2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
HaZır mısınız gazlı ve sureklı aglayan bebıslere tabı ılk Zamnlar uyuyolar sarılık oluyolar olmasa bılr saglık ocagına gıdılıyor kan verılıyor ası oluyolar vs vs bıde benım aZ da olsa saglık ocagıyla aramda mesafe var 2cocukla o sogukta nasıl guderım bılmıyorum tabı dıger hastanelerın uzaklığını demıyorum bıle
Ay insallah uslu olurlar..benim yigenim mis gibiydi.hic derdi olmadi yavrumun..masallah..:super:benimkide ona benzer insallah:21:

sağol canım . 24 bitince başlıyoruz canım izne . Ama idareyle alakalı biraz da, zaten seminer bittiğinde 23 olcaz, 1 hafta için boşu boşuna nöbet yazmazlar inş, hem kendi nöbet programları da bozulmaz boşuna

dik kafana :KK66:

anahhhh hiç bilmiyorum, olabilir miyim ki acaba? Neredeymiş o? Konyadayım ben

canım hamileliği -2 ile tamamlayıp 3 kg doğuranı bile duydum ben, hiç sıkma canını, bebek besleniyorsa sıkıntı yok
Valla şehir bilmiyorum ama kahvehaneye girmişti beyaz bir Otomobil ile yanında da küçük oğlu vardi

Kızlar ilk sayfaya kilo takibine baktım biraz rahatladım ama aklıma takıldı yine geçen sağlık ocağına gitmiştim orda ilk haftalarda 66 kilo gelmiştim 23. Haftada 67 geldim sadece bir kilo almışsın dedi beslenmene dikkat etmiyor musun dedi ebe canım sıkıldı bendimde doktorum çocuğun kilosuna falan herşeye iyi demişti benim kiloma da bir şey demedi bir kilo iyi falan dedi siz ne yiyip içiyorsunuz ya bu kilo alanlar falan ben kilo almak istiyorum ama alamıyorum canım sıkılıyor
boşver ebeyı fln hıc takma bebeğin saglıgı ıyıyse gerısı cokta muhım degıl elbet alırsın vucudun demekkı buna elverıslı

Hanımlar zor zamanların son uc ayına gırmış bulunuyoruz sanırum veya benım için gecerli bu ozellıkle gecelerı carpıntım çok oluyor ve burnup tıkalıyor nefesım bana yetmez oldu
son 3 aya gırmene az daha var canım, 25+5 de tam 6 aylık olacaksın 7ye gireceksın ve hosgeldın son 3 ay

Ayrintiliya girdigimde annem beni sikayet etti dr a :) kilo almiyomusum diye.dr dedi kac kilo aldin. 3 dedim..iyi iste daha ne olsun bebekle onun kilo almasinin alakasi yok dedi..
Annemin baskisindanda kurtuldum :halay: 2 saatte bir aciktinmi ye diye baski yapiyodu.sen acikmiyosun cocuk acikir diyordu:KK48:
hahahah boyle oldumu cok komık oluyorlar yaa :D

Hanımlar saka gıbı demı bebıslerımız cok sukur buyuyor ve son uc ay kaldı cok heyecanlı ve bıraz urkutucu Allahım sag salom saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın amıııııııın ❣
Aaa tamda on dk önce Aklima gelmişti kuzum daha hamile oldugumu ögrendigimde keseyi ultrasnla bakarak göremiyordu doktor alttan muane etmek zorunda kaldı 3mm di kese oralardan buralara rabbimin mucizesi sag salim kucagimiza almayida nasip etsin havalar serinledi kiş geliyor bebişler buyuyor hazirliklar artıyor tekmeler çogalıyor elhamdlillah bu günlere

Ay insallah uslu olurlar..benim yigenim mis gibiydi.hic derdi olmadi yavrumun..masallah..:super:benimkide ona benzer insallah:21:
Benim bal oğlum da cok akıllıydı gazı için bişe aglamaz kendini sıkardı sonuç az daha göbek fıtıgı olacaktı :)inşallah minnak paşam da abisi gibi emer yatar uyur güzelce büyür

