• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar kilo takibini de unuttuk bu arada benim ekim kilom 70di @Ytmz muhtemelen bu ayı 78le falan bitircem :KK43: Ben çok kilo aldım ya en fazla 68 olurum diyordum hayatım boyunca 63 kilonun üstünü görmemiştim 48-58 kilo arasıydı genelde :KK43:
dur kız daha ay sonuna var 25 26 dan sonra gecerız kılolarımızı :D 1 ayda 8 kılo cıvarı almak cok fazla degıl mı arkadasım yanlıs mı anladım yoksa

Canım sabaha karşı 4 de yine kanama yaşadım. Hastaneye yatisim yapıldı bekliyorum. Rabbim hepimize hayirli sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
cıbıı kendıne de bebegınde dıkkat et hayırlısıyla bu saatten sonra gelse bıle cok sukur coğu seyı tamamlandı için rahat olsun saglıkla dunyaya gelsınler haber beklıyoruz senden

Aklıma gelmıyor değil inan ki eşim de hevesli hevesli duydu ya dr dan 2hafta daha bekleyin sonrası olursa olur dıye sankı hemen olcak gb havalarda ben de dıyorum ya +2 olursa işte ozaman patlarımm:) Ama babamıızın sömestrına denk gelır o ıyı olur bızım ıcn. benim d.gunmde 19 ocak bana yakın olmus olur❤

Benim doğum günüm de 19 Ocak :spor:

Genelde ilk aylar tulum cok oldugu icin..onlardan bazilarini astim.bos durmasin diye..katladiklarimda var. Badileri filan katladim tabi...minnacik kiyafetler yaa..cogu yer bos kaldi..tek kapili yere orgu cok yok ama onlari koydun.sifonyere mendil sapka vs.. onuda atarim..
Bu resmi annemlere atmistimda tek cekmisim :KK200:
Silmeyide 2 3 gun arayla yaptik..baktik cikmamis bidaha sildik.
teşekkğr ederim canımm ben de genelde yenıdogan aldım bazı begendıgım şeylerde 3,6ay daaldık. mevlidlerimzde zaten bir dünya kıyafet gelır guzel yanı o vallahı:) bır de ablam baya kıyaft verdı yegenımınkılerı onlarda da elbıseler tulunlar var 3,6ay fln mınık mınık onları da asacagım tulumları katladım suan askı yetmedı kıyaftlerden cıkan saglam askıları kullandım. bebek askısı almam gerek acilen minnacık şeyler asarken bile korkuyor insan :))

Ben 3 kez sildim..ancak cikti...kapi.pencerede acik birakmistim.sirkeyle 2 kez sildim..sonra kendi yumusaticisiyla sildim guzel koksun diye...
Utu yapildiktan sonra yerlestirme kolay :KK66:
Benim.bitti cok sukur.
Perde hali siparis ettm..onlarda hafta ici gelir..ama derin temizlik.lazim.. :KK43:

Canım maşallah ne güzel hazırlamışsın prensesine
Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin

Benimde tüp bebek sonrası doğal gebelik olunca eşim allah razı olsun çoğu şeyi kendi yapıyor

Ben 3 kez sildim..ancak cikti...kapi.pencerede acik birakmistim.sirkeyle 2 kez sildim..sonra kendi yumusaticisiyla sildim guzel koksun diye...
Utu yapildiktan sonra yerlestirme kolay :KK66:
Benim.bitti cok sukur.
Perde hali siparis ettm..onlarda hafta ici gelir..ama derin temizlik.lazim.. :KK43:
Yaa çok şirin görünüyor sağlıkla kullansın bebeğin :KK200:

teşekkğr ederim canımm ben de genelde yenıdogan aldım bazı begendıgım şeylerde 3,6ay daaldık. mevlidlerimzde zaten bir dünya kıyafet gelır guzel yanı o vallahı:) bır de ablam baya kıyaft verdı yegenımınkılerı onlarda da elbıseler tulunlar var 3,6ay fln mınık mınık onları da asacagım tulumları katladım suan askı yetmedı kıyaftlerden cıkan saglam askıları kullandım. bebek askısı almam gerek acilen minnacık şeyler asarken bile korkuyor insan :))
Banada verenler oldu..ama geneli buyuk..onlarida yikadim utuledim.katladim tekli dolabin en ustune koydum.nasilsa yaza kadar lazim olmicak..
Benimde gozume az geldi..cok abartmadim zaten..ama annem diyo hediye gelir..yeter diyo..)

