2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın arkadaşlar, ben ankara'da akay hastanesinde ayrıntılı ultrasona gittim ama doktor raporu görünce bunlar standart bulgular detaylı böyle olmaz zaten rutin kontrollerde bunlara bakıyoruz dedi. Zaten yapılırken de anlamıştım hem kısa sürdü hem de iç organlarla ilgili falan hiçbir şey demedi. Gidecek olanlar varsa bilgi vermiş olayım. Ali İpek'ten randevu aldım haftaya ona gideceğim.

Günaydın arkadaşlar, ben ankara'da akay hastanesinde ayrıntılı ultrasona gittim ama doktor raporu görünce bunlar standart bulgular detaylı böyle olmaz zaten rutin kontrollerde bunlara bakıyoruz dedi. Zaten yapılırken de anlamıştım hem kısa sürdü hem de iç organlarla ilgili falan hiçbir şey demedi. Gidecek olanlar varsa bilgi vermiş olayım. Ali İpek'ten randevu aldım haftaya ona gideceğim.
Canim ali ipek cok iyi ben ona gittim 2hafta once ❤

Benimki de o kadar sürdü :)
Hatta şöyle söyliyim bizim komşumuzun akrabasıydı, biz önceden görüşerek gittik, bize bile 15-20 dk sürdü yani :)
Her şeyi anlatıyor ya tek tek, şurası şöyle böyle diye; bi sıkıntı olsa söylerdi mutlaka. Normal gördüğü için uzamamıştır çok.
Doktoruna gösterdin mi sonuç?
Yok hayir kuzum çagrı bey sonuçların iyi oldugunu söyledi iki hafta sonra deva hanimda randevmuz var ozaman gösterecegiz sen naptin baktimi doktorun

İnşallah canım doğru söylüyorsun valla. Herşey gönlümüzce olur umarım. Zor zamanlarımızda olucaktır illa ki ama herşeye değer bence. Hergün takvime girip hangi gün kaç haftalık olucaz diye bakmaktan zaman hiç geçmiyor :halay:haftasını sayınca bile mutlu oluyorum deli miyim neyim :anne: inşallah dediğin gibi olur ve hepimiz sağlıklı hamilelik ve güzeeel bi annelik yaşarız :KK200:
kalan günler okadar az ki vallahi ben de duramıyorum ama eskısı kadar bakmıyorum takvımlere oyle zaman vok cabuk geçıyor. Düğünler nişanlar hala bıtmedı okadar yogun gectı kı 7gun sonra tam 6aylık olacagız hıcbısey anlamadm desem yerı ama cok sanslıyız kı son gunlerımız serın ve soguklara kalıyor. ben kışı çok sevıyorum hep kış istedim doğumu şükür nasıpse kabul olmus olcak duam:) sen de pek bakma hemen gecer gunlerr:) pazartesı detaylı ultrasonum var bakalım sen yaptırdın mı canım. Bu arada ben pek gıremıyorum yogunluklardan unutuyorum da hemen yazamıyorum kbakma:)

Back
X