2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Hadi güzel mis gibi haberlerle inşallah.. 150yle başladık gonalf.. çarşamba yani 5. gün bi bakalım ona göre pazara ya da cumartesiye kadar ne yapalım ona karar verelim dedi..
Ben 300 le basladim

Günaydın kızlar bende bugün kontrole geldim yumurtalarım 13 14 mm olmuş.
2 gün daha iğnelere devam dedi doktorum ayrıca erken çatlamasını önleyici 2 iğne daha verdi
Çarşamba günü tekrar kontrol olacakmış
Cuma günü de yumurta toplama yapılacakmış
Sabahtan beri anestezi ile uğraşıyorum bir türlü onaylamıyor anestezi yapmayı cuma günü opu bana pazartesiye randevu verdiler

Gayet güzel ilerliyor canım doktorun en uygun zamanı söyler zaten

saribaykus canım hadi inşallah sen benim önümden gidiyorsun bende pesinden geliyorum.. senden 3 gün sonra toplanacak benimki de.. hoş çarşamba kontrolüm var o gün netleşir.. Bugün de diğer ilaçları aldık soğuk zinciri dolaba attım
Gelip gidip açıp bakıyorum orada mı diye
Eşim gülüp duruyor

Bugün 6.günüm canım yumurtalarımın geliştiğini hissediyorum adet sancısı gibi yapıyor bu cuma yumurta toplama olacak nasipse hersey hazır
BenDe sancı değilde şişkinlik gaz çok yaptı :) hadi inşallah seninde çok çok yumurtaların Toplanır hepsi sağlıklı kaliteli olur

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah hamile olduğumuz haberlerimizi vermekte nasip olur inşallah
Inşallah canım benim
Sayfa bebek haberleriyle yıkılsın
Birimizin sevinci diğerinin sevincine takılsın.. o diğerine.. o da direğine.. Sonra bir bakalım ki arkada hiç kimse kalmamış olsun
Konuşacaklarımız değişsin kakası dişi ek gıdası olsun mevzularımız

Çok çok çok aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…