• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kızlar :) dün tam 3,5 saat ütünün ardından belim ayrılacak sandım artık ağrıdan 11 de yattım gitti kesinlikle son zamanlara bırakmayın ütüleri bebiş kıyafetleri minnak minnak bi ara cinnet geçirecektim :( zavallı eşim de çok yoruluyor dün bütün evi süpürdü, vileda yaptı, balkonları ve banyoyu yıkadı, çamaşırları astı, bulaşıkları yıkadı :( bazen kendimi çok işe yaramaz hissediyorum naz yaptığımda yok ama bi çorabımı bile kendim giyemiyorum gece boyu da dönüp durdum yatakta gene uyutmadım adamı ah belim ah bacağım diye diye :(

Günaydın herkesee uyuyamıyorum resmen vücut alıştırıyor kendini artık iyiden iyiye. Ve hayırlı kandiller kızlar ❤
Ben bile uyumuyorum düşün artık öğlen 12-1 lere kadar uyuyan ben şimdi uyuyamıyorum ama ben çok heyecanlıyım ondan sanırım uyku girmiyor gözüme :))

Günaydın kızlar :) dün tam 3,5 saat ütünün ardından belim ayrılacak sandım artık ağrıdan 11 de yattım gitti kesinlikle son zamanlara bırakmayın ütüleri bebiş kıyafetleri minnak minnak bi ara cinnet geçirecektim :KK43: zavallı eşim de çok yoruluyor dün bütün evi süpürdü, vileda yaptı, balkonları ve banyoyu yıkadı, çamaşırları astı, bulaşıkları yıkadı :KK43: bazen kendimi çok işe yaramaz hissediyorum naz yaptığımda yok ama bi çorabımı bile kendim giyemiyorum gece boyu da dönüp durdum yatakta gene uyutmadım adamı ah belim ah bacağım diye diye :KK43:
şükür bitirmişsin canım biz de akşam hallettik bitek onemlı seylerı benım ve bebegımın kıyafetlerını daha koymadm bıde kargodan gelecekler var. çantamız tamam ama bır bavula gırecekler işte dediğin gb zor oldu cıdden oturdugum yerden yaptım ama zorlandım eşim ütü yapmayı bilmez Allahtan bebek kıyafetlerı kolay da yardım edebildi. kendi gardrobumda yer açtım bıkscgunlugune benmklerden hurca koyup dizdim öylece odası havalannca dırekt aktarma olacak askıdakıler katlananlar vsvs:) işe yaramaz hissetme yapacaklar tabi ben kv.lerden yardım almıyorum yıne. eşimle yapmaya basladık aksam bundan sonra da bole olcak inş. yine. başkasına muhtac olmak daha kötü onlar da baba herseyı yapcqklar emın ol severek yapıyorlar içini ferah tut canım

Ben bile uyumuyorum düşün artık öğlen 12-1 lere kadar uyuyan ben şimdi uyuyamıyorum ama ben çok heyecanlıyım ondan sanırım uyku girmiyor gözüme :))
evet canım yeterki heyecandan uyumayalım. Tabı akşamdan streslıydım o da var uyuyamamamda eetkı sanırım. kızım da acıktı sanırım uyandı 7den beri benımle kalkıp bıseyler yıyecegım eşim uyanınca ben de:)

Kendine dikkat et canım bak ben gece acile gittim ağrıdan sancıdan duramadım kesinlikle doğuma az kaldı iş güç yok dedi dktr kızdı çok ye iç yat yapıcaksınız artık dedi biliyorum çok zor ama sonra üzülmiyelim yatmaya dinlenmeye gayret edelim herşey gözüme batıyor devamlı iş yapasım var benimde
Cook cok gecnis olsun canim sancin cok yuksek cikti mi :( hakkisin ama nasil olcak boyle bilmem temizlikci tutsak oda ogun icin temizlemis oluyir diger gunler yine ev savas alanina donuyir

