2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizde dün olduk aşıları ve rota aşısının 3.dozunu dün saat 5 te uyudu gece uykusuyla birleştirdi sabah 7 de kalktı (normalde 8 de yatıp sabah 6 da kalkar) sabah 45 dklik uykusunu bir buçuk saat yaptı bir saat uyanık kaldı şimdi hala uyuyor bizde de ateş yapmadı ama uyku yaptı normal olduğunu düşünüyorum yalnız bizim kaka yeşil sabahtan beri iki kere yaptı ikisi de yeşil aşıdan mı ki böyle olan var mı
Rota asisi yesil yapiyir canim kakayi uyarnislardi bizi

Günaydın hanımlar ❤
Büyük oğlum iki gecedir ateşler içinde sağlık en büyük servet kızlar gerisi boş
Canım ya çok geçmiş olsun , çabucak toparlanır insallah yavrucak
QUOTE="anneveoglusu, post: 59913963, member: 288067"]
Canım benim oğlum 51 cm doğdu 65 cm idi 4 aylık kontrolünde
[/QUOTE]
52cm dogdu 1.ay 56 2. Ay 60 3. Ay 64 ve suan 4- ay 68 erkek bebek
Teşekkürler canlar demek ki normal bizim boyda
bı oncekı geceye nazaran daha iyiydik😍
İyi o halde canım gelismelerden haberdar edersin ❤😊

D defne1453 @Turtleee @mevsiminegore
az evvel gelfik doktorda boyu 64 cm kilo 7500 doktor boyu beklentimin 1 cm altında dedi, kusması için 2 saate 1 emzir dedi benimki sık sık istiyor veriyorum dedim hayır hazmedemez dedi fazlasını çıkarıyor dedi (bu lafı duymaktan gına geldi) kakada kan7 söyledim zaten bastan beri şüpheleniyodul alerji ihtimali yüksek dedi dışkı yapmasını bekliyorum reduktan varsa kesinleşecek alerjisi, sinir oldugum nokta 2 aylıkken dıskıda reduktan çıktı diyetle düzelme olmadı diye bıraktırdı ,madem bu maddenin olması yetiyor niye diyeti bıraktım 2 ay boşa ilerledi bu alerji.uyku için de diş olabilir,alerji olabilir kendi uykuyu sevmiyor yapısı bu olabilir dedi.şimdi kaka yapmasını bekliyoruz esim götürcek.bu arada D defne1453 benimki yarım dönüyor tam degil onu takma her bebek farklıdır

Maşallah maşallah pasama canım benim oğlan 6300 Gr idi 4. Ayda bu ayda pek emmiyor uyku dışında
Uykusuda çok değil ondan kıla alamıyor

İnşallah tez zamanda adı konur ne olduğunu bilirsiniz sizde Paşa'nın canım Dr en baştan kesin ne yapılması gerekiyorsa yapsa idi keşke

Demir takviyesi olarak hangi ilacı yazdı.

Bize bunu önerdi canım
IMG-20190505-WA0001.webp

canım çok afedersin 2gündür fırsat bulup açamadım kutuyu mısafırlerım vardı dün de. bu 4numara epey genıs katlı ıken fark yok gb ama takınca baya buyuk rahat baya ama daha 3olur gıbı geldı ama sen alıcaksan 3kalmadysa 4 alabılırsın benm evde daha var dıye bıtircem kızımın kılosu ıse suan normal tartıda baktık dha 5ay dolmasına 10gun var. 7500 gorunuyor normalde ama bılemyrm necıkar dr da 10gun sonra soldaki 4no S sgokcen cok hareketlı zor foto cektım
Çok sağol canım hiç önemli değil ♥️ Sevimlipanduf 4 numara kullanıyormuş Güneş e olmuş. Ben de 4 no sipariş verdim ♥️

Ya kızlar dün ilk defa demir ilacını kullandık. Ondan beridir kızım kıvranarak ağlıyor. Kaka yapamadı henüz. Ki dün demir takviyesine başlayana kadar 4 kere yapmıştı. Normalde çok sık yapıyor. Kabızlık mı yaptı acaba? Kullanmak şart mı peki ☹️☹️

