Başınız sağolsun canımKızlar kv. Vefat etti memlekete geldik..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun canımKızlar kv. Vefat etti memlekete geldik..![]()
Sprey tarzi benimko canim bi fis, ama 3 damlaya tekabul ediyormusKaç damla veriyorsunuz,?
Benim kide ayni kilolarda kendini donduremiyo dagaKızlar bahsettim ya büyük bi hastalık atlattım diye, bu süreçte oğlumla hiç ilgilenemedim. Siz burda yazıştınız araştırdınız az çok biliyorsunuz. Ben genel durumunu anlatayım. Eksik gördüğünüz, üstüne gitmemi gerekli gördüğünüz bişey olursa söyler misiniz??
4 ay 1 haftalık. Aşımızı yarın olucaz. 64 cm 8300
Sadece anne sütü alıyor, çok uzun emmiyor, iştahlı bi bebek diyemem, Doğum kilosu fazla idi oyüzden şuanda iyi ama mesela geçen ay sadece 500 gr almış
Kucağımda hafif oturtuyorum onun dışında oturtmadım henüz
Ellerini uzatıp bişeyleri tutmaya başladı, genelde ağzına götürüyor. Yüzüstü Nadiren koyuyorum çabuk ağlıyor.
Kendi başına yatarak beni izliyor , bazen işim varken dönencesini izleyerek vakit geçiriyor. Şu ara hastalığımda annemlerle biraz kucağa alışmış ama hayırlısı :)
Emerek uyuyor. Belli bi düzeni yada uyku saati yok. Ama malesef akşamları geç yatıyor. İftar, sofra toplama, namaz derken zaten 10 u geçiyor. Gece uykusuna geçişte 2-3 kere uyanıp emip uyuyor sonra maşallah gece 4-5 saat uyanmıyor, sabaha karşı sık uyanmaları başlıyor yine..
abisini çok seviyor hem de kaçmaya çalışıyor çok sıkıştırıldığı için :)
diş yok, ama aşırı salya var ve eli hep ağzında
Rota aşısı yaptırdık, başka bişey yaptırmadik rutin açılara ek olarak
Aklıma gelenler bunlar
Şu dönemde şunu yapıyor olması lazım. Şunun üstüne git gibi sizlerin ve doktorlarınızın tavsiyeleri var mı, seve seve dinlemeye hazırım :)
Başınız sagolsun kuzumm..Kızlar kv. Vefat etti memlekete geldik..![]()
aynı zamanda olmuşuz benim de cuma günü kırgınlık başladı ctesi akşamı kızardıBenim Cumartesi sabah kalktığımda oluşmuştu hala var, sıcak masaj yapıyorum hafifledi biraz.
Dun gece sepete ekledim. Sabah alayim dedim. Bir baktim tukenmis. Ne ara bitti cok icimde kalditesekkurler bende sadece bir ayakkabi alacagim
Surekli ordan alisveris yapiyorum cok memnunum renginde atma solma olmadi kaliplari normal bu keten sunmez likrali degil sen her ihtimale karsi bedeni 9.12 ver 6.9 da olabilir genis duruyo
Cok tesekkurler bayildim bu yaziya bol bol soya tuketecegim bakalimXeroderma_pig canım bu bilgi işine yarayabilir
süt tıkanıklığı sorunumu çözdüm
arkadaşlar merhaba, ben şubat ayının son günü doğum yaptım ve hemen çocuğumu emzirmeye başladım. süt konusunda bi sıkıntım yoktu. yaklaşık bir buçuk ay nadiren arada mama da vererek çocuğumu emzirdim. taa ki 6 nisan akşamı acillik olana kadar. memelerimde inanılmaz bir ağrı ve misket...www.kadinlarkulubu.com
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Maşallah bebeğine canım![]()
Daha ek gıdaya başlamadı ya ben vermeye çekinirim birde anne sütü alıyor kakası zaten cıvık ama kaka yapmayı öğrenemedi galiba. Beşinci ayda başlayacağım için duruma göre denerim belki teşekkür ederim.Zeytin yağı öneriyor bizim Dr. Düzenli bir şekilde içiriyorum. Zeka gelişimi için de tavsiye ediliyor
Bende d vitaminine baktım da bitkisel yağ ve e vitamini yazıyor. D vitamini damlasını kaç damla veriyorsun kilosuna göre artırıyor muyduk bunu. Ben sormayı unuttum.ben ocean d vitamini kullaniyotum bebegime saf zeytinyagi var icinde d vit birliite
Nasıl ya Başınız sağ olsun canım çok üzüldüm kaç yaşındaydı Hasta mıydıKızlar kv. Vefat etti memlekete geldik..![]()
Her damla farklı miktar kuzum benimkide vitamin iceren bir d vitamini sadece 1damla gunde. saglik ocaginin verdigi 3damlaydi meselaBende d vitaminine baktım da bitkisel yağ ve e vitamini yazıyor. D vitamini damlasını kaç damla veriyorsun kilosuna göre artırıyor muyduk bunu. Ben sormayı unuttum.
Bana hastane vermişti dört damla dediler. Kan ilacı kiloya göre artiyormuş acaba buda mı böyle dedim bir an. Teşekkür ederimHer damla farklı miktar kuzum benimkide vitamin iceren bir d vitamini sadece 1damla gunde. saglik ocaginin verdigi 3damlaydi mesela
Aa cok uzuldumDun gece sepete ekledim. Sabah alayim dedim. Bir baktim tukenmis. Ne ara bitti cok icimde kaldi![]()
Benimkinin prospektusinde de 1 fis , yani 3 damla öneriliyor canim doktorda oyle dedi, bana kan ilacini 6 aydan sonra kilosuna gore arttiriliyo dedi kuzum bndeki zeytinyagi ve d vit karisimiBende d vitaminine baktım da bitkisel yağ ve e vitamini yazıyor. D vitamini damlasını kaç damla veriyorsun kilosuna göre artırıyor muyduk bunu. Ben sormayı unuttum.
Teşekkür ederim canımBenimkinin prospektusinde de 1 fis , yani 3 damla öneriliyor canim doktorda oyle dedi, bana kan ilacini 6 aydan sonra kilosuna gore arttiriliyo dedi kuzum bndeki zeytinyagi ve d vit karisimi