2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Öyle olmuyor işte sütü sağdın makinayı temizle azalıyor git gide vs. Bir de bayramda nasıl olacak uzun yola çıkacağız kv ye gideceğiz evim gibi rahat olmayacak ki 3 kaynım var odaya geç süt sağ makina temizle vs. Diğer türlü emzir tamam olacak
Doğru makineyi steril etmek sürekli zor oluyor ona katılıyorum, benim bebiş ben sütü sağana kadar sabredip de durmaz zaten sürekli cırlak olduğu için, düzenli sağımda azalmaz ya

Kızlar dün 4.ay aşılarını olduk. Bir de rota aşısının ikinci dozunu. Dün hiçbir sıkıntı yoktu. Bugün sabah uyandı. Yarım saat filan uyanık kaldı. O zamandan beri uyuyor. İki kere emzirdim. Uyumaya devam etti. Emzirmek için kaldırdığımda biraz uykusu açılsın diye laf attım filan ama yok mızmızlık yaptı uyumak için geri uyudu. Ateş filan da yok ama korktum. Böyle olan var mı aşının ertesi günü 😞

Kızlar dün 4.ay aşılarını olduk. Bir de rota aşısının ikinci dozunu. Dün hiçbir sıkıntı yoktu. Bugün sabah uyandı. Yarım saat filan uyanık kaldı. O zamandan beri uyuyor. İki kere emzirdim. Uyumaya devam etti. Emzirmek için kaldırdığımda biraz uykusu açılsın diye laf attım filan ama yok mızmızlık yaptı uyumak için geri uyudu. Ateş filan da yok ama korktum. Böyle olan var mı aşının ertesi günü 😞
Ertesi gün değil ama sabah aşı olup tüm gun ve gece hemen hemen uyudu benim bebiş 2. Ayda da aynı şekilde uyumuştu ateşini kontrol edip durmuştum ateşlenmedi de hep uykulu davrandı

Sabah kahvaltı da kızım bizi rahat bırakmadı mama sandalyemiz annemlerde henüz getiremedik evimize ablam hediye almıştı, pusetinde durmadı kucağıma aldım kahvaltı sırasında krem peynir ve yumurta sarısı verdim ve biraz daha salatalık yaladı 😂😂 yumurtayı sevmedi krem peynire bayıldı bi daha bi daha verdim 😂 salatalığı neredeyse ısırıyordu 😂 bu ek gıda sureci çok değişik ya bebiş sürekli kedi gibi yalana yalana yemeğe çalışıyor 😂😂

Benim kiz bayagidir yuzustu donup sonra geri sirtustu donuyor :D masallah hizli cikti gercekten bizim bebeler
2014 te grupta atak falan bilmiyorduk ya biz bu gruptan öğrendim her çocukta yeni bişey öğreniyoruz =)

Benim de sağarken 60-90 olurdu mesela şimdi azaldı ya stresten sanırım emmiyor diye üzülüyorum. Bizim haftası gelmeden bitiyor mama iştah açıldı baya eşim diyor artık çabuk büyüsün ek gıdaya geçsin 😂
Büyük kutu bizimde 1haftada bitiyordu şimdi 1buçuk hafta gidiyor süt de azaldı içiyorda anlamadım eşime de diyorum daha ne istiyorsun diyor😂 stres çok etkiliyor cnm sütü benimki bitiyor işte ama hala deniyorum emsin diye şaka bir tarafa bende emsin isterimde bizden geçti gibi artık dilinin ucuyla bakıyor sonra suratını buruşturuyor almıyor bir türlü:(

Düzenli sağıyorum aslında ama stresten azalıyor benim emmiyor diye
Stres yapma canım gerçekten tamam söylemesi kolay diyeceksin ama kimseye bi yararı yok, sağıp da veriyorsun gene anne sütü alıyor mu alıyor çok dertlenme yani bi ara emmesini ve sürekli kustuğu donemde bildiğin emzirmeyi ve anne sütünü bıraktırmayı düşündüm o kadar psikolojim bozulmuştu istemiyorum emzirmek diyordum benim sütümü beğenmiyor kusuyor vermeyeceğim süt diyordum o kadar stres olmuştum

canım çok afedersin 2gündür fırsat bulup açamadım kutuyu mısafırlerım vardı dün de. bu 4numara epey genıs katlı ıken fark yok gb ama takınca baya buyuk rahat baya ama daha 3olur gıbı geldı ama sen alıcaksan 3kalmadysa 4 alabılırsın benm evde daha var dıye bıtircem kızımın kılosu ıse suan normal tartıda baktık dha 5ay dolmasına 10gun var. 7500 gorunuyor normalde ama bılemyrm necıkar dr da 10gun sonra soldaki 4no S sgokcen cok hareketlı zor foto cektım

Eklentiler

• Screenshot_20190514-124857.webp
    Screenshot_20190514-124857.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG-20190514-WA0020.webp
    IMG-20190514-WA0020.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
Bizde dün olduk aşıları ve rota aşısının 3.dozunu dün saat 5 te uyudu gece uykusuyla birleştirdi sabah 7 de kalktı (normalde 8 de yatıp sabah 6 da kalkar) sabah 45 dklik uykusunu bir buçuk saat yaptı bir saat uyanık kaldı şimdi hala uyuyor bizde de ateş yapmadı ama uyku yaptı normal olduğunu düşünüyorum yalnız bizim kaka yeşil sabahtan beri iki kere yaptı ikisi de yeşil aşıdan mı ki böyle olan var mı

Biz de 4.ay kontrolümüzden geldik :)) bu ay 610 gr almışız. Boyumuz da 67 cm olmuş. Kilo alımları gerçekten gittikçe düşüyor. Doktorumuz kilo alımının gelişim kriteri olmadığını söyledi. 6.aya kadar en az doğum kilosunun 2 katı olmasını bekleriz dedi. 1 yaşında da 3 katı. O sebepten 300 500 gramlara takılmayalım dedi. Demir takviyesi verdi. Çarşamba da aşılarımızı olacağız inşAllah ♥

Masallah kız çocuğu için boyu çok iyi canım benim oğlan bu kilo artışı ile imkansız gibi 6. Ayda 7800 olması

Back
X