2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kızlar bebek arabası alanlar varmı varsa tercihiniz ne oldu acaba
Biz aldık 2 gün önce e bebek markası baby plusun legend modelini tek bebek görünümlü ikiz bebek arabası çünkü yürümeyen bir abimiz daha var 3 yaşında sipariş verildi hafta ici elimde olur inşallah :KK49:

Hazır bezleri sevmiyorum. Hem ekonomik açıdan hemde çevre kirliliği bakımından bana çok uzak geliyor. Çalışmayıp evde olsam bezsiz bebek bile büyütmeyi düşünebilirdim :) Bunu başaran bir arkadaşımız var Ateş topiğinde :))
Yıkanabilir bezler hem sağlıklı, hem ekonomik hemde ekolojik :KK66:
Sırf bu bezler için de böyle bir makine aldım. Ozon dezenfektasyonu var. Bebeğe kv bakacağı için akşamdan yıkayıp hazır bırakmayı düşünüyorum. En fazla yarım saatimi harcarım :KK66:
Ben de yıkanabilir bez almayı düşünüyorum hatta Bi kaç gün önce yazdım instagram da pamucco diye bir sayfa. Siz nereden alacaksınız merak ettim.bu cihazı ilk kez gördüm nette mi satılıyor?

Ben de yıkanabilir bez almayı düşünüyorum hatta Bi kaç gün önce yazdım instagram da pamucco diye bir sayfa. Siz nereden alacaksınız merak ettim.bu cihazı ilk kez gördüm nette mi satılıyor?
canim bence hazir bezler daha iyi yani tabi onu yikamak cok ugrastirir diye dusunuyorum uykusuzluk ev isleri arasinda onunla ugrasmak ayrica bir gezmeye misafirlige gitseniz altini degistirseniz bile kirli bezini cope atamazsiniz koku yapar en azindan hazir bez tak cikar at kolaylastiriyo annelerin isini

Canım özel hastane sonuçta eşimde bebeği görebilsin diye gidiyoruz oraya ki her gittiğimizde video çekiyoruz ultrason da geçen suremiz video süresi 1 dakika 30 saniye sonra hemen kalkabilirsin diyor daha düzgün bebeği görmedim bile sallamaktan ultrason aletini şurası bacağı şu karnı bitti hadi kalkın böyle masaya geçtiğimizde de hemen bi sonraki aya randevu verme telaşında bi sonraki randevunuzu da yazayım ben size falan diyor bi sor dimi nasıl gidiyor ne yiyorsun ne içiyorsun ya da şunu yemelisin bunu içmelisin falan tansiyonu ölçtüler 10/6 çıktı demiyor ki duşuk ya da atıyorum gebelikte normal falan sadece öylesine sekreterine ölçtürüyor ama yorum bile yapmıyor, bakalım bir dahaki ay başka doktora gideceğim hatta 3 aylık randevularımı bile aldım diğer doktordan, üzülüyorum yani yazık verdiğimiz paraya değmiyor kesinlikle sırf devlette eşimi almıyorlar içeri diye mecburen gidiyorum
Gittiğiniz merkez çok yoğun demek ki. Bu kadar kısa sürer mi? :sinirli:

Hazır bezler kısırlık yapıyor diye duymuştum. Prima falan denildi hatta . Keşke başka seçenek olsa. Ben de araştırayım bir

canim bence hazir bezler daha iyi yani tabi onu yikamak cok ugrastirir diye dusunuyorum uykusuzluk ev isleri arasinda onunla ugrasmak ayrica bir gezmeye misafirlige gitseniz altini degistirseniz bile kirli bezini cope atamazsiniz koku yapar en azindan hazir bez tak cikar at kolaylastiriyo annelerin isini
Yıkama planları yapan arkadaşların ilk bebekleri galiba insan sagligi için herşeyinyapmak istiyor ama iş başa düstumu zor sabah kahvalti bulaşikları aksama kalan mi ararsin uykusuzluktan bir gozu kapalı bebegi sallayanmı buna temizlik bulaşık ütü eve gelen misafiri agirla falan ya benim gözümde çok büyüyor bu işler şuan bile zorlaniyorum temizlik konusunda
dogumdan sonra hala yıkamayı düsünüyorlarmı sormak lazim Ama taktir ettim yapamasalar bile düşuncesi bile güzel

Merhaba kizlar, ben de uzun süredir hiç bir sey yazamayip sadece okumaya calistim.esyalari tamamlayanlara hayirli olsun, tamamlama planiyapanlara basarilar:) ben hala ufak tefek seyler aliyorum...yarin detayli usg gunum cok heyecanli ve telasliyim. Umarim güzel seyler duyarim. Bir de aklima gene hem multivitamin hapimda hem de kan hapimda folik asit oldugu ve bunun sorun olusturup olusturmadigi geldi. Yarin perinatolog soru sorulasi biriyse bunu da soracagim insallah:)

