2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bebe deterjanı ben de dalan roxy ve dalin sıvı kullanmıştım. Fakat hiç leke çıkarmıyorlar kimyasal olmadığı için. Özellikle ek gıdaya geçince o lekeler hiç çıkmıyor ama yapacak bişey yok.Bebeklerin cildi hassas olduğu için varsın lekeli olsun kimyasal kullanmam asla.Yumuşatıcı ise hem bebeklerin hem yetişkinlerin hormonel yapısını bozuyor çünkü iyi durulanmıyor kalıntısı kalıyor. O sebeple almayı düşünmüyorm...

Ben hastane cikisini aldim canim yarin sabah kavusucam hemen yazarim :)

Ben bi 10lu hastane çıkışı aldım bide 5li çıkış aldım ikiside aziz bebenin kaliteleri gayet güzel özellikle 10lu olan daha yumuşak geldi bana
pnD1Qz.jpg
pnD1Qz.jpg

Ben aziz bebenin 10lu takımından aldım. Çok kaliteli ve yumuşacık. Zaten aziz bebenin ürünlerini annem kardeşime alırdı, sene 1991 :) bunun malı güzel deyip annem aldırdı bana da

Çok tesekkur ederim arkadaşlar güle güle giyindim evladlariniz bende alayım o zaman

Merhaba hanimlar araniza yeni katildim bende. Nasipse ocak sonuda biz kavuscaz kizimla. Bizimki tup bebek biraz ugrastirdi ama cok şükür geldi. Allah herkesin yardimcisi olsun.:)
Aramiza hoşgeldiniz canım sağlıkla kavusalim inşallah meleklerimize

Ben de Dalan Roxy diye bir deterjan aldim bakalim nasilmis. Herkes ovmus internette :anne:
Ben de yaklaşık 2 sene kullandım, çok memnun kaldım bu sefer de aynısını düşünüyorum
60 derece diye bir bilgi okudum dün bir de . 60 derecede yıkasak, kıyafetleri mahvolur :110:
canım özellikle ek gıdaya geçene kadar doğru düzgün leke olmuyor ki kıyafetler,aradaki kaka taşmaları dışında.. normalde 30 derece hassas İpek yeterli oluyor, leke başlayınca da 40 kafi

Deneyimli anneler bebek harekeleri arttıkça güçlendikçe can acıtıcı olabilirmiş . Doğru mu? Dün film izlerken çok güçlüydü, açıkçası korktum . Şimdiden böyleyse....
Eşime bi de diyorum keşke sen de gebe olsan aynı şeyi şu an hissetsek. Ben ay uy hopluyorum , herif ohhh..
Boşuna dememişler baba kucağına alınca, kadın rahmine düşünce anlarmış anneliği diye:KK9:

Kızlar merhaba 21. Haftadayım 23. Haftanın başında 4 boyutluya gireceğim. Normalde evrim Aydın’a gidiyorum ama o başka bir gözün daha görmesini istedi. Ayıca seans ücretinin 200 tl olması sebebiyle başka bir hastaneye ve doktora gitmek istiyorum. Bursalı arkadaşlarım tavsiye edebileceğiniz özel hastane veya doktor var mı ? 4 boyutlu için de tavsiye alabilirsem çok iyi olur.

Kızlar bir de çoğumuz ocak annesi olarak oğlak burcu Bebişlere sahip olacağız :) benim gibi burç düşkünü annelerle paylaşmak istedim geleceğin inatçi keçilerini :P
Gezegeni:
Satürn
Elementi: Toprak
İyi yönleri: Güvenilir, zeki, disiplinli, hırslı
Olumsuz yönleri: Kurallara aşırı bağlı, bazen tutucu, eleştirel, aşırı dikkatli, sinirli

Oğlak bebeklerinin daha ilk günden bir planları vardır ve planlarına sadık kalırlar. Ciddi, disiplinli, metodik ve çok organizedirler. Onun bir çocuk olduğuna çoğu zaman inanamazsınız. Size zeki gözleriyle ciddi ciddi baktığında bir anda kimin anne ya da baba ve kimin çocuk olduğuna şaşırabilirsiniz. Oğlak burcu çocukları hemen büyümek isterler. Oğlak bebekleri öğrenme konusunda yavaş gibi görünseler de aslında öğrendikleri şeyi tam olarak sindirebilmek için beklemektedirler ve öğrendikleri şey her ne olursa olsun onu en iyi biçimde öğrenirler.

