2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de kv keske uzagimizda olsalar da moralimi bozmasalar diyen kesimim. Yuz verince otesini isteyen bir insan dusunun. Yaslidir her gun bi ugriim hatrini soriim demistim. Neden biraz daha erken gelmiyor diye sikayet etti. Erken indim neden annecim demiyor bana diye sikayet etti. Misafirim gelir beni cagirmadi diye sikayet eder. Cagirirsin misafirlere sacma sacma konusur gelinlerini onlara sikayet eder insani rezil eder. Cocugu sevmek ister verirsin yapma dedigin her seyi cocuga yapar. Kafasini sıkistirir, boynunu zorla kendine cevirir. Esim yapma der inadina yapar. Gezmeye gideriz sikayet eder, bi dahakine sen de gel dersin ben simdi istiyordum bi dahakini istemiorum der. Yemek yapip bi tas verseler der verirsin ben bunun soganini boyle istemiodum ben daha buyuk patatesli istiyodum ben icmem der. Eltimin annesi uzakta gelmiyor buraya hep oglum gidiyor diye laf eder. Annesi gelince yeter artik niye gitmiyor diye laf edip kadini aglatir. Daha bi suru sey yazarim da iste buralar dolar :/

O ne kız öyle çocuk gibi :KK57: Allah kolaylık versin canım zor böylesiyle uğraşmak

Bende cok doluyum hediyeden geçtim hamileliğim hep riskliydi erken doğum ihtimalim yüksekti allaha şükür sorunsuz geçti doğumum hamileliğimde 1 kere bile aramayan eltim çok lazım gibi doğuma 3 4 gün kala geldiler bende kaldılar doğumdan birgün önce akşam 9 a kadar onların gezme merakları yüzünden dışarılardaydım artık ağladım çok yoruldum sizin yüzünüzden avm de doğuracağım diye öyle eve gittik doğumdan çıktım 10 dk falan durup yine avm gezmeye gittiler kayinvalidemde onlarla gitti 2 gün hastahanede kaldım dr 3. Gün-de kalmamı istedi ağla sızla yalvar yakar taburcu oldum eltim ariyo daha gelmiyomusunuz falan filan sanki keyfinden gitmiyorum o da değil hepsi evde bi Allahın kulu çıkarmaya gelmedi eşim ben annem okadar eşya var ben bisey kaldıramıyorum eve gittim eltim kapıyı açtı bana direk "nerde kaldınız hiç gelmeseydiniz dedi " benim sartel attı ama sustum açım insan bi tas çorba kaynatmazmı yok nerde kayinvalidem dedim açım bi tarhana çorbası yapsana dedim tarhana çorbası nasıl yapılıyordu unuttum dedi ben iyice gerildim kendim yaptım sadece eşim annem ve ben sadece 3 tabaklık yaptım onlara hic sormadim bile alındılar galiba yarim saat sonra gittiler hiççççç umrumda degiller
Gerçekten böyle şeyleri okudukça hayrete düşüyorum. Ne kadir kıymet bilmez insanlarmis.
Sen onların torununu yeğenini dünyaya getiriyorsun gördüğün muameleye bak.
Her şeyden önce insansın doğumdan çıkıp gelmişsin insan güzel bir yemek yapar dip köşe temizler güler yüzle karsilar...
Benim de erken doğum riskim vardı kayınvalidem bir buçuk ay yanımda kaldi. Doğum yaptım kırkım çıkana kadar durdu sonra evine memlekete gitti. Büyük oğlum da var bebek huysuz çok zorlandim iki hafta sonra tekrar çağırdım tekrar geldi ve hala yanımda. Her işe de o bakıyor. Yeri geliyor gece çocuğu alıyor sallıyor ben uyuyayım diye. Allah bin kere razı olsun. Allah iyilerle karşılaştırsin hepimizi. Böyle günlerde belli oluyor eş dost.

