Canım bizimkini saçıda çok yok ama hemen yağlanıyorToka takıyorum ben klipsli olanlardan bayağı tutuyor saçları ya düşmüyor ama bebeği 2 gun yıkamayalım nasıl yağlanıyor saçları görmen lazım :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bizimkini saçıda çok yok ama hemen yağlanıyorToka takıyorum ben klipsli olanlardan bayağı tutuyor saçları ya düşmüyor ama bebeği 2 gun yıkamayalım nasıl yağlanıyor saçları görmen lazım :)))
Aslında uzman bilgileri akşam 23 e kadar çocuğu sık besleyip en az 4 5 saat uyku sonrası beslenme öneriyor yani 2 ayı aşmış bi bebek en az kesintisiz 1 kere 4 saat uyumalı diyorlar oğlumu 19 21 23 te her iki saate bir çok çok emziriyorum sonra yatıyorum en az 4 saat uyuyor sonraki uykular 3 saatteCanım bende böyle düşünüyordum gündüzleri 2 saat uyuduğunda 90cc içiyor geceleri 3 saatten fazla uyuyor 70ccyi geçmiyor içtiği. Hatta bu gece 5 saatten fazla uyumuş 90lık içer kesin dedim yine 70de kaldı. Gece uykusuna geçmeden normalden fazla içiyor o mu tutuyor , yoksa uyku arasında tam doymadan mı dalıyor bilemedim.
Bende anlamıyorum bu insanları gerçekten kendi bebeklerine gösterdikleri özeni sen bebeğine gösterdiğinde abartıyor oluyorsun. Bence de bebeğini sakinleştirebilme imkanın varken neden ağlamasına izin veresin ki.. niye mutsuz olsun niye güvende hissetmesin yani bu şekilde düşünenler kendi bebekleri ağladığında bırakıp izliyorlar mıydı merak ediyorum..Günaydın hanımlar :)) 6 günlük ablamda kalma macerasından sonra evimize geldik çok şükür insanın evi gibisi yok, orada da bebeğimin düzenini bozmamaya çalıştım arkamdan aman bu yeni nesil de çok bilmiş deseler de evde kim olursa olsun ben diğer odaya geçip bebeğimin akşam uykularını asla bozmadım alt değiştirme emzirme uyutma neredeyse 1 saatimi alıyordu o sırada misafirler de gitmiş oluyordu çok da güzel oluyordu :)) benim kız sese çok duyarlı bebe neredeyse ayak sesimize uyanıyor evde parmak ucuyla yürüyoruz o uyuduğunda bebek uyuyorken onun uyuduğu odaya geçip yarım saat telefonda konuşup bebek uyanır o odada konuşmayın dememe rağmen aman o daha duymaz diyenler bebek uyanınca hadi size iyi geceler deyip kapıyı kapatıveriyorlar sonra ben uğraşıp durayım oradakiler ablamlar yengemler hepsinin çocukları var büyük büyük ama benimle böyle sanki dalga geçiyorlar üzerine çok düşüyormuşum hiç kucağımdan bırakmıyormuşum ağlayınca hemen sakinleştirmeye çalışıyorum diye bile gülüyorlar bana yok biraz ağlasın bişiy olmaz falan diye niye ağlasın ki ben yanındayken onu sakinleştirebilecek kollarım veya kokum veya mememde süt varken neden ağlasın ben bunu anlayamadım gitti, evimizdeyiz ve bebem de çok mutlu gülücükler atıyor anlıyor beni dinliyor ona konuşmamı istiyor :))
Ve kızlar Mart ayının girmesiyle baharın başlamasıyla bugün itibariyle biraz diyet biraz spora başlıyorum sütümü etkilemeyecek kadar tabiki zaten tatlı ve ekmek yemepi bıraksam bile kilo veririm :)) 5 kilo fazlam var ve birazda göbişimin gitmesi gerek, yaza kadar gidecek inşaallah:))
ben de sızın aranıza daldım ama ben de senın kızı yerimm maşallahh sizin de mi gözler mavişş❤Konuyla alakasız ama yaa onlar nasıl saçlar öyle, maşAllah ❤ Tam toka takmalık biz olmayan saçlarımıza boneler bandanalar takmaya çalışıyoruz keşke saçları uzun olsa da cicili tokalar da taksam diyorum![]()
Tracy hogg un bebek bakımında mucizevi çözümler kitabından yararlanabilirsin her çocuğun mizacı farklı çünküCanım ekran görüntüsü aldım bende başlayacağım uyku düzenine. Çünkü Mayıs’ta işe tam başlayacağım çok zor olur düzeni olmasa. Çok teşekkür ederim bilgi için
Canım sen gerçekten zor yaşıyorsun anneliği. Her bebek farklı sıkıntıları oluyor. Merak etme büyüyecekler sonuçta sadece sabır. Anneliğin sabır olduğunu anladım ben. Allah yardımcın olsun
ağızlarına çakasım geliyor böylelerinin bebegı aglatmak güven duygusunu kaybettırır mutsuz yapar. annesıne olan bagını olumsuz etkıler. ben kızım aglarsa dye uyumadıgı anlarda wcye bile gıtmıyorumBende anlamıyorum bu insanları gerçekten kendi bebeklerine gösterdikleri özeni sen bebeğine gösterdiğinde abartıyor oluyorsun. Bence de bebeğini sakinleştirebilme imkanın varken neden ağlamasına izin veresin ki.. niye mutsuz olsun niye güvende hissetmesin yani bu şekilde düşünenler kendi bebekleri ağladığında bırakıp izliyorlar mıydı merak ediyorum..
