Sen seninkine 1.5 porsiyon iskender söyle anca olurİki cay kasigi icinmi ugrastinanam benim cocuk ac kalir ozaman ben erinirim yapmaya.
![]()
Kiz daha yeni başladığında kac kasik vermeyi dusunuyorsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen seninkine 1.5 porsiyon iskender söyle anca olurİki cay kasigi icinmi ugrastinanam benim cocuk ac kalir ozaman ben erinirim yapmaya.
![]()
Hangi mamayı kullanıyorsun canım
Katı meyve sıkacağım yok benim kızlar meyvelerin suyunu nasıl çıkarabilirim ?
Tabak cok guzel gozkuyodu bnm bile yiyesim geldiYok kız artık zamanı geldi bizimkinin 10 gun sonra 6 aylık oluyoruz biz ondan başladım, sebzeli değil canım şimdilik sadece havuç buharda haşladım blender yaptım ama çok püre yapmadım biraz pütürlü bıraktım, 2 çay kaşığı hemen hemen verdim daha versem yerdi ama ben vermedim henüz erken birden çok olmasın diye
İki cay kasigi icinmi ugrastinanam benim cocuk ac kalir ozaman ben erinirim yapmaya.
![]()
Buharda pişmiyor bebeğim Ya ben koycam suya haşlayacağım yarınTabak cok guzel gozkuyodu bnm bile yiyesim geldiya bn bu blw clileri izledim 5 6 dk haslama yeter dioolaaa nasil 1saat surdu anlamadim
![]()
Maşallah maşallah emiyirmu kizcen
Yok kujum bişey demediler hatta iğne yaptılar uyuşsun diye git emzir dedi doktor o aradaKizlar hastaneden aradılar beni yarin sunnet olacakmisiz 1 den sonra beslemeyin dedi 8bucukta olcakmis , sizinkiler ac mi girdi taktik verin
Bi çanak yerdiye dusunmustum kiz evelde ben bizimkine kiziyordum yemiyor diye kasik mama verdim kavanozu bitiremedi diye kafasini kiracaktimSen seninkine 1.5 porsiyon iskender söyle anca olur
Kiz daha yeni başladığında kac kasik vermeyi dusunuyorsun :)
Benimkie aynı oldu donemsel mi diye dusunuyorum. Aglarken yirtinircasina çığlık atıyor birde bunu öğrendi seni en iyi ben anlıyorum kuzum sabir..Gerçekten hiç başından ayrılmadığım için oldu böyle şimdi yanında olsam da yetmiyor kucağımda olmak istiyor kucağımda olmak yetmiyor gezmek istiyor kafayı yiycem artık
Geç başlamicam kuzum ben de tam 6 ayi dolunca. 33gun kaldıCnim kizimda geç basladim alışamadı rezil etti beni zilli![]()
ZilliCnim kizimda geç basladim alışamadı rezil etti beni zilli![]()
Keske yiyip doymak bilmeyen bebem olsaydı1 çay kaşığı da içse mutlu oluyor insanheyecanlanıyor benim kız bi görsen
![]()
Ben de nimenrix ile bu ay Baslicagim 3 doz sonra bexsero 3doz
Ben de nimenrix ile bu ay Baslicagim 3 doz sonra bexsero 3doz
Bende dağılıyorum merak etme iki tanesi büyük neyse ki ama 2 küçük bana yetiyorSağlıkla büyüsün evlatların.
İnsanın içinde bir istek olabilir bunu takıntı yapmak hastalık.
O kadar emin diyorlarki birde 2.si erkek olsaymış doğurmazmışım bir daha
Nasıl bakıyorsun 4 çocuğu :)
Ben 2 tanesiyle dağılıyorum :)
Ben yeni Dra geçtim o geç kalmışsin bile dedi ne kadar erken o kadar az risk diye. 5 7ve 12de nemenrix bizim bunlar bitince öbürünü düzenleyecek senin ki nasıl kuzumİkisi birarada da yapılabilir dedi doktor. Ama ağır mı gelir bilemedim. Sizin doktor nasıl bi takvim çıkardı kuzum kaç ay arayla vs
Masallah valla zor iş ❤Bende dağılıyorum merak etme iki tanesi büyük neyse ki ama 2 küçük bana yetiyor