Ben de 37 ye kadar calismayi planliyorum ama cok zorlanmaya basladim Allah yardimcimz olsun, sag olsun is yerindeki sorumlum zorlama kendini ise gel yeter ben yardim ederim sana diyor ama kimseden birsey isteyemeyn bir insanim ama artik rica ediyorum mecbur
Ben de çok zorlanıyorum canım. Dayanabilirim umarım 5 hafta daha. Biraz daha zorluyor beni iş koşulları yoğun vs. Bir de tuvalet 2 kat aşağıda. O merdivenleri inip çıkması beni öldürüyor. Mümkün olduğunca tutmaya çalışıyorum o da olmuyor. Bir gün merdivende doğuracağım galiba :)

Kendine dikkat et canım bak ben gece acile gittim ağrıdan sancıdan duramadım kesinlikle doğuma az kaldı iş güç yok dedi dktr kızdı çok ye iç yat yapıcaksınız artık dedi biliyorum çok zor ama sonra üzülmiyelim yatmaya dinlenmeye gayret edelim herşey gözüme batıyor devamlı iş yapasım var benimde
canım.gecmıs olsun ben 3gun dayanabıldım bunu yapmaya. bnım de wc dısında fln kalkmam yasak. Ama malesef yapamıyorum olmuyor kımse benım gb yapamıyor hıcbıseyı üstüne stres edıyor. En iyisi eşimden destek almak benım ıcın. sen de yardımcın varsa destek al uzan dınlen umarım sen durabilirsin ıs yapmadan ❤

Günaydın herkesee uyuyamıyorum resmen vücut alıştırıyor kendini artık iyiden iyiye. Ve hayırlı kandiller kızlar ❤
Ben de yatağa girip saatlerce uyuyamayanlardanım :( Diyorum ki kendi kendime tamam doğsun uyanıp bakıcam söz şimdi bari uyuym da son saltanat günleri :)

şükür bitirmişsin canım biz de akşam hallettik bitek onemlı seylerı benım ve bebegımın kıyafetlerını daha koymadm bıde kargodan gelecekler var. çantamız tamam ama bır bavula gırecekler işte dediğin gb zor oldu cıdden oturdugum yerden yaptım ama zorlandım eşim ütü yapmayı bilmez Allahtan bebek kıyafetlerı kolay da yardım edebildi. kendi gardrobumda yer açtım bıkscgunlugune benmklerden hurca koyup dizdim öylece odası havalannca dırekt aktarma olacak askıdakıler katlananlar vsvs:) işe yaramaz hissetme yapacaklar tabi ben kv.lerden yardım almıyorum yıne. eşimle yapmaya basladık aksam bundan sonra da bole olcak inş. yine. başkasına muhtac olmak daha kötü onlar da baba herseyı yapcqklar emın ol severek yapıyorlar içini ferah tut canım
Benimde var daha yıkanmayanlar kendi lohusa takımlarım, bebeğin büyük battaniyesi nevresimi havlusu ve bornoz takımı bunları yıkayacağım daha, bi de gene haftaya annemlere gidiyorum 1 hafta gene oradayım eşim şehir dışına gidecek artık korkuyorum cidden yollarda doğuracağım :)) eşim de rahatsız değil bu durumdan yapıyor allah razı olsun ondan hatta sen hiç iş yapma akşama kadar aç kalmayacak şekilde yemeğini yap ye ben gelince gerisini hallederim diyor elinden gelse wc ye bile kendi götürür o kadar üzerime düşüyor ama böyle eşime yük olmayayım dedikçe daha çok panik oluyorum atıyorum kendim eğilemiyorum yere ama inatla o çorap 5 kere yere düşüyor :)) ayy bana kv deme ama neyse ki artık İstanbul’dan taşınıyorlar memleketlerine tamamen gidiyorlar çarş günü kına yakıp kutlayasım var :KK70::KK76:

