2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dr gidip güzel haberler alınmış ne güzel sağlıkla gelsin kuzularimiz
Ben Yozgat'ta ilk Dr kontrolu oldu Dr sıkıntısı varmış çok kalabalık Dr zaman ayırmakta zorlanıyor bilemiyorum canım çok sıkıldi
Özel hastane yok birde tıp fakültesi hastanesune gideceğim özelden inşallah orası iyidir
Ne kilosu ne boyu hiçbir şey söylemedi burası olmazsa Kayseri'de bakacağım Dr
Sağlık ocağına gittim aşımı oldum birde
İnşallah iyi bir doktor bulursunuz canım netten bi araştır istersen ya da buraya sor Yozgatta kadın doğum tecrubesi olanlar vardır mutlaka

Kızlar benim ayrintili ultrason 10-15 dakika falan sürdü. Sanki içime sinmedi. Kafatasına baktı beynine baktı beyin loblarina bakti.. kalbine kalp kapakçılarina kalp atim hizina bakti. Omurgasina bakti kaburgalarına bakti. Bu yani sizce yeterli mi
Canım benim de çok uzun sürmedi sadece bebeğin dönmesi için ara verdi gittim yürüdüm şekerli şeyler yedim geldim baktı çok durmadım ama gerçekten her şeyini gayet güzel inceledi. Bence cihazlardaki gelişmişlikle alakalı. Ben yeni açılan şehir hastanesine gittim doktorum çok iyi bir doçentti cihazları da yeniydi. Her seyi belli oluyordu zaten. Hem çok uzun süre bakmakta rahatsız eder bebeği ben çok uzun sürmediği için mutlu oldum açıkcası :) Böbreklerine meshanesine falan da bakmıştır ama söylememiştir. Ben kafamı çevirdim bi ara ekranı zor görüyordum doktor ayak ve el parmaklarını saydı ama hiç bahsetmedi. Kalp tamam burun kemiği tamam böbrek meshane tamam diyerek yazdırdı hemşireye.

Canım benim de çok uzun sürmedi sadece bebeğin dönmesi için ara verdi gittim yürüdüm şekerli şeyler yedim geldim baktı çok durmadım ama gerçekten her şeyini gayet güzel inceledi. Bence cihazlardaki gelişmişlikle alakalı. Ben yeni açılan şehir hastanesine gittim doktorum çok iyi bir doçentti cihazları da yeniydi. Her seyi belli oluyordu zaten. Hem çok uzun süre bakmakta rahatsız eder bebeği ben çok uzun sürmediği için mutlu oldum açıkcası :) Böbreklerine meshanesine falan da bakmıştır ama söylememiştir. Ben kafamı çevirdim bi ara ekranı zor görüyordum doktor ayak ve el parmaklarını saydı ama hiç bahsetmedi. Kalp tamam burun kemiği tamam böbrek meshane tamam diyerek yazdırdı hemşireye.
Hemşire bise yazmadı canm sadece bana ve esime anlattı. Haftaici baska bi dr a gitmeye karar verdim. Inşallah oradan da güzel sonuçlar alırım da icim rahat eder

Hemşire bise yazmadı canm sadece bana ve esime anlattı. Haftaici baska bi dr a gitmeye karar verdim. Inşallah oradan da güzel sonuçlar alırım da icim rahat eder
KuZum sen tekrardan git baskasina içine sinmeyen birşeyler var belliki fazla vakit kaybetme hemen araştir nerede boşluk varsa oraya git vaktin geçmeden

Ama sonuçları yazdırmak zorunda ne saçma. Ben sonucumu aldım whatsapptan doktoruma attım yorumladı 3-4 haftaya gel dedi. Ayrıntılı ultrasona neden gidilir? Kendi kendine söylesin diye değil yani sonuçta ultrason sonuçlarını doktorun görmeli ki bir durum varsa önünü görsün baştan önlem alınsın. Bence çok iyi yapmışsınız başka bir hastaneye gidin içiniz rahat etsin

İlla bakmıştır aslında Parmak sayısına kadar bakıyorlar hemşire yokmuydu oda da belki yazmıştır sen farketmemişsindir rapor tutuluyor çünkü içine sinmediyse bi baktır bakalım başkasına da önemli bir tarama sonuçta