Göbek bağını ne yaptınız?
Bir de mevlüt yaptınız mı?
Biz seçimden sonra yapacaz. Öyle olması gerekti. Evde yapacaktık vazgeçtik. Çok kalabalık olacak, evdeki hesap çarşıya uymadı. Lokma tatlısı dağıtacaz. Belki de lahmacun da. Çay. 100 kişiyi rahat bulacak diyor eşim:110:
canim ben ilk mevliti evimde 15 gunlukksn yaptim 2.cisine de bi hafta omce annemlerde yaptim bizde tavukli pilav tatli dagitilir gecti gitti cok sukur
Kizlar selam..iyisinizdir umarim..bi kosturmacadir gidiyor..cevremizdekilerin saglik sorunlarindan dolayi ugrayamadim buralara..
Bir sey sorucam
2 numarali bezi.kac ay kullanabiliriz. Kac aya kadar tahmini .
Biz 3 e gectik kilosu 5bucugu hectiyse gec derimaya gore degilde

Ben de kv keske uzagimizda olsalar da moralimi bozmasalar diyen kesimim. Yuz verince otesini isteyen bir insan dusunun. Yaslidir her gun bi ugriim hatrini soriim demistim. Neden biraz daha erken gelmiyor diye sikayet etti. Erken indim neden annecim demiyor bana diye sikayet etti. Misafirim gelir beni cagirmadi diye sikayet eder. Cagirirsin misafirlere sacma sacma konusur gelinlerini onlara sikayet eder insani rezil eder. Cocugu sevmek ister verirsin yapma dedigin her seyi cocuga yapar. Kafasini sıkistirir, boynunu zorla kendine cevirir. Esim yapma der inadina yapar. Gezmeye gideriz sikayet eder, bi dahakine sen de gel dersin ben simdi istiyordum bi dahakini istemiorum der. Yemek yapip bi tas verseler der verirsin ben bunun soganini boyle istemiodum ben daha buyuk patatesli istiyodum ben icmem der. Eltimin annesi uzakta gelmiyor buraya hep oglum gidiyor diye laf eder. Annesi gelince yeter artik niye gitmiyor diye laf edip kadini aglatir. Daha bi suru sey yazarim da iste buralar dolar :/
aynı apartmanda mısınız Allah kolaylık versin seninki de fenaymış

S Sss33301 ben de 2 mevlid yapanlardanim canim. Annemle evimiz yakin ama hem annemin tarafi hem benim tarafim sigmayacakti. Bi ben de bi annem de yaptik o yuzden. Birinde pide ayran tatli, birinde tavuk pilav tatli dagittik. Hediyelik olarak da yasin ve tespih dagittik.

Canım bizde de mukuslu ishal vardı. Meme reddi, daha sonra biberon reddi iştahsızlık yani.
Başka belirti yoktu. Bizimki anı gelişen bir alerji oldu. Fazla cikolata yedikten sonra olmuştu. Yoksa gazı bile yoktu yavrumun.

Evet bence de gastroenteroloji doktoruna götür canim. Onlar bilirler. Ben oğlumun kaka fotoğraflarını çekip goturmustum sen de öyle yapabilirsin.
Bu yazdiklarin bizi anlatiyor dun eylul annesiyim yazan biri vardi bulamadim kimdi o

İnşallah canım ya çok can sıkıcı . Ben yemekle mutlu oluyordum bu diyetle o da gidiverdi elimden inşallah hiçbiri çıkmaz. Laktoz intoleransnda en azından hafifse damlayla geçiyor hehralde
Sen nasıl açtın peki diyetini
Ben dün hastahanedeyken çok acikmistim normalde yumurtayla açacaktım ama kaşarlı tost yedim onla açmış oldum. Şuan bariz bir değişiklik görmedim kakası hala yeşil , günde 6 7 kez oluyor
Sizin pişik de denk gelmiştir umarım dogal olarak olmustur