evet ben de onu okuyorumTracy hogg un bebek bakımında mucizevi çözümler kitabından yararlanabilirsin her çocuğun mizacı farklı çünkü
Tracy hogg un bebek bakımında mucizevi çözümler kitabından yararlanabilirsin her çocuğun mizacı farklı çünkü
Evet canım şuanlık mavi boncuk boncuk bakıyor kuzumben de sızın aranıza daldım ama ben de senın kızı yerimm maşallahh sizin de mi gözler mavişş❤
evet ben de onu okuyorumPamuk Panda hemen edınmelisin canım. 4.ayda da uyku egıtımımz var ıns
O zaman benimkide normal çünkü 10 - 12arası normalden fazla içiyor ilk uykusu uzun oluyor sonra 3er saat.. aç mı kalıyor diye düşünüyordum ama kendi bırakıyor. Rahatladım sağol canımAslında uzman bilgileri akşam 23 e kadar çocuğu sık besleyip en az 4 5 saat uyku sonrası beslenme öneriyor yani 2 ayı aşmış bi bebek en az kesintisiz 1 kere 4 saat uyumalı diyorlar oğlumu 19 21 23 te her iki saate bir çok çok emziriyorum sonra yatıyorum en az 4 saat uyuyor sonraki uykular 3 saatte
yaa canım benım o bızım hayranlıgımızz ❣❣❣❣❣sizi de korusun allahm kötü gözlerdenn keö gözlerden. bziim de esımle yeşil gözlerimiz. onun annesi de yesıl benm ablam abım babam yesıl annem ve dıger ablam mavii. bizimki de benım genden aldı göz rengını. belırgnse degısmez bızım epey acıldı tam mavı oldu daha da parlıyor günden güne :)Evet canım şuanlık mavi boncuk boncuk bakıyor kuzum ❤ Değişmezse tabi :)) Eşimle benim gözlerimiz ela ama benim kız annanesine çekti sanırım aynı ona benziyor gözlerinin yapısı rengi falan :) Alya’yı hayranlıkla takip ediyorum zaten çoook güzel Allah nazarlardan saklasın ❤
Oh maşAllah siz aile boyu renkli gözlüsünüz zaten :) Benim de anne tarafım öyle annane dede teyzelerim falan benim kız da benden aldı genleri :) Zaten yüzü siması hep bana benziyor görenler kendini mi klonladın diyorlaryaa canım benım o bızım hayranlıgımızz ❣❣❣❣❣sizi de korusun allahm kötü gözlerdenn keö gözlerden. bziim de esımle yeşil gözlerimiz. onun annesi de yesıl benm ablam abım babam yesıl annem ve dıger ablam mavii. bizimki de benım genden aldı göz rengını. belırgnse degısmez bızım epey acıldı tam mavı oldu daha da parlıyor günden güne :)
Ben dönence aldım beşiğin başına taktım altını temizleyip karnını doyurup koyuyorum beşiğe beyaz gürültü sesi var onu açıyorum biraz gevezelik ediyor arada huysuzlaşınca emziği veriyorum ağzına öyle onlara bakarak uyuyor bence sen de elleme uyuyacaktır kendiliğinden :)şuanda da benım kızım uyumamakta ısrarcı gece 9da yattı bugun 9da uyandı 3saat oldu uykusu gecıktı huysuzlastı. kendı kendıne hemen uyandı aguluyor ve ınga dıyor ama aglamadan:) ya gıdıp yanına yememek ıcın zor duruyrm mudahale etmıcem bakalım kendı uyucakmı:)
uyuyor coguzaman ama benı delı eden üst kattam gelen sesler tam mesela asıl derin uykuya gececek patkut ses gelıyor ırkılıyor ıkıgundur delı oluyorum sımdı de kaka yaptı ondan uyanms alttam gazları da varmıs :) dönence baktım dün ben de canım oyun halısı da alıcam sen hangı donenceyı aldınBen dönence aldım beşiğin başına taktım altını temizleyip karnını doyurup koyuyorum beşiğe beyaz gürültü sesi var onu açıyorum biraz gevezelik ediyor arada huysuzlaşınca emziği veriyorum ağzına öyle onlara bakarak uyuyor bence sen de elleme uyuyacaktır kendiliğinden :)
