- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Cnim ben şahsen çok zorlanıyorum.agda işi beni çok korkutuyor.esim sağolsun yardımcı oluyirBayanlar beden temizliği konusunu nasıl hallediyorsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnim ben şahsen çok zorlanıyorum.agda işi beni çok korkutuyor.esim sağolsun yardımcı oluyirBayanlar beden temizliği konusunu nasıl hallediyorsunuz
inşallah canım inşallah dediğin gb yapacagım. yoksa erken dogacak cocugum stresten tövbe tövbeCnim boşver zaten şunun şurasında az bi zamanın kaldi.kimsenin minnetine ihtiyaç duyma en fazla üç hafta sıkıntı cekersin.zaten bir hafta sonra bebisin ciğer gelişimini tamamlar.
Çok geçmiş olsun canım. Sağlıkla zamanında gelsin bebeğin. Güzel haberlerini bekliyoruz.Canım sabaha karşı 4 de yine kanama yaşadım. Hastaneye yatisim yapıldı bekliyorum. Rabbim hepimize hayirli sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Canım ben çalışabilir raporumu cumartesi aldım 32+3 düm. Pazartesi işyerine vericem. 37+3 de çıkmış olacağım yani. Bir arkadaşım raporunu 32+6 da almıştı. 37+6 da ayrıldı işten. Yani raporda günleri yazmıyor. Sadece 32 haftalık gebelik diyor. 37 ye kadar çalışabilir diyor. 5 hafta daha çalışacağım bu durumda.Bilmiyorumki.carsamba gidince sorarim..
Arabanız hayırlı olsun canım. Bel ağrısı bende de var. Bir nokta daha hassas. Kendimi iyice ayarlamadan yataktan yada oturduğum yerden kalkamıyorum. Belim tutulacak gibi oluyor. Bir de kasılmalarım başladı ara ara. Rahatsızlık veriyor oldukçaVe bizde arabamizi aldik Rabbim saglikla kullanmayu nasip etsin ❤❤ kizlar bi sorum olcak benim 5gundur belimin sag tarafinda bi nokta var agriyan otururken jalkarken adim atarken hep agri yapiyor ve guc kaybi yapiyor 2buklum oluyorum. Mesela arabayi almaya giderken sol ayagima cizmeyi giymek icin sag ayagimin uzerinde durayim derken dusuyodum oyle bir aci agri ve guc kaybi var. Resmen sag bacagimin uzerinde duramiyorum. Boyle bisey yasayan vs bilen var mi
ah kuzumArkadaşlar benım canım çok sıkkın bılenler bilir kv ıle aynı bınadayız ve benım kafa yapım yaşam tarzım onlarla farklı çok farklı düşünceleri var aıle olarak eşim onlara çekmemiş Allahtan cahil insanlar asla degıller hatta daha çok en cok ben bılırım yapısındalar. ama gelgelelim gelenleri gidenleri bitmiyor hamile kalmadan önce de böyleydı cogu seye gıtmem ıcın ısrar oluyodu hamıleleıgmde de 8ay boyunca oraya buraya davet edıldım gittim ayıp olmasın dıye hergun kahve ıcerler eltısı ve onun gelınyle benı de rahatsz ederler ıcmedıgım halde. Enbasından onlarla yemek yememızı ıstedıler bn mesafe koydum evımde yaptm esım de evımzde yemek ıstıyordu cnku. burda bana suan hamılelkte ın asagda ye dıyen arklarım da oldu hatırlarlar. kv öğrendi mecbur 2gundur yemek bana cıkarıyolar dün de görumcem temızlıgımı yaptı iyi hos. ama bana karısma huyları cok kv cok seye karısıyor bn oyuzden ıclı dıslı olmuyordum ztn. en basıtınden ablamın bana verdıgı kıyaftlerı dahi bi kısmını hurcta