Kızlar ilk sayfaya kilo takibine baktım biraz rahatladım ama aklıma takıldı yine geçen sağlık ocağına gitmiştim orda ilk haftalarda 66 kilo gelmiştim 23. Haftada 67 geldim sadece bir kilo almışsın dedi beslenmene dikkat etmiyor musun dedi ebe canım sıkıldı bendimde doktorum çocuğun kilosuna falan herşeye iyi demişti benim kiloma da bir şey demedi bir kilo iyi falan dedi siz ne yiyip içiyorsunuz ya bu kilo alanlar falan ben kilo almak istiyorum ama alamıyorum canım sıkılıyor

Bebek arabasi icin de ben chico duo lite dusunuyorum. Baston model ama puset uzerine takiliyor direkt. Kullananlar kapanisi kolay diye çok memnun. Biraz daha soyle ekim kasim oldugunda gidip direkt gorup denemeyi dusunuorum

Kızlar ilk sayfaya kilo takibine baktım biraz rahatladım ama aklıma takıldı yine geçen sağlık ocağına gitmiştim orda ilk haftalarda 66 kilo gelmiştim 23. Haftada 67 geldim sadece bir kilo almışsın dedi beslenmene dikkat etmiyor musun dedi ebe canım sıkıldı bendimde doktorum çocuğun kilosuna falan herşeye iyi demişti benim kiloma da bir şey demedi bir kilo iyi falan dedi siz ne yiyip içiyorsunuz ya bu kilo alanlar falan ben kilo almak istiyorum ama alamıyorum canım sıkılıyor
Bünye meselesi canını sıkma .
Annen gebeliklerinde kaç kilo almış mesela.
Benim arkadaşım 5 kilo almış. Annesi de öyle.
Ben son 1 ayda 4 kilo aldım . Son 1,5 kiloyu da 5 günde. Almamam gerekiyor . Yürüyüşe ara vermiştim ondan oldu . Yine start verdim yürüyüşe . Eski tempomu özledim. Gebeyken yürümek çok zormuş beeh

Hastaneden geldik şimdi minnak kızım 350 gr olmuş 23 cm de boyu varmış, normal dedi doktorum, kalp çarpıntım için hiç bişiy söylemedi doktorumdan da çok memnun değilim değiştireceğim bi dahaki ay ona gitmeyeceğim
Canim masallah nerde oturuyosun bilmiyorum ama benim dr u oneririm sana istersen atasehir bakkalkoyde

Canım geçmiş olsun öncelikle kaza yapmışşsın galiba herşey yolundadır inşallah.24. Haftada nöbetten muaf oluyoruz ya 23+larda mi 24+larda mı başlıyor onla ilgili net bilgin var mı ilk gebelikte kaçta alfım belgeyi unuttum
sağol canım . 24 bitince başlıyoruz canım izne . Ama idareyle alakalı biraz da, zaten seminer bittiğinde 23 olcaz, 1 hafta için boşu boşuna nöbet yazmazlar inş, hem kendi nöbet programları da bozulmaz boşuna

İçine kaşık bile koymamislar zaten kullanan yok sanırım :KK70:
dik kafana ;)

Haberlerdeki hamile kadın senmisin yoksa?
anahhhh hiç bilmiyorum, olabilir miyim ki acaba? Neredeymiş o? Konyadayım ben

canım hamileliği -2 ile tamamlayıp 3 kg doğuranı bile duydum ben, hiç sıkma canını, bebek besleniyorsa sıkıntı yok

Gittiğiniz merkez çok yoğun demek ki. Bu kadar kısa sürer mi? :sinirli:
Devlet hastanesinden hallice bi yer ama özel İşte paraya gelince bi dahaki Randevu söz konuşurken konuşuyor sadece doktorum başka konuşmuyor bile hadi öncekiler neyse ama bugün gittiğimiz verdiğimiz para cidden boşunaydı toplam odasında geçirdiğimiz süre 5 dk bile değildi 1,5 dk da ultrason, zaten bir daha ki ay için başka doktordan randevu aldığımı duyunca bozuldu bi

Bebek haftasıyla uyumluysa bence hiç takma kafana canım, ben de bugün şey diyorum yediklerim içtiklerim bana kan can oluyor bebişim daha 350 gr ama ben aldım 4 kilo toplamda bu işte bi terslik var :dondurma:

Back
X