Çok sağol canım hiç önemli değil ♥ Sevimlipanduf 4 numara kullanıyormuş Güneş e olmuş. Ben de 4 no sipariş verdim ♥
evet canım bızım de tam oldu ferah ferah bn okuyamyrm msjları cok gıremedım kacgundur. elimdeki 3lerı btrcem kocam abartıp 360tane bez aldı gecen 3olmaz dedım bısure sonra dınlemedı ara ara takıp edebılıyorum burayı yogunum cok benn de demın baktım çiş yapmıs aldım altını sıkmadıgı ıcın ız olmamıs d😍

Çok geçmiş olsun öksürük sinir bozucu bizde de var bakalım ne kadar sürede geçecek oğlunun adı Alperen mi adıyla yaşasın benim büyük oğlanın adı Alper ❤️
Rabbim sağlık versin tüm evlatlarımıza Alperen canım

Kızlar müjde 6 ay aşıları 4 taneydi 3 bacaktan bir ağızdan 1 tanesini kaldırmış sağlık bakanlığı 3 tane olacak... 4 aylık aşılarını yaptırdık bugün sünnet olduğu için yaptırmamıştım 3 aylıkken 6500 tu 4+10 günlük bugün 7100 kızlar boy 49 cm doğmuştu 64 cm benim oğlum minnak biraz genel grup kardeşlerine göre

Ya kızlar dün ilk defa demir ilacını kullandık. Ondan beridir kızım kıvranarak ağlıyor. Kaka yapamadı henüz. Ki dün demir takviyesine başlayana kadar 4 kere yapmıştı. Normalde çok sık yapıyor. Kabızlık mı yaptı acaba? Kullanmak şart mı peki ☹☹
Benim doktorum asiri kabizlik ve kirmizi dokuntuler yaparsa kesersin dedi canım. Kabizlik yapmad soylenilen bazı demir takviyeleri var ama bilemiyorum ben de kullanmak istemiyorum demir :(

Biz de aşılarımızi olduk 400 Gr almış 10 gün önce doktorda da 6.300 çıkmıştı bugünde aynı çıktı tartıdan tartiya değişiyor sanırım hemsiremiz olabilir gelişimi iyi dedi günde 3 kere kaka yapıyor demiştim doymasa yapmaz çok hareketli hep mi böyle dedi evet dedim hareketli olduğu içinde az alır dedi

Benim oglan bir gün yapmaz ertesi gün iki kere dolu dolu dolu kaka yapar bakalım biz bu ay ne kadar alacağız tartı sorunlu bence sağlık ocağı ile Drunki

Geçmiş olsun kızına canım

Ya kızlar dün ilk defa demir ilacını kullandık. Ondan beridir kızım kıvranarak ağlıyor. Kaka yapamadı henüz. Ki dün demir takviyesine başlayana kadar 4 kere yapmıştı. Normalde çok sık yapıyor. Kabızlık mı yaptı acaba? Kullanmak şart mı peki ☹️☹️
Bizim dr umuz önemli olduğunu ek gıdaya almadığı için başka biyerden alamayacağını söyledi. Sidefer damla önerdi. Paraben içermiyor. 1 haftadır kullanıyorum kabızlık yapmadı. Tadıda diğer kan damlalarına göre çok çok güzel.

Ya benim oğlumda gören herkes çok zayıf diyor cuma günü rota aşısı nı yaptırdım boy 64 cm kilo 6350 çıktı 200ünü düşelim kıyafet ayı dedi 900gr almış tam üç ay on günlük gerçekten çokmu zayıf zaten çok kusan bi bebek çok moralim bozuldu ya.

4.aydasiniz dimi canım benimmoglanda 4. Ay kontrolümüz de 6300 çıktı 65 cm banada çok zayıf görünüyor 4. Ayda 7000 Gr geçmeyen az bebekten biri oğlum

Back
X