gordu onları kaldır hurca dolaba koyma dıye sacma sapan konusablıo. dun ben de tersledım gorumcem de bebekle ılglı yprumlar yapıolar hastnede şöyle yap bole yap annem temzlge yardma gelcek yok annen gelmesın gerek yk biz yaparız vs.yanı bıdunya seye cevabı var kv.mn aylarca sabrettim eşime yansıtmadım. ki eşim anladı ztn coguseyı benım yanmda herseyde ben nedersem onu yapar caya cagrsalar bıle gıtmek ıstersen ınelım dıye bana danısır. neyse gecen gun kasılma yasarken eşimı beklerken bıle cat kapı geldı gördu halımı kocana soylemeyp bana solemen lazım asıl dedıgınde de dellendm anne ıyı msnn aynıevde kocama mı.solemıcem kaldıkı kocam o varken sana neden soleym dedım. ve kısacası ben bu duzene ayak uyduramyrm evıme gelıp herseye karısmalarnı hazmedemyrm kendım ıslermı yapmak ıstyrm oturdugum yerden utuyu yapyrdm bugun esım gördü bırak yapsnlar dedı. ve ben ıstemyrm yemegımı bn yapıcam yıne dedım hayır dedı yorulmcaksn dedı bn de asıl ben ozman gerılıyorum ısıme cok karısılıo co gerılıyrm cevap vermeden duramıyrm dedım bu bana daha cok zarar oluyor stres oluyorum.gerılıyrm.kendım mutluyum boyle ılac etkı edıyor ısımi kendım yapmak ıstyrm baskasyla olmuyo dye basladım snırlendım anlattm karısıyolar dye normalde hcbsy soylemem. ve dun gorumcem beni tersledi yemedıgım bıyemek de vardı tepsıde bnu yemyrm ama ben dedım al kalmasın dokulur derken malesef baska yemek yoktu ne varsa onu getırdım yanına da borek corba salata koydum ztn dedı suratı degısık halde bn şok oldum tabı tersledım ben de pardon ne dedım kı dokulmeaın dye al dıyodum dedım..bnu da soyledım esıme ve kafayı yemek uzereym ben mı abartıyorum gerılıyorm nefes alamıyrum en ufak seye bıle karısıo kv delırmek uzereym. eşimle aram lımonu şuan ınsanlar senı dusunuyo sen ayıp ettın dedı azonce asagı ınmedım yemege gıdecektık. yemın ettım ınmem sen gıt dye.. olanları gormedıgı duymadıgı ıcınolanları soleynce sustu bısey dyemedı ama bana kızdı bebegımız ıcın sabredebılırsın dye alttarafı ısını yapıcaklar yemegnı.yapıcaklar dıye ama benı gerıyo bu rhat olamyrm. ve sız benı anlarsınızonunla da konsmyrm suan cok boguldum dayanamyrm anlattklarmın fazlası var eksıgı yok. tepsı getırdı esım ınıp onu da yemedım.olece gerı goturdu. kbakmayın ama goresım konusasım yok ben mı abartıyorum benı germelerı benım acımdan daha kötu dşye dusunyrm evmde yavas yavas yapıp huzurlu kalmak ıstyrm.ılac da ıyi yönde etkı etmeye basladı.bugün
Rahat ol canim dr um bana saatte 2 kez bile kasilabilirsin bunlar normal dedi, dinlenmekle gecmezse ve 5 dk da bire duserse acilr git dediÇok geçmiş olsun canım. Sağlıkla zamanında gelsin bebeğin. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım ben çalışabilir raporumu cumartesi aldım 32+3 düm. Pazartesi işyerine vericem. 37+3 de çıkmış olacağım yani. Bir arkadaşım raporunu 32+6 da almıştı. 37+6 da ayrıldı işten. Yani raporda günleri yazmıyor. Sadece 32 haftalık gebelik diyor. 37 ye kadar çalışabilir diyor. 5 hafta daha çalışacağım bu durumda.