Oğlak bebekleri kendilerini önemli hissetmek isterler ve küçük yaşlardan itibaren onlara sorumluluklar vermeniz onların kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacaktır. Dikkat gerektiren işlerde çok başarılıdırlar ve azimlidirler. Yaşıtlarına göre olayların üzerine daha olgunluk ve ciddiyetle giderler. Konuşmayı öğrenirken bile bebek dilinde konuşmak yerine doğru düzgün konuşmayı öğrenene kadar beklemeyi tercih ederler. Oğlak burcu çocuğu sadece yaşı küçük olduğu için bazı şeyleri bilemediğini kabul etmek istemez ve böyle bir cümle onu öfkelendirir.

Diğer burçlara göre biraz daha çekingendir ve dikkatlerin kendi üzerinde toplanmasından hoşlanmaz. Topluluk içinde bu yüzden “tutukluk” yapabilir. Oğlak burcu çocukları çok sadıktırlar ve kurdukları arkadaşlıkları yıllar boyu sürdürebilirler. Birine güvenmezlerse de dostlukları çok kısa sürer.

Bebeğiniz daha doğar doğmaz, yaşlı bir adam/yaşlı bir kadın ifadesi taşıyorsa hiç şaşırmayın. Muhtemelen kaşları yüzünde belirgindir. Büyüdükçe de bu durum değişmeyecektir. Her zaman yaşıtlarından daha büyük gösterecek ve daha olgun davranacaktır. Konuşmayı öğrenmeden disiplini öğrenir. Siz yemek yedirirken, yemeği tükürdüğünü göremezsiniz. Yemeyeceklerse ağızlarını bile açmazlar.
Mükemmelliyetçiliği kundakta başlar…
Daha doğduğu andan itibaren hayatı ciddiye almaya başlar. Beşiğine onu oyalamak için astığınız oyuncaklar hoşuna gitmezse, onları kopartana kadar uğraşacaktır. Üzerine giydirdiğiniz kıyafet yamuksa, bebekliğine bakmadan bundan rahatsız olacak, huzursuzluk çıkartacaktır.

Oğlak bebek , konu komşu geldiğinde birlikte eğlenebileceğiniz bir bebek değildir. Agu-bugudan hoşlanmaz. Onunla konuşur, ona bebek kitapları okur, ilgisini çekecek görseller gösterirseniz, size en sıcak gülümsemesini armağan edecektir. Büyüdüğünde de benzer durumlar devam edecektir. Biraz çekingen, utangaç ve hızla sosyalleşmeyi tercih etmeyen bir çocuk olacaktır.

Oğlak bebekler, geceleri gündüze tercih ederler. Geceleri değil, gündüzleri uyumayı tercih ederler. Bu sebeple uyku alışkanlığı kazandırana kadar uykusuz geceler geçirmeniz doğaldır. Ancak Oğlak bebek, çocukluğa adım attığında da bu düzeni tercih edecektir. Kendi iradesini oluşturduğunda, geceleri oturan, ancak sabahları da asla okula geç kalmayan bir çocuğunuz olacaktır.
Oğlak bebek doğası gereği biraz mızmızlanmaya meğillidir. Bu durum büyüdüğünde karamsarlığa dönüşecektir. Huzursuzlandığını hissettiğinizde onu dışarıya çıkartın veya camdan dışarıya baktırın. Hemen rahatlayacaktır. Oğlak bebek, bir toprak grubu Zodyaklısı olarak, parklarda bahçelerde dolaşmayı, gökyüzünü izlemeyi, açık havada olmayı sever.

İletişim kurmaya başladığında, yaşıtları ile kolaylıkla anlaşacaktır. Doğuştan lider oldukları için, oyunları belirleyen kişi olacaktır.

