- 29 Temmuz 2018
- 2.049
- 4.345
- 133
Canım ortalama dönme 5 aylık olunca oluyor ocak bebeleri hızlı çıktı benim oğlumda dönüyor kızım 5 aylıkken dönmüştü ama iri bebekti oğlum minnak
Benim kiz bayagidir yuzustu donup sonra geri sirtustu donuyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ortalama dönme 5 aylık olunca oluyor ocak bebeleri hızlı çıktı benim oğlumda dönüyor kızım 5 aylıkken dönmüştü ama iri bebekti oğlum minnak
Doğru makineyi steril etmek sürekli zor oluyor ona katılıyorum, benim bebiş ben sütü sağana kadar sabredip de durmaz zaten sürekli cırlak olduğu için, düzenli sağımda azalmaz yaÖyle olmuyor işte sütü sağdın makinayı temizle azalıyor git gide vs. Bir de bayramda nasıl olacak uzun yola çıkacağız kv ye gideceğiz evim gibi rahat olmayacak ki 3 kaynım var odaya geç süt sağ makina temizle vs. Diğer türlü emzir tamam olacak
Günaydın hanımlar ❤
Büyük oğlum iki gecedir ateşler içinde sağlık en büyük servet kızlar gerisi boş
Ertesi gün değil ama sabah aşı olup tüm gun ve gece hemen hemen uyudu benim bebiş 2. Ayda da aynı şekilde uyumuştu ateşini kontrol edip durmuştum ateşlenmedi de hep uykulu davrandıKızlar dün 4.ay aşılarını olduk. Bir de rota aşısının ikinci dozunu. Dün hiçbir sıkıntı yoktu. Bugün sabah uyandı. Yarım saat filan uyanık kaldı. O zamandan beri uyuyor. İki kere emzirdim. Uyumaya devam etti. Emzirmek için kaldırdığımda biraz uykusu açılsın diye laf attım filan ama yok mızmızlık yaptı uyumak için geri uyudu. Ateş filan da yok ama korktum. Böyle olan var mı aşının ertesi günü![]()
Doğru makineyi steril etmek sürekli zor oluyor ona katılıyorum, benim bebiş ben sütü sağana kadar sabredip de durmaz zaten sürekli cırlak olduğu için, düzenli sağımda azalmaz ya
2014 te grupta atak falan bilmiyorduk ya biz bu gruptan öğrendim her çocukta yeni bişey öğreniyoruz =)Benim kiz bayagidir yuzustu donup sonra geri sirtustu donuyormasallah hizli cikti gercekten bizim bebeler
Büyük kutu bizimde 1haftada bitiyordu şimdi 1buçuk hafta gidiyor süt de azaldı içiyorda anlamadım eşime de diyorum daha ne istiyorsun diyorBenim de sağarken 60-90 olurdu mesela şimdi azaldı ya stresten sanırım emmiyor diye üzülüyorum. Bizim haftası gelmeden bitiyor mama iştah açıldı baya eşim diyor artık çabuk büyüsün ek gıdaya geçsin![]()
Allah şifa versin çok geçmiş olsunGünaydın hanımlar ❤
Stres yapma canım gerçekten tamam söylemesi kolay diyeceksin ama kimseye bi yararı yok, sağıp da veriyorsun gene anne sütü alıyor mu alıyor çok dertlenme yani bi ara emmesini ve sürekli kustuğu donemde bildiğin emzirmeyi ve anne sütünü bıraktırmayı düşündüm o kadar psikolojim bozulmuştu istemiyorum emzirmek diyordum benim sütümü beğenmiyor kusuyor vermeyeceğim süt diyordum o kadar stres olmuştumDüzenli sağıyorum aslında ama stresten azalıyor benim emmiyor diye
Bizim kızı atak matak etkilemiyor ya hep aynı benim kız2014 te grupta atak falan bilmiyorduk ya biz bu gruptan öğrendim her çocukta yeni bişey öğreniyoruz =)
Geçmiş olsun canım.Günaydın hanımlar ❤
Bizde dün olduk aşıları ve rota aşısının 3.dozunu dün saat 5 te uyudu gece uykusuyla birleştirdi sabah 7 de kalktı (normalde 8 de yatıp sabah 6 da kalkar) sabah 45 dklik uykusunu bir buçuk saat yaptı bir saat uyanık kaldı şimdi hala uyuyor bizde de ateş yapmadı ama uyku yaptı normal olduğunu düşünüyorum yalnız bizim kaka yeşil sabahtan beri iki kere yaptı ikisi de yeşil aşıdan mı ki böyle olan var mıKızlar dün 4.ay aşılarını olduk. Bir de rota aşısının ikinci dozunu. Dün hiçbir sıkıntı yoktu. Bugün sabah uyandı. Yarım saat filan uyanık kaldı. O zamandan beri uyuyor. İki kere emzirdim. Uyumaya devam etti. Emzirmek için kaldırdığımda biraz uykusu açılsın diye laf attım filan ama yok mızmızlık yaptı uyumak için geri uyudu. Ateş filan da yok ama korktum. Böyle olan var mı aşının ertesi günü![]()
Boyumuz 66 olmuş kuzum 2cm uzamış bu ay ❤Maşallah cnm boyunuz kaç cm uzamış..
Nice yıllara kuzum❤Bugün eşimle yıldönümümüz 2 yılı devirdik... Kızımızı ilk gördüğümüz gündü.. Şimdi kanlı canlı yanımızda şükürler olsun.![]()
Biz de 4.ay kontrolümüzden geldik :)) bu ay 610 gr almışız. Boyumuz da 67 cm olmuş. Kilo alımları gerçekten gittikçe düşüyor. Doktorumuz kilo alımının gelişim kriteri olmadığını söyledi. 6.aya kadar en az doğum kilosunun 2 katı olmasını bekleriz dedi. 1 yaşında da 3 katı. O sebepten 300 500 gramlara takılmayalım dedi. Demir takviyesi verdi. Çarşamba da aşılarımızı olacağız inşAllah ♥
A anneveoglusu S Sevimlipanduf geçmiş olsun canlar benim kızımında geçmeyen öksürüğü var =( bıktık kaç haftadır