Arabanız hayırlı olsun canım. Bel ağrısı bende de var. Bir nokta daha hassas. Kendimi iyice ayarlamadan yataktan yada oturduğum yerden kalkamıyorum. Belim tutulacak gibi oluyor. Bir de kasılmalarım başladı ara ara. Rahatsızlık veriyor oldukçaErken gelmez umarım miniğim. Nst de sorun görünmedi ama bugün özellikle 5-6 kez kasıldım
![]()
tamam canimCanım ben ekim ayını yazmamışım o yuzden yazdım 70 kg ile bitirdim ekimi
Sağol canım. Bugün bu kadar çok olunca tedirgin oldum biraz. 37. haftaya kadar çalışmak da istiyorum. Açıkçası korktum. 5 dk kadar değil tabiiki :)Rahat ol canim dr um bana saatte 2 kez bile kasilabilirsin bunlar normal dedi, dinlenmekle gecmezse ve 5 dk da bire duserse acilr git dedi
canımm cok üzüldüm yemek olayına bıle aglıyo ınsan dusun bıde benı anlattıklarımı. sagol destegın jcın kuzum ama gercekten dısarıdam düşündüğün gb degıl keske oyle olsa keske ben şımarmış olsam tabılı yardım edenın de olmayışı zor ama onceden berı böyle durumlar yapıları bu sımdı alınganlk yapsam onceden de aynılardı. ben sabrettım enson patladım butun hersey burnumdan gelıyor sen ıster mısın mesela bebegının herseyıne karışılmasını onun gb düşün. adım atısına dahı yorum bulan bırını ıster mısın. yani fobia ark.mn da dedıgı gb yanlıs anlama sakın beni yasamayan anlamıyor budurumu benım kararlarımın üstüne yorum yapmasalar neyse sabaha dek evımde dursunlar ama normalde bıle zor sabrettıgım seylerı sımdı sıneye cekemıyorum kasılıyorum stresten ates basıyo gerılıyrm cevap vermeden duramıyorum karışma dye bagırasım gelıyo bebek konusunda degıl herseyde aama herseyde nasıl anlatsam tarıfı yok gercekten. oyüzden yardım ıstemıyrm kendım yapmak ıstyrm kalan zamanımı rahat gecırmek ıstıyorum. gercekten yok tarıfıah kuzum
Hormonlardan galiba yada ne bilim fazla ilgidenmi bunaldın bilmiyorum ama seni sanirsam
Çat kapi evine gelmeleri rahatsizda etmiş olabilir ama keşke biri benim temizligimi özelliklede yemegimi yapiverse dun saatlerce ugrastigim
Yemegi eşim aradigim
Zaman eve gelmedi azdaha azdaha çalisayim
Derken en sonunda yemek yandi oturdum
Agladim acliktan ölüyorum gelmek bilmedin yemek yandi acıktım diye agladim yemek icin aglicamı dusunmezdim bazen abarta biliyoruz duygusal ve hassas dönemlerden dolayı yada rabbim başka dert vermedi icin ora burayami sarıyoruz onuda bilmiyorum
Cunku insan olguna gercekten hiç bir şey yaranmiyor ama kotu niyetli degiller hepsi üzerine titremiş aman tek derdin bunlar olsun ama
Bunalma sıkıntıya sokma kendini keyfini çikar eskiler hamileyken birde eziyet iş üzerine iş yaptırirlarmiş bizler biraz şimarigiz galiba hiçbirseyden hoşnut kalmiyoruz
Ben hiç balık tüketmemHerkese merhaba. Uzun zamandır takipteyim ama ilk defa yazıyorum. Doktorumdan genel olarak memnunum ama tek kafama takılan nokta. Ben balık yiyemiyorum asla. İ mom kullanıyorum multivtamin olarak onun harici balık yağı omega-3 desteği kullanmıyorum. Doktorum i mom yeter diyor ama benim aklımı kurcalıyor.
Aranızda benim durumumda olan var mı? İ mom kullanıp ekstra omega alan var mı?
