• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugün detaylı ultrasona girdim. Şükür gayet sağlıklıymış. 418 gr, 27 cm olmuş minişim :dondurma: 1 ay sonra şeker yüklemesi için gel dedi doktorum. Umarım onu da sorunsuz atlatırız. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz :emir_bebek:
Maşallah kuzuna

Bazen bebeğimi çok merak ediyorum :KK51: Acaba kime benzeyecek, babası gibi esmer mi olacak, benim gibi beyaz tenli mi, saçları kıvırcık mı olacak düz mü, gözleri ne renk olacak :KK28:

Ben de merak ediyorum. Oğlum babasına benziyor kızım da bana benzer İnşallah diyorum :anne:

T tanem-tane20 canım ayrıntılı ultrasona girdim çıktım. Çok memnun kaldım. Uzun uzun baktı ve her şeyi anlattı tek tek. Çok şükür her şeyi sağlıklı dedi. O kadar bayramda yaşdığım düşme kalkma-etli çiğ köfte yeme-sinir stresten sonra bu çok iyi geldi bana.. Sıra sende :)
Ayyy Hadi gözün aydin sevindim senin adina darisi başimiza pazartesi saat 11de insallah sagligi sihati keyfi yerindedir alttan muane ettimi kuzum

resim veriyorlar ya orda benimkinin burnu aynı babası bazen düzgün durursa benzetebiliyorsun ama daha çok küçükler doğduktan sonra bile değişecek. sağlıklı olsun da önemli değil saçının gözünün rengi bence.:anne:
Çok küçük evet o yüzden benzetemiyorum ben kimseye

Back
X