Tekrar bakayım canım 😉
Cnm bizimde kaka idrar tahlil yapildi temiz denildi ozaman bende cok inanmim sonuca baksana

Bende yapamam cok guler yUzluyum kendimi oveyim azicik :-) cok insan canlisiyim biri gelir evde caybardagini tepsiye koymaya usenirler ben onlarin evine gittigimde bulasigina kadar yikarim okadarda safim iste insanlar cok bencil olmuslar
9 yıllık evliyim ilk günlerdeki güler yüzlülüğümden eser kalmadı hatta nemrut takılıyorum :)
Kimsenin evinde bulaşığa girmem kimseyi de benim evimde sokmam tavsiye ederim

Günaydın kızlar 💜
Tek çocuklu arkadaşlar tadını çıkarın.
Zira biz küçüğü uyutuyoruz büyük kalkiyor, büyüğü yatırıyoruz küçük acıkıyor :)
Gunaydin kizlar
Aynen tam 8 de küçüğü yatirdim 8 bucukta büyük horoz kalktı :KK42:

9 yıllık evliyim ilk günlerdeki güler yüzlülüğümden eser kalmadı hatta nemrut takılıyorum :)
Kimsenin evinde bulaşığa girmem kimseyi de benim evimde sokmam tavsiye ederim
Evtbendebkimseyi sokmam girmezlerde bende birda gittihgimde yiyip icip oturacam cocgum yoktu birseyim yoktu gittigimde yardim ederdim simdi cocuk var ve gelen oturuyor iki tabak kaldirmiyorlar en iyisini yapmisin tecrube olmus oldu buda bende

Günaydın kızlar 💜
Tek çocuklu arkadaşlar tadını çıkarın.
Zira biz küçüğü uyutuyoruz büyük kalkiyor, büyüğü yatırıyoruz küçük acıkıyor :)
Günaydın:)
Aralarınds iletişim mi kuruyorlar anlamadım sabah aynı dakikada kalkıyorlar:)
Biri anne diyor biri ağlıyor:)

Evtbendebkimseyi sokmam girmezlerde bende birda gittihgimde yiyip icip oturacam cocgum yoktu birseyim yoktu gittigimde yardim ederdim simdi cocuk var ve gelen oturuyor iki tabak kaldirmiyorlar en iyisini yapmisin tecrube olmus oldu buda bende
2 tabak götürürdüm mutfağa kvnin evinde sen otur derdi ikiletmezdim.
Şimdi evine çok çok ender gidiyorum onda da suyumu bile almam.
İçimdeki sevgiyi bitirdi.
Bak çok doluyum konuşturma beni

Kizlar bende besin alerjisinden supheleniyordum doktora gittifimizde kaka idrar aldilar ankaraya gitti sonuclar temiz geldi ve doktor bize sampuandan olabilecegini atopia rahatsizli oldugunu soyledi temizleme yagi ve krem verdi ben kullandim krem iyi geldi ve dun cikolatayi fazla kacirdim
Bugun sabah cocugun yuzu kizamik gibi kipkirmizi olmus 6gun oldu kaka yapmadi 15 gunden fazladir meme biberon reddi var Dun eylul anneside kaka yapmamaya basladi vs mavisu arkadasimizda biberin reddi var diyince kafam cok karisti bu kaka ve idrarda belli olmuyormu suan okadar sinirliyimki doktorun verdigi ilaclara 427tl odedik yazik gunah daha tahlilmis muane ucretiymis yokbile doktor bizimle konusmadi tahlil yaptik birhafta sonra sira almak icin aradik sira yoktu doktor tlf ile konustu yuzyuze bile gorusemedik alerji olan anneler yada suphesi olanlar.
Kaka ve idrarda belli olmuyormu yoksa alerji doktorunami gidelim cok yoruldum
Artik kimse birsey demiyor M Mavisu27 D defne1453 Archpa Archpa

Back
X