2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bizde bu arabayı aldık kanz markası mağazada incelerken bu hoşumuza gitti o yüzden bunu aldık

Eklentiler

• Screenshot_2018-09-07-23-31-16.webp
    Screenshot_2018-09-07-23-31-16.webp
    11 KB · Görüntüleme: 59
Benim 21+1 de 418 gr 27 cm demişti doktorum. Ama seninki de normal bence o kadar fark oluyor bu haftalarda canım
Anne olmak bem dunyanin en guzel hem.en zor isi herseyi en ince ayrintisina kadar dusunuyoruz iste bazi kadinlar hic takmiyo bizmi tuafz anlamadm 10 gun sonra kontrole gitcem inss 400 falan olur benimde icim rahatlar

Hanımlar zor zamanların son uc ayına gırmış bulunuyoruz sanırum veya benım için gecerli bu ozellıkle gecelerı carpıntım çok oluyor ve burnup tıkalıyor nefesım bana yetmez oldu

Selamlar ben takip ediyordum ama yeni yorum yapmaya karar verdim. Ben 4. çocuğuma hamileyim. Prima bezlerdeki pişik kremi alışkanlık yaptığı için başka bezlere geçiş mümkün olmuyor yani başlayan bırakamasın diye satış politikası yani

Hanımlar zor zamanların son uc ayına gırmış bulunuyoruz sanırum veya benım için gecerli bu ozellıkle gecelerı carpıntım çok oluyor ve burnup tıkalıyor nefesım bana yetmez oldu
Canım sorma ne çekiyorum o çarpıntıdan nefes alamıyormuşcasına evden balkona dışarı kaçmalar, kan hapına başladım dün sabah ve akşam 2 tane aldım, bi de kan yapıcı şeyler aldım organik keçiboynuzu pekmezi ve şekersiz organik nar suyu(ayni sirke gibi ıyy) şimdi de kan ilacımı aldım pekmezden falan yiyeceğim, çarş günü de kardiyolojide randevum var bakalım o ne diyecek ya da belki azalır o zamana kadar

Ben de yıkanabilir bez almayı düşünüyorum hatta Bi kaç gün önce yazdım instagram da pamucco diye bir sayfa. Siz nereden alacaksınız merak ettim.bu cihazı ilk kez gördüm nette mi satılıyor?

Ben mumbest marka aldım aliekspressden indirimleri takip edip sipariş veriyorum canım. Ybb grubunda yerli marka satanlar da istersen face den bir bak. Bu makineyi de ikinci el bir tanidiktan bulabildim sıfırı Türkiye de yok yurt dışından getirmek için de biri lazım sevkiyat çok pahalı çünkü.

Canım sorma ne çekiyorum o çarpıntıdan nefes alamıyormuşcasına evden balkona dışarı kaçmalar, kan hapına başladım dün sabah ve akşam 2 tane aldım, bi de kan yapıcı şeyler aldım organik keçiboynuzu pekmezi ve şekersiz organik nar suyu(ayni sirke gibi ıyy) şimdi de kan ilacımı aldım pekmezden falan yiyeceğim, çarş günü de kardiyolojide randevum var bakalım o ne diyecek ya da belki azalır o zamana kadar
Gun içerısınde mi oluyır sejın veya yemeklerden sonra mı bunu takıp et .. ben gun ıcerısınde fark etmıyorum ama gece magnezyım ve kan ılacını aldıktan sonra sanlı daha cok artıyor

Yıkama planları yapan arkadaşların ilk bebekleri galiba insan sagligi için herşeyinyapmak istiyor ama iş başa düstumu zor sabah kahvalti bulaşikları aksama kalan mi ararsin uykusuzluktan bir gozu kapalı bebegi sallayanmı buna temizlik bulaşık ütü eve gelen misafiri agirla falan ya benim gözümde çok büyüyor bu işler şuan bile zorlaniyorum temizlik konusunda
dogumdan sonra hala yıkamayı düsünüyorlarmı sormak lazim Ama taktir ettim yapamasalar bile düşuncesi bile güzel

