2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bebeğiniz daha doğar doğmaz, yaşlı bir adam/yaşlı bir kadın ifadesi taşıyorsa hiç şaşırmayın. Muhtemelen kaşları yüzünde belirgindir. Büyüdükçe de bu durum değişmeyecektir. Her zaman yaşıtlarından daha büyük gösterecek ve daha olgun davranacaktır. Konuşmayı öğrenmeden disiplini öğrenir. Siz yemek yedirirken, yemeği tükürdüğünü göremezsiniz. Yemeyeceklerse ağızlarını bile açmazlar.
Mükemmelliyetçiliği kundakta başlar…
Daha doğduğu andan itibaren hayatı ciddiye almaya başlar. Beşiğine onu oyalamak için astığınız oyuncaklar hoşuna gitmezse, onları kopartana kadar uğraşacaktır. Üzerine giydirdiğiniz kıyafet yamuksa, bebekliğine bakmadan bundan rahatsız olacak, huzursuzluk çıkartacaktır.

Oğlak bebek , konu komşu geldiğinde birlikte eğlenebileceğiniz bir bebek değildir. Agu-bugudan hoşlanmaz. Onunla konuşur, ona bebek kitapları okur, ilgisini çekecek görseller gösterirseniz, size en sıcak gülümsemesini armağan edecektir. Büyüdüğünde de benzer durumlar devam edecektir. Biraz çekingen, utangaç ve hızla sosyalleşmeyi tercih etmeyen bir çocuk olacaktır.

Oğlak bebekler, geceleri gündüze tercih ederler. Geceleri değil, gündüzleri uyumayı tercih ederler. Bu sebeple uyku alışkanlığı kazandırana kadar uykusuz geceler geçirmeniz doğaldır. Ancak Oğlak bebek, çocukluğa adım attığında da bu düzeni tercih edecektir. Kendi iradesini oluşturduğunda, geceleri oturan, ancak sabahları da asla okula geç kalmayan bir çocuğunuz olacaktır.
Oğlak bebek doğası gereği biraz mızmızlanmaya meğillidir. Bu durum büyüdüğünde karamsarlığa dönüşecektir. Huzursuzlandığını hissettiğinizde onu dışarıya çıkartın veya camdan dışarıya baktırın. Hemen rahatlayacaktır. Oğlak bebek, bir toprak grubu Zodyaklısı olarak, parklarda bahçelerde dolaşmayı, gökyüzünü izlemeyi, açık havada olmayı sever.

İletişim kurmaya başladığında, yaşıtları ile kolaylıkla anlaşacaktır. Doğuştan lider oldukları için, oyunları belirleyen kişi olacaktır.

Oğlak burcu dizleri yönetir ve tüm iskelet sistemimizden sorumludur. Bebeğiniz zamanla atletikleşecektir. Yürümeden koşmaya, emeklemeden yürümeye başlayabilir. Tüm sporlarda rahatlıkla başarılı olabilir. Özellikle koşmayı gerektiren sporlarda doğuştan yeteneklidir.

Oğlak bebek, düzeni olan her şeyi sever. Ritim duygusu doğuştan gelişkindir. Davul ve bas ritimleri bulunduran müzikleri dinletirseniz çok hoşuna gidecektir. Kimbilir belki ileride bir enstrüman çalar.
Çok teşekkürler soluksuz bir şekilde okudum bu bebişler bizi zorlayacak desene

Bende sizi kilolu zannettim çizelgeden baktim ikinizde zayifsiniz kizlar ne bu kilo takıntısı bosverin seneye buzamanlar eski hallerimize döneriz inşallah kafaya çok takmayin
yok be kuzum taksanda takmasanda olanlar oluyo sonucta napalım benım hosuma gıdıyo kılo mevzusunu konusmak :D

Kizlar cogunuzu okudum ayrintili usg icin ama tarihlerinizi hatirlamiyorum..dr bana 15 eylul icin randevu al dedi.. dolu oldugu icin 8 eylule almistim...ctesi yine.
Simdi yarin izin alicamda daha da one ceksem sorun olur mu.. 21 hafta 1 gunluk olucaz yarin.. en son ctesi gittigimde 400 gr 27 cm demisti..belli bi buyuklukte olmasi gerekiyormus ya... :işsiz:

Ya ben de alcaktım görümcem nike adidas al dedi. Sonra instagramda bir hanfendi yazmış lwc den almıştım bebek bakım öantası olarak kullanırım diye ama herşey birbirine girdi ben de gittim gözlülerden aldım bebek bakım çantası çok rahat ettim yazmış. Fotosunu attığımdan almış. Ben de çok düşündüm kararımı bu çantalardan yana alıyorum :)

Ben de bunlardan alıyorum canım .cok kullanışlı buldum ben.