Gunaaydiiinn ❤❤ valla 5 ayda 5kilo aldim korkutucuuuj:))) edosko edosko dun kontrolumu beklerken bi anne kiz da vardi 38.haftadaydi annesi hicbisey yiyemiyo hala kusuyo hala ilacla duruyo yanina geldim 1aydir ben kilo aldirdim benim sayemde karni sisti yoksa gorsen ufacikti karni dio :))) anneler asla degismez biz de insallah oyle olcaz kizlarimizaaa :)) ❤❤

Günaydın,,kızlar haftayı ay olarak hesaplarken buna dıkkat edın, coğumuz bunu karıstırıyoruz,hesaplama yaparken yanlıs soyluyoruz.ETrafımızdakılere hafta soyluyorsun kac ay yanı dıyorlar.Aslında en guzelı hafta olarak takıp etmek ama sımdı tam ne kadarlık hamıleyım dıye dusunuyorsanız aşağıyı inceleyin.Ben suan 21+2 yim yarın tam 5aylık oluyorum mesela
***********************************************************************************
20 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 140 günlük = 4 ay 20 günlük hamile oluyorsunuz.

21 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 147 günlük = 4 ay 27 günlük hamile oluyorsunuz.

21 hafta 3 günlük gebelik = 150 günlük = 5 aylık hamile oluyorsunuz.

22 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 154 günlük = 5 ay 4 günlük hamile oluyorsunuz.

23 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 161 günlük = 5 ay 11 günlük hamile oluyorsunuz.

24 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 168 günlük = 5 ay 18 günlük hamile oluyorsunuz.

25 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 175 günlük = 5 ay 25 günlük hamile oluyorsunuz.

25 hafta 5 günlük gebelik = 180 günlük = 6 aylık hamile oluyorsunuz.

26 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 182 günlük = 6 ay 2 günlük hamile oluyorsunuz.

27 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 189 günlük = 6 ay 9 günlük hamile oluyorsunuz.

28 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 196 günlük = 6 ay 16 günlük hamile oluyorsunuz.

29 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 203 günlük = 6 ay 23 günlük hamile oluyorsunuz.

30 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 210 günlük = 7 aylık hamile oluyorsunuz.

31 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 217 günlük =7 ay 7 günlük hamile oluyorsunuz.

32 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 224 günlük = 7 ay 14 günlük hamile oluyorsunuz.

33 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 231 günlük = 7 ay 21 günlük hamile oluyorsunuz.

34 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 238 günlük = 7 ay 28 günlük hamile oluyorsunuz.

34 hafta 2 günlük gebelik = 240 günlük = 8 aylık hamile oluyorsunuz.

35 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 245 günlük = 8 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.

36 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 252 günlük = 8 ay 12 günlük hamile oluyorsunuz.

37 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 259 günlük = 8 ay 19 günlük hamile oluyorsunuz.

38 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 266 günlük = 8 ay 26 günlük hamile oluyorsunuz.

38 hafta 4 günlük gebelik = 270 günlük = 9 aylık hamile oluyorsunuz.

39 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 273 günlük = 9 ay 3 günlük hamile oluyorsunuz.

40 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 280 günlük = 9 ay 10 günlük hamile oluyorsunuz.

aklıma gelenlerı etıketlıyorum :)

edosko edosko matrush matrush cibi35 cibi35 S Sevimlipanduf bsebse bsebse A aurora_z A anneveoglusu Nurkuzusu Nurkuzusu T tanem-tane20 F Fobia Z zet193 S skelebeks

Ayrintiliya girdigimde annem beni sikayet etti dr a :) kilo almiyomusum diye.dr dedi kac kilo aldin. 3 dedim..iyi iste daha ne olsun bebekle onun kilo almasinin alakasi yok dedi..
Annemin baskisindanda kurtuldum :halay: 2 saatte bir aciktinmi ye diye baski yapiyodu.sen acikmiyosun cocuk acikir diyordu:KK48:
:KK70: Annen iyi ki şikayet etmiş seni ozaman canım
Bebişler yarım kilo yok 3kilo almişiz yeter :KK71:

Aaa tamda on dk önce Aklima gelmişti kuzum daha hamile oldugumu ögrendigimde keseyi ultrasnla bakarak göremiyordu doktor alttan muane etmek zorunda kaldı 3mm di kese oralardan buralara rabbimin mucizesi sag salim kucagimiza almayida nasip etsin havalar serinledi kiş geliyor bebişler buyuyor hazirliklar artıyor tekmeler çogalıyor elhamdlillah bu günlere
Ay dimi ya daha dun baktimda fotoya 6+6 da gormusum bebisimi 0.88 cm mis kalbini duymustuk simdi masallah ❤ saglikla kucaklarimiza alalim insallah ❤❤

Günaydın,,kızlar haftayı ay olarak hesaplarken buna dıkkat edın, coğumuz bunu karıstırıyoruz,hesaplama yaparken yanlıs soyluyoruz.ETrafımızdakılere hafta soyluyorsun kac ay yanı dıyorlar.Aslında en guzelı hafta olarak takıp etmek ama sımdı tam ne kadarlık hamıleyım dıye dusunuyorsanız aşağıyı inceleyin.Ben suan 21+2 yim yarın tam 5aylık oluyorum mesela
***********************************************************************************
20 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 140 günlük = 4 ay 20 günlük hamile oluyorsunuz.

21 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 147 günlük = 4 ay 27 günlük hamile oluyorsunuz.

21 hafta 3 günlük gebelik = 150 günlük = 5 aylık hamile oluyorsunuz.

22 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 154 günlük = 5 ay 4 günlük hamile oluyorsunuz.

23 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 161 günlük = 5 ay 11 günlük hamile oluyorsunuz.

24 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 168 günlük = 5 ay 18 günlük hamile oluyorsunuz.

25 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 175 günlük = 5 ay 25 günlük hamile oluyorsunuz.

25 hafta 5 günlük gebelik = 180 günlük = 6 aylık hamile oluyorsunuz.

26 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 182 günlük = 6 ay 2 günlük hamile oluyorsunuz.

27 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 189 günlük = 6 ay 9 günlük hamile oluyorsunuz.

28 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 196 günlük = 6 ay 16 günlük hamile oluyorsunuz.

29 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 203 günlük = 6 ay 23 günlük hamile oluyorsunuz.

30 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 210 günlük = 7 aylık hamile oluyorsunuz.

31 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 217 günlük =7 ay 7 günlük hamile oluyorsunuz.

32 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 224 günlük = 7 ay 14 günlük hamile oluyorsunuz.

33 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 231 günlük = 7 ay 21 günlük hamile oluyorsunuz.

34 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 238 günlük = 7 ay 28 günlük hamile oluyorsunuz.

34 hafta 2 günlük gebelik = 240 günlük = 8 aylık hamile oluyorsunuz.

35 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 245 günlük = 8 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.

36 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 252 günlük = 8 ay 12 günlük hamile oluyorsunuz.

37 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 259 günlük = 8 ay 19 günlük hamile oluyorsunuz.

38 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 266 günlük = 8 ay 26 günlük hamile oluyorsunuz.

38 hafta 4 günlük gebelik = 270 günlük = 9 aylık hamile oluyorsunuz.

39 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 273 günlük = 9 ay 3 günlük hamile oluyorsunuz.

40 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 280 günlük = 9 ay 10 günlük hamile oluyorsunuz.

aklıma gelenlerı etıketlıyorum :)

edosko edosko matrush matrush cibi35 cibi35 S Sevimlipanduf bsebse bsebse A aurora_z A anneveoglusu Nurkuzusu Nurkuzusu T tanem-tane20 F Fobia Z zet193 S skelebeks
Bunu paylaştigin çok iyi olmuş canim bi arkadaşta burada sormuştu 9 ay deniliyor ama 40haftadan bahsediliyor 10aylık olmuyor mu diye 4hafta ay sayıldıgı için 30a tamamlamiyorlardı eline koluna saglik :KK200:

