2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
2 tabak götürürdüm mutfağa kvnin evinde sen otur derdi ikiletmezdim.
Şimdi evine çok çok ender gidiyorum onda da suyumu bile almam.
İçimdeki sevgiyi bitirdi.
Bak çok doluyum konuşturma beni
Konus bacim rahatlicaksan sinir olacaksan hic hatirlama bile bende insanlara dort dortluk hizmet yaparim
Gittigimde bunu gormedim dedimki cocugu var durmuyor ben getir gotur yika yaptim buraya geldi cocugu uyuyor bizimki ise avaz avaz agliyo oturdu sohbet ediyo kocasi dedi yardim et diye iki tabak getirdi tertemiz tabaklar su bile tutamadi yada makinaya yerlestiremedi geri gitti pislik insanlar :-)

Gerçekten böyle şeyleri okudukça hayrete düşüyorum. Ne kadir kıymet bilmez insanlarmis.
Sen onların torununu yeğenini dünyaya getiriyorsun gördüğün muameleye bak.
Her şeyden önce insansın doğumdan çıkıp gelmişsin insan güzel bir yemek yapar dip köşe temizler güler yüzle karsilar...
Benim de erken doğum riskim vardı kayınvalidem bir buçuk ay yanımda kaldi. Doğum yaptım kırkım çıkana kadar durdu sonra evine memlekete gitti. Büyük oğlum da var bebek huysuz çok zorlandim iki hafta sonra tekrar çağırdım tekrar geldi ve hala yanımda. Her işe de o bakıyor. Yeri geliyor gece çocuğu alıyor sallıyor ben uyuyayım diye. Allah bin kere razı olsun. Allah iyilerle karşılaştırsin hepimizi. Böyle günlerde belli oluyor eş dost.
Amin bende senin kayinvaliden gibileri duyunca imreniyorum benimki hani gelmese zaten daha iyiydi çünkü annem gelemedi annem gelince de laf ediyodu ki benim annem agzi var dili yok gillerden daha geldigi gun beden bisey beklemeyin ben kucagima alamam yikayamam dedi esimle oglumu ilk yikadigimizda da oturup agladi beni cagirmadiniz ben yikiyacaktim diye halbuki tum hazirliklarimizi gordu havlunun yerini bile esime kendi soylemis huzursuzluk cikarmak icin iste amannn yasliligina veriyorum ama insanin icinde bi yer ediyo iste can acitiyo allah düşmanımın başına vermesin

Gerçektende bende tam bunu düşünüyodum ortaya bi laf attın iyide yaptın rahatladım yaaaa:kızgın:
Oh neguzel insan birine anlatmadimi icinde yara oluyor yakinda birine anlattinmi malesef hemen yetistiriyorlar yada kotu gunde basina kalkiveriyor en iyisi iyi kotu ne varsa burda paylasmak

Kizlar bende besin alerjisinden supheleniyordum doktora gittifimizde kaka idrar aldilar ankaraya gitti sonuclar temiz geldi ve doktor bize sampuandan olabilecegini atopia rahatsizli oldugunu soyledi temizleme yagi ve krem verdi ben kullandim krem iyi geldi ve dun cikolatayi fazla kacirdim
Bugun sabah cocugun yuzu kizamik gibi kipkirmizi olmus 6gun oldu kaka yapmadi 15 gunden fazladir meme biberon reddi var Dun eylul anneside kaka yapmamaya basladi vs mavisu arkadasimizda biberin reddi var diyince kafam cok karisti bu kaka ve idrarda belli olmuyormu suan okadar sinirliyimki doktorun verdigi ilaclara 427tl odedik yazik gunah daha tahlilmis muane ucretiymis yokbile doktor bizimle konusmadi tahlil yaptik birhafta sonra sira almak icin aradik sira yoktu doktor tlf ile konustu yuzyuze bile gorusemedik alerji olan anneler yada suphesi olanlar.
Kaka ve idrarda belli olmuyormu yoksa alerji doktorunami gidelim cok yoruldum
Artik kimse birsey demiyor @Mavisu27 D defne1453 @Archpa
Kuzum ya bizde bu yolda Dr Dr dolaştık üç doktora gittim daha bir ayda 2 bin küsur bu yolda gitti. Bizde yeşil mukuslu bazen kanlı kaka olmasına rağmen bizede net birşey demiyorlar. Bunlar en çok alerji belirtileri oysa. Bizde idrara bakilmadi . Kan doğru sonuç vermeyebiliyormus. Sadece kaka ile de karar veremiyorlar sanırım.bizde kakada reduktan çıkmıştı Dr onun içinde doğru sonuç vermez dedi :/
Meme reddi için dönemsel olabilir dediler. Bu yüzden prebiyotk kullandirip bakıyorlar şuan . Yani sonuç olarak teşhisi hemen yapmıyorlar
Kızarıklık bizde de vardı dün mustela krem sürdüm iyi geldi gibi. Terlyleyince mi oluyor emdiği için mi oluyor orasını çok çözemedim