Eki Görüntüle 2184560
Nurkuzusu Nurkuzusu

images
kızlar ben ınstagramda bır sayfa buldum bı suru renk ceısıdı var bolme kısmında yonca olması otekılerden farklı kılmıs ayrıca cınmalı degıl türk üretimi bebek arabasına asmak ıcın aparat da verıyolar en son sordugumda 125 tl kargo dahıl

Kizlar bebek tasima seti alan varmi kisa denk geldigi icin bize puset tarzi olmaz heralde digeri daha sicak kullanisli olur ben bunlardan dusunuyorum nasilEki Görüntüle 2184923
bence bunlar daha kullanıssız ıcınde bebk bı oyana bı buyana sallanmasın dıye busefer ugrasmaya calıscan pusete koy battanıyesıyle kapa ustten mısler gıbı sapasağlam otursun yanı

E bebekten alışveriş yapan arkadaşlar aziz bebenin ürün kalitesi nasıl
Alip memnun olduğunuz ürünlerin mağaza isimlerini yazarsanız sevinirim
baby corner ve azız bebe aldım azız bebe gercekten cok kalıtelı baby cornerde gayet guzel dokuması fln bugun 2 parcada daaha gelcek yıne babycorner ve azız bebe yenıdogan setı aldım

Deneyimli anneler bebek harekeleri arttıkça güçlendikçe can acıtıcı olabilirmiş . Doğru mu? Dün film izlerken çok güçlüydü, açıkçası korktum . Şimdiden böyleyse....
Eşime bi de diyorum keşke sen de gebe olsan aynı şeyi şu an hissetsek. Ben ay uy hopluyorum , herif ohhh..
Boşuna dememişler baba kucağına alınca, kadın rahmine düşünce anlarmış anneliği diye:KK9:
kesınlıkle katılıyorum bende ah uh yapa yapa gezınıyorum cok guzlu gelldımı benım , en cok da boyle gerlıp toplanıyor donuyor boyle bı tuhaf ozaman boyle ıcım gıdıyor nasıl varya karnımı ova ova hadı oplusum dıye dıye derın nefesler eslıgınde sakınlestırıyorum :D

Kızlar merhaba 21. Haftadayım 23. Haftanın başında 4 boyutluya gireceğim. Normalde evrim Aydın’a gidiyorum ama o başka bir gözün daha görmesini istedi. Ayıca seans ücretinin 200 tl olması sebebiyle başka bir hastaneye ve doktora gitmek istiyorum. Bursalı arkadaşlarım tavsiye edebileceğiniz özel hastane veya doktor var mı ? 4 boyutlu için de tavsiye alabilirsem çok iyi olur.
kuzum ben bursadanım ama ınegol ılcesınde , aritmiye gidiyorum ben 85 verıyorum bursadakının de 100 tl sanırım muayene ucretlerı bana dogum ıcın 1450 dedıler bursadakınde 200 kusur dıye yazmıstı bı arkadas sanırım tek bılfgım orası var ceylan hastanesı 250 tl aytıntılı ultramed 400 bızmer 1050 fıyat vermıstı bana bunlardan bızmer ve ultramed 4 boyutlu radyolojı merkezlerı

Akşamları, özellikle yemekten sonra karnım çok fazla şişiyor ve geriliyor. 7 aylık gibi hissediyorum. Krem filan da çok sürüyorum ama sanki patlayacakmışım gibi geliyor :110: son aylarda ne yaparım bilmem :KK43:
ah bu benim işte, akşam yemeyi erken bıraksam bile gerçekten 7 8 aylık gibi görünüyorum, geriliyor, yatmak zorlaşıyor. ilk hamileliğimde bu aylarda neredeyse hissetmiyordum bu defa çok hızlı oldu her şey.

canım
Kizlar cogunuzu okudum ayrintili usg icin ama tarihlerinizi hatirlamiyorum..dr bana 15 eylul icin randevu al dedi.. dolu oldugu icin 8 eylule almistim...ctesi yine.
Simdi yarin izin alicamda daha da one ceksem sorun olur mu.. 21 hafta 1 gunluk olucaz yarin.. en son ctesi gittigimde 400 gr 27 cm demisti..belli bi buyuklukte olmasi gerekiyormus ya... :işsiz:
gidebilirsin ben 20+2 idim sata göre ultrasonda 21+1 falan hep önde çıkıo die 380g ve 24 cm idi benim ayrıntılıda

Günaydınlar kızlar ,
Bizde sabah sabah doktor kapısını aşındırdıkta geldik :KK70:
Bebeğimiz 20+4 23 cm 348 gram çıktı, maşallah her şey yolunda gözüküyormuş doktorcum öyle dedi.
3 hafta sonra seker yukleme rutın testlerım (takıp edılen b12 ve troıdım idrar var bırde demır kan tekrar bakılacak)demir seviyem yüksek oldugu ıcın suan vıtamının ıcınde 60mg yetıyor bana o yuzden baslamadım belkı 3 hafta sonra yeterlı gelmezse başlarım.aytıntılı dopplere gırecegım seker yuklemesı yaptıracağım :KK70: işim cok bıdahakı kontrole :KK70:

olur kuzum olur dert etme hiç gayet buyumus bebıs masallah

Back
X