Benimde var daha yıkanmayanlar kendi lohusa takımlarım, bebeğin büyük battaniyesi nevresimi havlusu ve bornoz takımı bunları yıkayacağım daha, bi de gene haftaya annemlere gidiyorum 1 hafta gene oradayım eşim şehir dışına gidecek artık korkuyorum cidden yollarda doğuracağım :)) eşim de rahatsız değil bu durumdan yapıyor allah razı olsun ondan hatta sen hiç iş yapma akşama kadar aç kalmayacak şekilde yemeğini yap ye ben gelince gerisini hallederim diyor elinden gelse wc ye bile kendi götürür o kadar üzerime düşüyor ama böyle eşime yük olmayayım dedikçe daha çok panik oluyorum atıyorum kendim eğilemiyorum yere ama inatla o çorap 5 kere yere düşüyor :)) ayy bana kv deme ama neyse ki artık İstanbul’dan taşınıyorlar memleketlerine tamamen gidiyorlar çarş günü kına yakıp kutlayasım var :KK70::KK76:
Yanliz basina mi kutlican :P pasta isterim ben :dondurma:

yaaa mesajımo okudun mu bilmiyorumm canım akşamki ama ben şimdiki aklım olsa burda pturmayı asla seçmezdim tamam faydalar elbet var ama klasok büyükten zarar gelmez lafından nefret ediyorum yaşayınca anladım bunu. zarar değil anacım stres geliyor sıkıntı orda yaşam tarzı farklılıgı vsvs bıdınya uçurum. Gözünaydınn vallahi sevındım kendım kadar. Yaa o çorap düşürme huyu hahahah:) e sen Allah korusun kalkma dese dr.un esın yataga baglar soleyım:halay: Allah razı olsun eşlerimizden eski zamanlarda su bıle almaya kalkmazlarmış ben de çoraplarımı falan eşim gıydırıyor beraberken ona şımarmıyor degılım ama etrafa şımaramıyorum olmuyor sadece eşim yapsın ıstıyorun onunla yapmak ıstıyorum e tabı bıde annemle :)

Ben de yatağa girip saatlerce uyuyamayanlardanım :KK43: Diyorum ki kendi kendime tamam doğsun uyanıp bakıcam söz şimdi bari uyuym da son saltanat günleri :)
Keşke canım ama dr.dan da duydum vücut o uykusuzluga kendını alıştırırmış bebege bakması için sonrasında. Allahın hikmeti yani yoksa kımse birden 2saatte bır uyanma ya da hıc uyumama enerjısıne sahıp olamaz zor dıye anlatıyordu

Aralik annellerinjn bebjsleri cok aceleci cikip kasimda doguruyorlar( ozellikle kiz bebisler doguyor) demekki bizim yarimizda aralikta dogurcak :)
Ya çok haklısın bugüne kadar çevremde tahmini doğum tarihinde doğuran bir ablama rastladım iki çocuğun da da tahmini gününde doğurdu resmen :confused:bir yandan zamanında olsun diyorum bir yandan da sanki bir yere bırakmışım da çok özlemişim gibi gelse fena olmaz hani tabi normal kiloda:KK68:

yaaa mesajımo okudun mu bilmiyorumm canım akşamki ama ben şimdiki aklım olsa burda pturmayı asla seçmezdim tamam faydalar elbet var ama klasok büyükten zarar gelmez lafından nefret ediyorum yaşayınca anladım bunu. zarar değil anacım stres geliyor sıkıntı orda yaşam tarzı farklılıgı vsvs bıdınya uçurum. Gözünaydınn vallahi sevındım kendım kadar. Yaa o çorap düşürme huyu hahahah:) e sen Allah korusun kalkma dese dr.un esın yataga baglar soleyım:halay: Allah razı olsun eşlerimizden eski zamanlarda su bıle almaya kalkmazlarmış ben de çoraplarımı falan eşim gıydırıyor beraberken ona şımarmıyor degılım ama etrafa şımaramıyorum olmuyor sadece eşim yapsın ıstıyorun onunla yapmak ıstıyorum e tabı bıde annemle :)
Şimdi okudum canım eski msjını ne kadar iyi olursa olsunlar aynı binada olunca illaki sorun oluyor allahtan eşin çok anlayışlı maşallah, ayy kesin bağlar :) o yüzden lohusalık döneminde bi tek eşim olsun bana bişiy olmaz diyorum, hastanede mutlaka bir gece yatış olacak ya ablam kalacak yanımda, ablamı bile istemiyor ben bakarım sana diye :)

Back
X