidiyor yane🤣 ama dikkat edeyim bari artık napıym😏 insanın canı herşey cekiyor ama 6 ay kaldı olsundu🫣🤣

demekki benim gibi kaçamak yapan hamişler varmış🤣 vallah okadar iyi anlıyorum ki sucuklu tostda iyi gidiyor yane🤣 ama dikkat edeyim bari artık napıym😏 insanın canı herşey cekiyor ama 6 ay kaldı olsundu🫣🤣
Evet canım insanın canı neleri çekiyor ama biraz da dikkat etmek gerek😊 senn zaten dediğimi yap yaptığımı yapma😄 yapmıyormuşsun da arada kaçamak yapıyormuşsun o kadarcıktan bişi olmaz bence

Ayy gecmis olsun kuzu 😔

Geçmiş olsun canım, enfeksiyona çok açık bünyemiz şu an da maalesef ki, bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, serum seni toparlayacaktır

Çok geçmiş olsun cnm,bünyelerimiz zayıfladı :/

4 saat yine iyiymiş uzun yollar hiç bitmiyor birde 2 saatte bir mola verip yürüyüş falan öneriyorlar iyice uzuyor o yollar 🙄
Yaz girmeden ben başladım yolclukluklara dahada devam etcez 🥲 Allah güç kuvvet versin hepimize sanada geçmiş olsun canım

Ne marka aldın canım bazıları bebek hangisini severse diye çeşit çeşit alıyor 😐 ben alıştırmamıştım mesela emzik bendim 😑😑

Ohh keyfe bak 🥰🥰🥰 kızlar son 3 ay yaza denk gelseydik ne yapardık :rolleyes:
Kızlarım çok teşekkür ederim 🙏 sonuçlarım fena çıkmadı bir iki değer oynamış sadece doktor vücut dirençsiz kalmış enfeksiyon başlangıcı dedi probiyotik verdi ishal devam ederse günde 2 etmezse günde 1 içebilirsin dedi. Bağırsaklar düzene girsin diye. Zaten kabızlığım vardı bu ishal öncesi ona da iyi gelir heralde. Ben malesef hiç beslenemiyorum bulantılardan sabah akşam kahvaltı yapıyorum vücut artık vitamin istiyor muhtemelen 😞 canım hiç yemek çekmiyor napıcam bilmiyorum 🥹

Yüz üstü canım tahmini çok zor başka detaylı bir resmi olursa daha iyi olur :)
248BC418-78C2-4804-AAEC-6194787DE191.webp
buda var canım

Kızlarım çok teşekkür ederim 🙏 sonuçlarım fena çıkmadı bir iki değer oynamış sadece doktor vücut dirençsiz kalmış enfeksiyon başlangıcı dedi probiyotik verdi ishal devam ederse günde 2 etmezse günde 1 içebilirsin dedi. Bağırsaklar düzene girsin diye. Zaten kabızlığım vardı bu ishal öncesi ona da iyi gelir heralde. Ben malesef hiç beslenemiyorum bulantılardan sabah akşam kahvaltı yapıyorum vücut artık vitamin istiyor muhtemelen 😞 canım hiç yemek çekmiyor napıcam bilmiyorum 🥹
Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların ama sıkma sen de canını illa ki ilaçlardan da olsa alırsın vitaminlerini bebiş her türlü besleniyor

Merhaba canım ne kadar güzel ve detaylı anlatmışsın 🤩 sağlıcakla al kucağına inşallah 🙏
Çikolatayı muayeneden 15-20 dk önce yersen hareket eder demişlerdi banada dr. Bende ataşehirde oturuyorum ataşehir Acıbademe gidiyorum ama bunda doğum paketi yok maalesef. Kozyatağı Acıbademde doğum paketi var mı yoksa doktorun ordamı bakıyor aşkım?
Ataşehir acıbademde de doğum takibi ve doğum paketi vardı arasında 10-20 bin fark vardı sadece ama ben kozyatağında ki cem hocayı istediğim için kozyatağı acıbademde paket aldım
Doğum takibi ve doğum paketi diye satılıyor ataşehirlede görüştüm 10. Haftada 2 ay oluyor yani ben satın alalı yeni yaptık dediler hatta doğum paketini hastanede zaten yeni açıldığı için doğum paketi çalışmalarımız bu sene oldu yeni başlattık dedi ataşehir acıbadem
Paketi alıyorsun zaten o pakete neredeyse tüm doktorlar dahil sadece prof olursa 10 bin fiyatı artıyor o kadar. doktor değiştirebiliyorsunda paketi hastane satıyor

Kızlar iyi pazarlaar 😊 ben dün akşam aniden bulantı ilaçlarına rağmen kusma ve ishal yaşadım bugün de sabah tekrar ishal olunca şimdi hastaneye geldim bebiş iyi çok şükür hareket ediyor 🥰 dahiliyeye de gittim doktor serum verdi ve kan tahlili istedi şimdi serumu alıyorum kan sonucum çıkınca tekrar doktora gideceğim. Yediğim bişey mi dokundu bilmiyorum enfeksiyon da olabilir tabii.
Kızlar iyi pazarlaar 😊 ben dün akşam aniden bulantı ilaçlarına rağmen kusma ve ishal yaşadım bugün de sabah tekrar ishal olunca şimdi hastaneye geldim bebiş iyi çok şükür hareket ediyor 🥰 dahiliyeye de gittim doktor serum verdi ve kan tahlili istedi şimdi serumu alıyorum kan sonucum çıkınca tekrar doktora gideceğim. Yediğim bişey mi dokundu bilmiyorum enfeksiyon da olabilir tabii.

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşirsin
Kim seni s….ş acaba sana ne oluyor yorum yapmak zorunda mısın
Çok ayıp. Yüz yüze baksanız bu lafı diyebilecek miydiniz?

Back
X