Bide bu şekilde konuşanlar çocukları olan kişiler ya sende anne olmuşsun sen anla bari bebeği olmayanlar bile bişey demiyor. Hem ağlamasa bile kucağıma alıp ilgilenmek isteyebilirim yani karnı tok altı temizse hemen yatır da kendi kendine baksın deniliyor. Ben bebeğime kendi başına oyalanacağı vakti de ayırıyorum benimle iletişim kuracağı vakti de.. eşim gün boyu görmüyor akşama özleyip geliyor kucağında oynuyorlar. Bebeğim ne kadar mutlu oluyor. Sonra biri çıkıyor kucağa alıştıracaksınız. Napalım kucağa alışmasın diye çocuğumuza sevildiğini mi hissettirmeyelim. Sanki gelip kendileri tutuyorlar kucaklarında. Kucak bnm kucağım alışırsa alışsınağızlarına çakasım geliyor böylelerinin bebegı aglatmak güven duygusunu kaybettırır mutsuz yapar. annesıne olan bagını olumsuz etkıler. ben kızım aglarsa dye uyumadıgı anlarda wcye bile gıtmıyorum
Fisher price kelebekli rüyalar aldım canım 3 tane kanatlı ayıcık var :)uyuyor coguzaman ama benı delı eden üst kattam gelen sesler tam mesela asıl derin uykuya gececek patkut ses gelıyor ırkılıyor ıkıgundur delı oluyorum sımdı de kaka yaptı ondan uyanms alttam gazları da varmıs :) dönence baktım dün ben de canım oyun halısı da alıcam sen hangı donenceyı aldın
Günaydın hanımlar :)) 6 günlük ablamda kalma macerasından sonra evimize geldik çok şükür insanın evi gibisi yok, orada da bebeğimin düzenini bozmamaya çalıştım arkamdan aman bu yeni nesil de çok bilmiş deseler de evde kim olursa olsun ben diğer odaya geçip bebeğimin akşam uykularını asla bozmadım alt değiştirme emzirme uyutma neredeyse 1 saatimi alıyordu o sırada misafirler de gitmiş oluyordu çok da güzel oluyordu :)) benim kız sese çok duyarlı bebe neredeyse ayak sesimize uyanıyor evde parmak ucuyla yürüyoruz o uyuduğunda bebek uyuyorken onun uyuduğu odaya geçip yarım saat telefonda konuşup bebek uyanır o odada konuşmayın dememe rağmen aman o daha duymaz diyenler bebek uyanınca hadi size iyi geceler deyip kapıyı kapatıveriyorlar sonra ben uğraşıp durayım oradakiler ablamlar yengemler hepsinin çocukları var büyük büyük ama benimle böyle sanki dalga geçiyorlar üzerine çok düşüyormuşum hiç kucağımdan bırakmıyormuşum ağlayınca hemen sakinleştirmeye çalışıyorum diye bile gülüyorlar bana yok biraz ağlasın bişiy olmaz falan diye niye ağlasın ki ben yanındayken onu sakinleştirebilecek kollarım veya kokum veya mememde süt varken neden ağlasın ben bunu anlayamadım gitti, evimizdeyiz ve bebem de çok mutlu gülücükler atıyor anlıyor beni dinliyor ona konuşmamı istiyor :))
Ve kızlar Mart ayının girmesiyle baharın başlamasıyla bugün itibariyle biraz diyet biraz spora başlıyorum sütümü etkilemeyecek kadar tabiki zaten tatlı ve ekmek yemepi bıraksam bile kilo veririm :)) 5 kilo fazlam var ve birazda göbişimin gitmesi gerek, yaza kadar gidecek inşaallah:))
İlk çocukta uygulanıyor lakin 2. Çocukta mümkün olmuyor canım kızım akşam 7 sabah 7 uyurdu gece uykularını daha oğlumu 12 öncesi hiç uyutamadım kızım her uyuduğunda oğlumu uyandırıyor mahvoldu minik düzen falan yok çok yoruluyorumevet ben de onu okuyorumPamuk Panda hemen edınmelisin canım. 4.ayda da uyku egıtımımz var ıns