Sizin bizimki gibi net belirtiler de yok ama belki doktorularin dediği prebiyotkle düzelecek seydr. Bizde ishal var sizde kabız varsa ona da iyi geliyormuş . Kullaniyormusun ondan. bende bu belirsizlikten çok sıkıldım bir iyi olsa bebisler

Evtbendebkimseyi sokmam girmezlerde bende birda gittihgimde yiyip icip oturacam cocgum yoktu birseyim yoktu gittigimde yardim ederdim simdi cocuk var ve gelen oturuyor iki tabak kaldirmiyorlar en iyisini yapmisin tecrube olmus oldu buda bende
Evet Ya bak geçen pazar günü öğretmen arkadaşlarım geldi hepsi kadın diye eşimi gönderdim evden pazar pazar, neyse kahvaltıya geldiler 12 gibi, eşim baktı bebeğe ben kahvaltı hazırladım, kahvaltıya oturduk herşey masada yani bi daha bi daha kalkmayayım diye ama benim tabaklarına servis yapmamı beklediler yaptım, sonra güneş altını kirletti pusetteyken yapınca sırtına çıkıyor kakalar, ben gidip güneşi temizlemek yeniden giydirmek zorunda kaldım hatta banyoya sokup sırtını yıkadım bebeğin, o sırada onlar kahvaltılarını yaptılar ben hiç bişiy yiyemedim, geçtiler oturdular koltuğa ben kaldım tek masayı topladım sonra kahve yaptım tatlı getirdim derken canım çıktı, valla ben de bebekli arkadaşlarıma gidiyordum ama hiç bir hizmet beklemiyordum atıyorum Sumeyye sen bebeklisin bişiy hazırlama sadece çay koy ben börek poğaça alıp gelirim diyordum onun için bile ay zahmet verdim diye diye bi hal oluyordum :))

Kuzum ya bizde bu yolda Dr Dr dolaştık üç doktora gittim daha bir ayda 2 bin küsur bu yolda gitti. Bizde yeşil mukuslu bazen kanlı kaka olmasına rağmen bizede net birşey demiyorlar. Bunlar en çok alerji belirtileri oysa. Bizde idrara bakilmadi . Kan doğru sonuç vermeyebiliyormus. Sadece kaka ile de karar veremiyorlar sanırım.bizde kakada reduktan çıkmıştı Dr onun içinde doğru sonuç vermez dedi :/
Meme reddi için dönemsel olabilir dediler. Bu yüzden prebiyotk kullandirip bakıyorlar şuan . Yani sonuç olarak teşhisi hemen yapmıyorlar
Kızarıklık bizde de vardı dün mustela krem sürdüm iyi geldi gibi. Terlyleyince mi oluyor emdiği için mi oluyor orasını çok çözemedim

Sizin bizimki gibi net belirtiler de yok ama belki doktorularin dediği prebiyotkle düzelecek seydr. Bizde ishal var sizde kabız varsa ona da iyi geliyormuş . Kullaniyormusun ondan. bende bu belirsizlikten çok sıkıldım bir iyi olsa bebisler
Mustelanin hangi kremi iyi geliyor benim kiziminda yüzü cok kuru pütürlü gibi neme ihtiyaci var

Yok kizum debriyt verdi oda ben israr ettim 9 gun yapmamasi normalmis hic normal gelmiyor bana bizdede var mustelanin bakim kremi bu cosmed daha etkili sicaklikdan degildir cnm isilik degil cunku bocek isirmista kizarmis gibi