Herkeze iyi geceler.oglusum bugün beni uyutmuyor.uykusuz geceler olacagini biliyordum da bukadar yakın olduğunu bilmiyordum :olamaz:bugün kıpır kipirdik teyzeleri maşallah simdi yatağa girdim göbek deliğimin sağ tarafına toplandi sanki bi portakal varmış gibi çıkıntı oldu seviyorum okşuyorum balık gibi kayıyo bu sefer sol tarafıma aynı şekilde muhtemelen kafası ama çok güzel sağlı sollu girişiyo:KK71::KK71::KK24:

Iyi geceler hanimlat bende bugun gittim kendi doktorumun tayini ciktigi icin yeni bir doktora gitt ayrintili ultrason yapmiyorum onermiyorum dedi insanin kafasini karistiriyorlar dedi nebyapacagim hilemedim esimde gerek yok doyor bu arada boyu18 cm kilosu 225 nasil sizce tam 18 haftalik

Iyi geceler hanimlat bende bugun gittim kendi doktorumun tayini ciktigi icin yeni bir doktora gitt ayrintili ultrason yapmiyorum onermiyorum dedi insanin kafasini karistiriyorlar dedi nebyapacagim hilemedim esimde gerek yok doyor bu arada boyu18 cm kilosu 225 nasil sizce tam 18 haftalik
Evet kimi dr ayrıntiliyi önermiyo Allah korusun bi anomali çıkarsa aldıracakmısın bu bebeği diye ama şurdan bakmak lazım yine allah korusun bebekte bi rahatsızlık varsa doğduğunda erken müdahale şansın olacak çünkü rahatsızlığı daha doğmadan bilinecek ve tedavisi planlanacak bu sebeple yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum boy kilo da bence iyi benim 17+2 de 17 cm 197 gr dı

Canım ilk kızımda doktorum ayrıntılıyı ben yaparım eğer sıkıntı görürsem yönlendiririm demişti kendi baktı senin ki gibi herşey yolunda dışarıda yaptırma dedi rapor falan vermemişti kafana çok takma yani bu doktorum ayrıntılıyı dışarıda yaptır dedi direk başkasına gittim o rapor verdi kendi yaptığı için gerek duymamıştır benimki de 15 dakika sürdü ayrıca gittiğim halde

Günaydın kızlar, annemlerdeyim burada olunca kendimi köye gelmiş gibi hissediyorum iş hiç bitmiyor buraya yazılanlara da bakamıyorum, iki yakın arkadaşımın kına geceleri var haftaya da duğunleri onlar için geldim, gelmişken de annem kışlık hazırlık yapıyor bize erişte keseceğiz annem kurutucak haftaya da hazır alıp götüreceğim :)) tam 22 gündür bebişimi görmedim cuma gününe kontrol kadar bir ay olacak çok özledim minnak kızımı :(

Ama sonuçları yazdırmak zorunda ne saçma. Ben sonucumu aldım whatsapptan doktoruma attım yorumladı 3-4 haftaya gel dedi. Ayrıntılı ultrasona neden gidilir? Kendi kendine söylesin diye değil yani sonuçta ultrason sonuçlarını doktorun görmeli ki bir durum varsa önünü görsün baştan önlem alınsın. Bence çok iyi yapmışsınız başka bir hastaneye gidin içiniz rahat etsin
Aynen canm olmadı gerektiği gibi muane etmedi başka bi dr a gidecem

İlla bakmıştır aslında Parmak sayısına kadar bakıyorlar hemşire yokmuydu oda da belki yazmıştır sen farketmemişsindir rapor tutuluyor çünkü içine sinmediyse bi baktır bakalım başkasına da önemli bir tarama sonuçta
Yok canm sadece dr du hemşire giriş kismindaydi yani bize uzakti

Canım ilk kızımda doktorum ayrıntılıyı ben yaparım eğer sıkıntı görürsem yönlendiririm demişti kendi baktı senin ki gibi herşey yolunda dışarıda yaptırma dedi rapor falan vermemişti kafana çok takma yani bu doktorum ayrıntılıyı dışarıda yaptır dedi direk başkasına gittim o rapor verdi kendi yaptığı için gerek duymamıştır benimki de 15 dakika sürdü ayrıca gittiğim halde
Bilmiyorum ki olabilir canm

Back
X