Benim 3. Canım üstelik çalışan anneyim :)

Hazır bezler kısırlık yapıyor diye duymuştum. Prima falan denildi hatta . Keşke başka seçenek olsa. Ben de araştırayım bir
kadın pedleri içinde aynı şeyi diyorlar canim artık saglık olarak birşey kalmadı allaha emanet canlarimiz

Kızlar ilk sayfaya kilo takibine baktım biraz rahatladım ama aklıma takıldı yine geçen sağlık ocağına gitmiştim orda ilk haftalarda 66 kilo gelmiştim 23. Haftada 67 geldim sadece bir kilo almışsın dedi beslenmene dikkat etmiyor musun dedi ebe canım sıkıldı bendimde doktorum çocuğun kilosuna falan herşeye iyi demişti benim kiloma da bir şey demedi bir kilo iyi falan dedi siz ne yiyip içiyorsunuz ya bu kilo alanlar falan ben kilo almak istiyorum ama alamıyorum canım sıkılıyor
Bende kilo almiyorum. Canim hamilelik boyunca aldigim 3kilo sanirsam bebekler alsın biz almasakta olur hem çok kötü degilmi kadın alıyor 25kilo bebek çikiyor 3 kilo gerek varmı okadar sanki dünyaları o doguracak hem kilo yararlı bisey degil bebegin kilosu iyiyse ki şuan belli olmaz son aylarda Alınıyor sanirsam hep boyle kalmicaz ya sen haftana gore bebek kilo takibini yap buradaki arkadaşlara sor o haftada kaç kilo gelmiş bebişler sıkma canini da

Merhaba kizlar, ben de uzun süredir hiç bir sey yazamayip sadece okumaya calistim.esyalari tamamlayanlara hayirli olsun, tamamlama planiyapanlara basarilar:) ben hala ufak tefek seyler aliyorum...yarin detayli usg gunum cok heyecanli ve telasliyim. Umarim güzel seyler duyarim. Bir de aklima gene hem multivitamin hapimda hem de kan hapimda folik asit oldugu ve bunun sorun olusturup olusturmadigi geldi. Yarin perinatolog soru sorulasi biriyse bunu da soracagim insallah:)
Butün kan haplarinda ve multi vitaminlerde folik asit hatta yedigimiz birçok yiyecektede folik asit var canin bende kullaniyorum sengibi
soru sorulacak bir tip degilsede sikinti yapma kendine hepsinde var

HaZır mısınız gazlı ve sureklı aglayan bebıslere tabı ılk Zamnlar uyuyolar sarılık oluyolar olmasa bılr saglık ocagına gıdılıyor kan verılıyor ası oluyolar vs vs bıde benım aZ da olsa saglık ocagıyla aramda mesafe var 2cocukla o sogukta nasıl guderım bılmıyorum tabı dıger hastanelerın uzaklığını demıyorum bıle

Bende kilo almiyorum. Canim hamilelik boyunca aldigim 3kilo sanirsam bebekler alsın biz almasakta olur hem çok kötü degilmi kadın alıyor 25kilo bebek çikiyor 3 kilo gerek varmı okadar sanki dünyaları o doguracak hem kilo yararlı bisey degil bebegin kilosu iyiyse ki şuan belli olmaz son aylarda Alınıyor sanirsam hep boyle kalmicaz ya sen haftana gore bebek kilo takibini yap buradaki arkadaşlara sor o haftada kaç kilo gelmiş bebişler sıkma canini da
Ayrintiliya girdigimde annem beni sikayet etti dr a :) kilo almiyomusum diye.dr dedi kac kilo aldin. 3 dedim..iyi iste daha ne olsun bebekle onun kilo almasinin alakasi yok dedi..
Annemin baskisindanda kurtuldum :halay: 2 saatte bir aciktinmi ye diye baski yapiyodu.sen acikmiyosun cocuk acikir diyordu:KK48:

Back
X