2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Screenshot_20180902-000326.webp
Screenshot_20180902-000150.webp
Screenshot_20180902-000126.webp

T tanem-tane20 evet hurma doğuma yakın yenmeli . Faydası olur. Biri beraberinde Meryem otu çayı içmiş. Tavsiye ediyordu.
Doğumdan sonra da süt yapar :anne:
Hadi insallah faydasini goruruz sekiz bucukta baslayacagim birde fatima ana eli otu olmasi lazim doguma giderken suyun icine koyup okunacak sure dua var okudugun zaman kuru ot cicek aciyor o acildikca anne rahmide aciliyormuş çicek kapandimi rahim kapaniyor eltim vermisti evde var onu anneme verecegim insallah bizdede olur o acilmalar dogumda rahat yaparizda sezeryana gerek duymayiz

Duydum ama bilmiyorum canim.ayrica hic sevmem zorla bile yiyemem herhalde :KK43:
Yalniz ablama.cok iyi sut yapmisti onu biliyorum..baya yedi dogumdan sonra
Yiyemiyorsan zorlama canim kendini başka yararlı şeylerden yersin süt yapsin diye birde sana tavsiyem eger bulabilirsen doguma giderken zemzemle hurma gotur bebege bir iki damlada olsa agzina zemzem ver hurmayida damagina sür bu carsamba esim teyzesi dogum yapti bebek öyle agliyorduki zemzem verdiler cocugun sesi solugu kesildi bugunde nette bakiyordum hurma dogumu kolaylaştirirmi diye biri yorum yazmiş dogumda zemzem verdik aglamasi kesildi diye o yaziyi okuduktan sonra aklima geldi hastanede dikkat etmemistim cocuk sustu hatta aramizda makarasini bile yaptik istedigi buymuş diye ama zemzemin bebekte rahatlama yapacagi aklima gelmemişti

Canım ben de geç saatte yiyince aynı dediğin gibi oluyorum. O yüzden 5 gibi falan en geç yemeye çalış. Uyuyana kadar acıkınca da 1 bardak süt bi de meyve gibi bi şey yap, hiç karnın şişmez o zaman :) Ben çözümü böyle buldum :-)
En son 5 te yersem açlıktan ölürüm herhalde :) bir de işten çıkıp eve gelene kadar saat 7 oluyor. bir şeyler hazırlayıp yiyene kadar da 8 :işsiz: böyle şişe şişe doğuracağım bu gidişle :KK43:

Günaydın kızlar.doktor bana kan hapı başlattı ferro sanol.ben bu hapı gece yatmadan önce multivitaminimle birlikte içsem olur mu acaba? Gün içinde içemiyorum çünkü.

Günaydın hanımlar
Güzel bir gün gecirmemiz dileğiyle
I ISIK27 ise başlıyorsun inşallah güzel bir ortamın olur benim tayin ciksada bende başlasam yeni bir yerde iş hayatı olmayınca arkadaşliklar kurmak zor

@edisko hatıra çıksın ruyan tatlım

Günaydın kızlar.doktor bana kan hapı başlattı ferro sanol.ben bu hapı gece yatmadan önce multivitaminimle birlikte içsem olur mu acaba? Gün içinde içemiyorum çünkü.
Bana bulantı yapıyor demir ilaçları o yüzden ben de meyve yedikten sonra yatarken içiyorum haplarımı doktor bu şekilde iç demişti. Özellikler c vitaminli meyve yiyip demir ilacını içersen ilacın etkisini daha da artırmış olursun. Çünkü demir ilaçlarının c vitamini içinde çözünmesi artıyor.

Bizede verdi kan muktivitamin magnezyum birde damla hepsini ayni anda kullaniyorum tok karnina sadece damlayi aksam yatmadan iciyorum agzimin tadini bozdugu icin Bir aydir bi sıkıntı olmadî ama

Günaydın hanımlar
Güzel bir gün gecirmemiz dileğiyle
I ISIK27 ise başlıyorsun inşallah güzel bir ortamın olur benim tayin ciksada bende başlasam yeni bir yerde iş hayatı olmayınca arkadaşliklar kurmak zor

@edisko hatıra çıksın ruyan tatlım
Umarım canım senin de gönlünce olsun inşallah bir dönem çalışcam ben de zaten sonra dogum izni malum kısa sürede kolay kolay ısınamam pek insanlara hayırlısı bakalım ;)

Öncekı meleğiniz şefaatçiniz olucak size inşallah canım Allahm bırdaha yasatmasın. Al tabı başla güzel düşün inşallah kucagına alıcaksın sen de saglıkla. burdaki tüm arkadaslar bir bakmışız aylar gecmıs hepımız bebişlerin nekadar kaka yaptıgından bahsedıcez ınsallah:)))
Amin canım inşallah :) bence ozamanda korkucak bişeyler buluruz. Bugün kaka yapmadı, bugün çok az yaptı ay öksürdü ay uyumadı :))) annelik rahme düştüğü anda başlar derdi annem hep çok doğruymuş valla :) inşallah o gnleride görücez hepimiz canım :anne::halay:

Amin canım inşallah :) bence ozamanda korkucak bişeyler buluruz. Bugün kaka yapmadı, bugün çok az yaptı ay öksürdü ay uyumadı :))) annelik rahme düştüğü anda başlar derdi annem hep çok doğruymuş valla :) inşallah o gnleride görücez hepimiz canım :anne::halay:
Şimdi en rahat zananimiz

Back
X