Evet korkuyoruz dogru ben de korkardim dr normal dedi rahtladim acikcasiSağol canım. Bugün bu kadar çok olunca tedirgin oldum biraz. 37. haftaya kadar çalışmak da istiyorum. Açıkçası korktum. 5 dk kadar değil tabiiki :)
Ben de 37 ye kadar calismayi planliyorum ama cok zorlanmaya basladim Allah yardimcimz olsun, sag olsun is yerindeki sorumlum zorlama kendini ise gel yeter ben yardim ederim sana diyor ama kimseden birsey isteyemeyn bir insanim ama artik rica ediyorum mecburSağol canım. Bugün bu kadar çok olunca tedirgin oldum biraz. 37. haftaya kadar çalışmak da istiyorum. Açıkçası korktum. 5 dk kadar değil tabiiki :)
Arabaniz hayirli olsun canim. Agrinin tamamen aynısı var bende de. 2-3 gün oldu başladı. Resmen sızlıyor gibi. Mesela pijamami giyeceģim ya da pantolon her neyse. Sol bacagimin üzerinde durup sağ bacağıma geçirebiliyorum. Ama sağ bacağım üzerinde resmen duramıyorum. Yürürken de öyle sağ bacağım üzerine uzun süre basamadigim için resmen topalliyorum. :)) Yorulmayla da alakasi yok, hep agriyor yurudukce. Ben ayın sonunda doktora gidecegim o zaman soracagim. Sen ogrenirsen yazabilir misin.Ve bizde arabamizi aldik Rabbim saglikla kullanmayu nasip etsin ❤❤ kizlar bi sorum olcak benim 5gundur belimin sag tarafinda bi nokta var agriyan otururken jalkarken adim atarken hep agri yapiyor ve guc kaybi yapiyor 2buklum oluyorum. Mesela arabayi almaya giderken sol ayagima cizmeyi giymek icin sag ayagimin uzerinde durayim derken dusuyodum oyle bir aci agri ve guc kaybi var. Resmen sag bacagimin uzerinde duramiyorum. Boyle bisey yasayan vs bilen var mi
Kendine dikkat et canım bak ben gece acile gittim ağrıdan sancıdan duramadım kesinlikle doğuma az kaldı iş güç yok dedi dktr kızdı çok ye iç yat yapıcaksınız artık dedi biliyorum çok zor ama sonra üzülmiyelim yatmaya dinlenmeye gayret edelim herşey gözüme batıyor devamlı iş yapasım var benimdekızımın bugun dogumgunuydu Allahtan yıyeceklerı onceden hazırlayıp dondurucuya atmısım.. ama onceden temızlık olmuyor malesef yanı ogun ıcın temızlemış oluyorsun sabahtan berı kızara kızara catı agrıma ragmen teızlık yaptım mecbur keske annem yanımda olsaydı dedım![]()
Gunaaydinn canimm ❤❤ yok bebis arabasi kiz :)) benim arabam var sukur kendi birikimlerimle aldigim idare ettigim :)) oo hadi insallah seninde olsun Rabbim gonlune gore versin canimm❤❤bsebse hayirli olsun arabaniz canim bende araba aldik deyince sana araba aldi esin sandim :) bu aralar dusuncemd3 bi bebis kiyafrtleri alinsa bide araba alinsa bana diyorum kismet
Gunaaydinn canimm❤ tesekkurler ❤❤ ben yarina randevu aldim fizik tedaviden. Film vs cekemicekleri icin cok umudum yok ama en azindam sansimi deniycem. Haber veririm sana da canimArabaniz hayirli olsun canim. Agrinin tamamen aynısı var bende de. 2-3 gün oldu başladı. Resmen sızlıyor gibi. Mesela pijamami giyeceģim ya da pantolon her neyse. Sol bacagimin üzerinde durup sağ bacağıma geçirebiliyorum. Ama sağ bacağım üzerinde resmen duramıyorum. Yürürken de öyle sağ bacağım üzerine uzun süre basamadigim için resmen topalliyorum. :)) Yorulmayla da alakasi yok, hep agriyor yurudukce. Ben ayın sonunda doktora gidecegim o zaman soracagim. Sen ogrenirsen yazabilir misin.