Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tünaydın hayirli cumalar arkadaslar kontrolleri olanlar hayirli haberlerle gelin insallah. Benim detayliya girmeme 10 gün var daha gecmek bilmiyor zaman
Bugün detaylı ultrasona girdim. Şükür gayet sağlıklıymış. 418 gr, 27 cm olmuş minişim 1 ay sonra şeker yüklemesi için gel dedi doktorum. Umarım onu da sorunsuz atlatırız. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Arkadaslar kizimin ismine Aysima koymaya karar verdim anlami Çehresi, yüzü ay gibi parlak, nurlu, ışıklı, kutlu, uğurlu olan.
Isim bulamayipta fikir arayanlar icin hayirli ugurlu gelir insallah
Arkadaslar kizimin ismine Aysima koymaya karar verdim anlami Çehresi, yüzü ay gibi parlak, nurlu, ışıklı, kutlu, uğurlu olan.
Isim bulamayipta fikir arayanlar icin hayirli ugurlu gelir insallah
Bazen bebeğimi çok merak ediyorum Acaba kime benzeyecek, babası gibi esmer mi olacak, benim gibi beyaz tenli mi, saçları kıvırcık mı olacak düz mü, gözleri ne renk olacak
Ttanem-tane20
canım ayrıntılı ultrasona girdim çıktım. Çok memnun kaldım. Uzun uzun baktı ve her şeyi anlattı tek tek. Çok şükür her şeyi sağlıklı dedi. O kadar bayramda yaşdığım düşme kalkma-etli çiğ köfte yeme-sinir stresten sonra bu çok iyi geldi bana.. Sıra sende :)
Kızlar sabah ayrıntılı ultrasona girdim. Ne kadar heyecanlandım anlatamam her şey olması gerektiği gibi, bir sorun yok çok şükür boyu 27 cm olmuş kilosu da 466 gram
Kızlar sabah ayrıntılı ultrasona girdim. Ne kadar heyecanlandım anlatamam her şey olması gerektiği gibi, bir sorun yok çok şükür boyu 27 cm olmuş kilosu da 466 gram
Ttanem-tane20
canım ayrıntılı ultrasona girdim çıktım. Çok memnun kaldım. Uzun uzun baktı ve her şeyi anlattı tek tek. Çok şükür her şeyi sağlıklı dedi. O kadar bayramda yaşdığım düşme kalkma-etli çiğ köfte yeme-sinir stresten sonra bu çok iyi geldi bana.. Sıra sende :)
resim veriyorlar ya orda benimkinin burnu aynı babası bazen düzgün durursa benzetebiliyorsun ama daha çok küçükler doğduktan sonra bile değişecek. sağlıklı olsun da önemli değil saçının gözünün rengi bence.