Stelatopia canım krem bizimde öyle kurudu birden cildi birde noktacıklar çıkıyor bazen. Dün sürdüm bir kez iyi gibi geldi bakalım yorumlari da olumluydu bunun ise yarar umarim
Simdi baktim gittigidiyorda sampuan ve nemlendirici balm set var dedigin markanin 99 lira
Bu nemlendirici balm mi seninki baska urun mu acaba

Eklentiler

• Screenshot_20190323-105201_Chrome.webp
    Screenshot_20190323-105201_Chrome.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 27
Yok kizum debriyt verdi oda ben israr ettim 9 gun yapmamasi normalmis hic normal gelmiyor bana bizdede var mustelanin bakim kremi bu cosmed daha etkili sicaklikdan degildir cnm isilik degil cunku bocek isirmista kizarmis gibi
Günaydın sevgili anneleer mutlu bi haftasonu olsun 💜
T tanem-tane20 canm ben bu cosmed kreme bakayım dedim de hep güneş kremi filan çıktı aratınca. Üstünde ne yazıyor tam olarak bide eczaneden mi aldın netten mi

Evet Ya bak geçen pazar günü öğretmen arkadaşlarım geldi hepsi kadın diye eşimi gönderdim evden pazar pazar, neyse kahvaltıya geldiler 12 gibi, eşim baktı bebeğe ben kahvaltı hazırladım, kahvaltıya oturduk herşey masada yani bi daha bi daha kalkmayayım diye ama benim tabaklarına servis yapmamı beklediler yaptım, sonra güneş altını kirletti pusetteyken yapınca sırtına çıkıyor kakalar, ben gidip güneşi temizlemek yeniden giydirmek zorunda kaldım hatta banyoya sokup sırtını yıkadım bebeğin, o sırada onlar kahvaltılarını yaptılar ben hiç bişiy yiyemedim, geçtiler oturdular koltuğa ben kaldım tek masayı topladım sonra kahve yaptım tatlı getirdim derken canım çıktı, valla ben de bebekli arkadaşlarıma gidiyordum ama hiç bir hizmet beklemiyordum atıyorum Sumeyye sen bebeklisin bişiy hazırlama sadece çay koy ben börek poğaça alıp gelirim diyordum onun için bile ay zahmet verdim diye diye bi hal oluyordum :))
Ayni biz giderken pastamiza kadar goturduk herkes kendini zor getirmis yemeye eriniyorlar sende cocuklusun birdaha kimseyi cagirma caya kahvaltiya yemege gelecek olurlarsa cayla bi tatli biskuvi herneyse koy yazik cocugunada zaten duran bi bebek degil

Günaydın sevgili anneleer mutlu bi haftasonu olsun 💜
T tanem-tane20 canm ben bu cosmed kreme bakayım dedim de hep güneş kremi filan çıktı aratınca. Üstünde ne yazıyor tam olarak bide eczaneden mi aldın netten mi
Hemen foto atim canim wczaneden aldik ama her eczane satmiyormus canim krem cok guzel yuzu tas gibiydi cocugun tumusacik yapti benimde ellerim deterjndan dolayi hep yarik yarik kanliydi iyi geldi

Eklentiler

• 0A8E02AF-7F87-4407-871B-7D2B20D37F8F.webp
    0A8E02AF-7F87-4407-871B-7D2B20D37F8F.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba canım, geçmiş olsun umarım önemli bir şeyleri yoktur.. Bebeğinim boyu ve kilosuna göre değişir canım. Biz 2 kullanıyoruz hala ama yakında 3e geçeceğim bebeğimin bacaklarında iz yapmaya başladı. Bezler bitsin diye uğraşıyorum bakalım..
Pek iyi degil canim.yakin akrabalarim 2 tane kanser tedavisi oluyorlar..
Esimde 2 no almis 170 tane filan sanirim.

Hemen foto atim canim wczaneden aldik ama her eczane satmiyormus canim krem cok guzel yuzu tas gibiydi cocugun tumusacik yapti benimde ellerim deterjndan dolayi hep yarik yarik kanliydi iyi geldi
Tamam canm teşekkür ederim bi sorayım bugün

Back
X