Oğlak burcu dizleri yönetir ve tüm iskelet sistemimizden sorumludur. Bebeğiniz zamanla atletikleşecektir. Yürümeden koşmaya, emeklemeden yürümeye başlayabilir. Tüm sporlarda rahatlıkla başarılı olabilir. Özellikle koşmayı gerektiren sporlarda doğuştan yeteneklidir.

Oğlak bebek, düzeni olan her şeyi sever. Ritim duygusu doğuştan gelişkindir. Davul ve bas ritimleri bulunduran müzikleri dinletirseniz çok hoşuna gidecektir. Kimbilir belki ileride bir enstrüman çalar.

Deneyimli anneler bebek harekeleri arttıkça güçlendikçe can acıtıcı olabilirmiş . Doğru mu? Dün film izlerken çok güçlüydü, açıkçası korktum . Şimdiden böyleyse....
Eşime bi de diyorum keşke sen de gebe olsan aynı şeyi şu an hissetsek. Ben ay uy hopluyorum , herif ohhh..
Boşuna dememişler baba kucağına alınca, kadın rahmine düşünce anlarmış anneliği diye:KK9:
Çok acı degil ama ittirdikçe geriliyor karın bi o gerginlik hissi oldu ben de pek agrı duymadum kişiden kişiye belki bebegin kilo vs ye göre degişebilir

merve969696 merve969696 aynı kafadayız.
Ben de araştırıp okumuştum bunları. Süper çocuklar olacaklar:KK45:
Kesinlikle öyle canım burçların kişiliğimizi etkilediğime inanan ve bunu çevremden gözlemleyen biri olarak oğlak burcu kadar asil bir burç daha yok bunu söyleyebilirim :) zeki, disiplinli, cool ve gerçekten sevdim mi tam seven burç ve lider olma özellikleri çok gelişmiş oluyor :) akıllı bıdıklarımız da tecrübe edeceğiz inşallah :D :D

Teşekkür ederim canım bakayım instagrama ben de 2 çocuklu olacağım inşallah. Kızımda da sırt çantası şeklinde kullanmıştım ama artık dikişleri çok eskidi o yüzden yeni almak istiyorum.
kuzum bende yeni aldim kaliteli ve cok genis ici sekli falanda cok guzel istersen resmini atayim sana iki gozlu 2 de kucuk gozu var 2 de yaninda biberon su siseai vs. koyacak yerleri var hic okul cantasi gbi degil uygunda fiyati kargo dahil 100 t getirtirdim 2 cocuklu olunca bhnu tercih ettim daha mantikli

Kizlar ilk zamanlar lekesiz oldugu icin 30 derece en iyisi 40 derecede rengi atar cunki cok yikanacak cicileri bebislerin bn hep ilk zamanlar 30 derecede yikadim ve toz sabun kullanmayin derim bnm tercihim beyaz kalinti oluyor sivi camasir deterjanindan yanayim ben oglumdada dalin kullanmistim yine onu kullanacagim rabbimjn izniyle hatika bir kokusu var

60 derece diye bir bilgi okudum dün bir de . 60 derecede yıkasak, kıyafetleri mahvolur :110:
60 derece çok ya düz beyazlar olsa hadi neyse hem bebislerim kusugu için derecede çok saatte cok geldi bana durulansa bile yeter diye düşünüyordum
Ama yanlişta düşnüyor olabilirim bilgisi olan varsa artik yorumlari bekliyoruZ

Aci degi
Aci degilde canim iyice buyuyunce guclenince bebek idrar torbana vuruyo mesela sizliyo oyle benim canimi acitmiyodu sadece sizlama hissediyordumm

günaydııın
cuma günü tetanoz aşısı oldum evdeki minik de sürekli kucak istedi kolum çoook kötü durumda.

kızçemin tekmeleri artık dışarıdan hissediliyor. oğlumda bu haftalarda hiç hissetmemiştim.

günaydııın
cuma günü tetanoz aşısı oldum evdeki minik de sürekli kucak istedi kolum çoook kötü durumda.

kızçemin tekmeleri artık dışarıdan hissediliyor. oğlumda bu haftalarda hiç hissetmemiştim.
Ayy ben de bugün aşı olacağım, akşama da arkadaşımın kınası var artık kolumu kaldırmadan oynarım :KK70:

Back
X