Kizlar selam, takip edenler biliyordur belki Aralik annelerinde beklenmedik erken dogumlar ve erken dogum riski tasiyanlar cok oldu. 32'den sonra dokulduk hepimiz:)
Tavsiyem olmazsa olmaz dediginiz seyler hazir olsun, sonradan hallolabilecek seyleri zamanla yaparsiniz.
Ben de 37ye kadar calisirim diye turlu planlar yaparken 32de mecburen izne ayrildim. Simdi telasla hediyeleri ve odayi yetistirmeye calisiyorum :)
Insallah hepiniz vaktinde kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi:anneadayı:
senın neyın var canım

Banada verenler oldu..ama geneli buyuk..onlarida yikadim utuledim.katladim tekli dolabin en ustune koydum.nasilsa yaza kadar lazim olmicak..
Benimde gozume az geldi..cok abartmadim zaten..ama annem diyo hediye gelir..yeter diyo..)
evet bır de bırden büyücek çok alma kılosuna gmre hareket edersın dediler. sonrası kolay alırız büyüdükçe.yine de fazla aldın diyor annem. Hala alıyorum nette indirmde seyler görunce:) durmam lazım aslında yeterlı şeyler aldık ama çok mınnaklar dolapta kayboluyorlar canım heralde 3,4 bebiş kıyaftlerı bırlesıp konulsa anca doldurur gardropları. ben battanıye,yorgan, nevresım,bornoz takımı vsvs onları da gardroba koyacagım 4kapılı yaptırdım sıgar heralde hepsi dimi. ablam bana oyğxden 4kapılı yaptır dedı

Herkese günaydın :KK200: bizim eşimle doğum günlerimiz kasım aralıkta 1 ay arayla tam. Bebiş de ocakta gelirse ayda bir doğum günü kutlanacak bizim evde :halay:
ortada bulusun kız:) bizde de ocak ta 2tane sonra mart eşim:) tabi kızım aralık olrsa aralık ocak mart bır ay fark var kış bebeklerıyız hepımız :)))

kızımın bugun dogumgunuydu Allahtan yıyeceklerı onceden hazırlayıp dondurucuya atmısım.. ama onceden temızlık olmuyor malesef yanı ogun ıcın temızlemış oluyorsun sabahtan berı kızara kızara catı agrıma ragmen teızlık yaptım mecbur keske annem yanımda olsaydı dedım :KK43:

Doğum günü kutlu olsun yavrunun canım allah hayırlı ve sağlıklı ömür nasip etsin inşallah
iyi halletmişsin vallahi

Günaydın kızlar :) dün tam 3,5 saat ütünün ardından belim ayrılacak sandım artık ağrıdan 11 de yattım gitti kesinlikle son zamanlara bırakmayın ütüleri bebiş kıyafetleri minnak minnak bi ara cinnet geçirecektim :KK43: zavallı eşim de çok yoruluyor dün bütün evi süpürdü, vileda yaptı, balkonları ve banyoyu yıkadı, çamaşırları astı, bulaşıkları yıkadı :KK43: bazen kendimi çok işe yaramaz hissediyorum naz yaptığımda yok ama bi çorabımı bile kendim giyemiyorum gece boyu da dönüp durdum yatakta gene uyutmadım adamı ah belim ah bacağım diye diye :KK43:

Canım yaa hepsini bir arada da mı yaptın çok yorucu olmuştur ne demek 3,5 saat
benimde yapmam gerek izne bir çıkayım
Ellerine sağlık

Back
X