Zaten bebek hareket ettikçe doğumun yaklaştığını farkediyor insan. Ben diğer çocuklarımda pamuklu kumaş bezleri beline sarmak için kullanmıştım. Şimdi elimde yok kış bebeği olacağı için almayı düşünüyorum. Hayırlısıyla sağ salim doğsunlar da

Ay dimi ya daha dun baktimda fotoya 6+6 da gormusum bebisimi 0.88 cm mis kalbini duymustuk simdi masallah ❤ saglikla kucaklarimiza alalim insallah ❤❤
Nekadar küçüklerdi dimi varlıgı bile hissedilmiyordu ama ozamanda heyecan doruktaydı şimdi dahada çogaldı sevgimiz heyecanimiz allahım bugunleri gösterdi kimseyi eli boş çevirmesin rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin İnşallah

kuzum birde ilk kim dogum yapacak acaba çok heyecanlı kurbanlik gibi sıramizi bekliyecegiz :KK70::KK71:

HaZır mısınız gazlı ve sureklı aglayan bebıslere tabı ılk Zamnlar uyuyolar sarılık oluyolar olmasa bılr saglık ocagına gıdılıyor kan verılıyor ası oluyolar vs vs bıde benım aZ da olsa saglık ocagıyla aramda mesafe var 2cocukla o sogukta nasıl guderım bılmıyorum tabı dıger hastanelerın uzaklığını demıyorum bıle
Uzak olması kötü olmuş allah yardimcin olsun canim sıkı sıkı giyinin artik
o yönden biz sanslıyız saglıkocagı çok yakın birde kendi işimiz oldugu için eşim getirir götürür arabayla

Bunu paylaştigin çok iyi olmuş canim bi arkadaşta burada sormuştu 9 ay deniliyor ama 40haftadan bahsediliyor 10aylık olmuyor mu diye 4hafta ay sayıldıgı için 30a tamamlamiyorlardı eline koluna saglik :KK200:
aynen kuzum cogu kısının aklı karısıyor ılk baslarda benımde , sonradan mantıken normalı bu zaten bır haftada 7 gun var 4 haftadan 28 gun yapıyor ama 1 ayda 30 gun var sonucta o 2 gun 2 gun bırıkıyor sonra boyle haftalarda kaymalar oluyor :)

Kizlar gunaydin size ufak eglenceli birsey soracagim yardiminiz lazim :110: bebegim erkek olsaydi adi Bulut Çağın olacakti ama kiz olacagi icin Beste koyacagiz bn yanina ikinci bir isim daha istiyorum sizin onerleriniz var mi :anneadayı::anneadayı::KK200::KK200:

Uzak olması kötü olmuş allah yardimcin olsun canim sıkı sıkı giyinin artik
o yönden biz sanslıyız saglıkocagı çok yakın birde kendi işimiz oldugu için eşim getirir götürür arabayla
benımde Allahtan saglık ocagı cok yakın evıme bır cadde var arada sadece 3-4 dkya yuruyorum ama hastane için araba şart yıne kıs bebegı oldugu ıcın, artık bızde ordan burdan ayarlıcaz :D

benımde Allahtan saglık ocagı cok yakın evıme bır cadde var arada sadece 3-4 dkya yuruyorum ama hastane için araba şart yıne kıs bebegı oldugu ıcın, artık bızde ordan burdan ayarlıcaz :KK70:
Kis bebekleri geliyor simdi hastaneye gidip gelmesi yltek basina kolay 1 ay sonra hic gidemeyecegiz ben cok korkuyorum yolda tek basima dogum falan yaparsam diye :halay::halay:

benımde Allahtan saglık ocagı cok yakın evıme bır cadde var arada sadece 3-4 dkya yuruyorum ama hastane için araba şart yıne kıs bebegı oldugu ıcın, artık bızde ordan burdan ayarlıcaz :KK70:
Ayni bizimde 5dk yoktur mesafemiz önemli olan saglikocagı kiloydu olcumdu asiydi derken oralarda nöbetlicez :anne:

Back
X