- 8 Ekim 2016
- 1.637
- 1.587
- 133
- 33
Hemen haber vereceğim hemde inşallah sağlıklı güzel kaliteli yumoşlarım çıkarEllerine sağlık gayet açıklayıcı yazmışsınyarın haber ver mutlaka şansın bol olsun
Ben 300 le basladimHadi güzel mis gibi haberlerle inşallah.. 150yle başladık gonalf.. çarşamba yani 5. gün bi bakalım ona göre pazara ya da cumartesiye kadar ne yapalım ona karar verelim dedi..
Gayet güzel ilerliyor canım doktorun en uygun zamanı söyler zatenGünaydın kızlar bende bugün kontrole geldim yumurtalarım 13 14 mm olmuş.
2 gün daha iğnelere devam dedi doktorum ayrıca erken çatlamasını önleyici 2 iğne daha verdi
Çarşamba günü tekrar kontrol olacakmış
Cuma günü de yumurta toplama yapılacakmış
Sabahtan beri anestezi ile uğraşıyorum bir türlü onaylamıyor anestezi yapmayı cuma günü opu bana pazartesiye randevu verdiler
Gayet güzel ilerliyor canım doktorun en uygun zamanı söyler zaten
Evet kızlar ben geldim taze taze toplandı yumurtalar 15 yumurtam çıkmış eşim de tese olacak inşallah onda da sperm bulunur bu hasret son bulur
Kaç gün oldu tedaviye başlayalı canım güzel sonuçlar alasın ınsallahEvet iyi gidiyormuş canım çok şükür bugün cetriode iğne verdi erken çatlamayı önlüyormuş çarşamba tekrar kontrol
Uyuduğun için hiç bişey bilmiyorsun canım uyanınca biraz ağrım vardı ağrı kesici iğne yapıyorlar kalcadan o rahatlattı baya şimdi gayet iyiyim hiç ağrım yokNasıl geçti canım kolay oldu mu ?
Anestezi sonrası ağrın oldu mu
Kaç gün oldu tedaviye başlayalı canım güzel sonuçlar alasın ınsallah
Uyuduğun için hiç bişey bilmiyorsun canım uyanınca biraz ağrım vardı ağrı kesici iğne yapıyorlar kalcadan o rahatlattı baya şimdi gayet iyiyim hiç ağrım yok
Hiç korkma canım bende o kadar korka korka gittim ki anlatamam o masaya nasıl endişe içinde yattığımı ki canım o kadar tatlıdır :) hiç korktuğum gibi değilmiş hiç birşey sende korkmaAnladım canım inşallah bende de kolay geçer korkuyorum biraz
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah hamile olduğumuz haberlerimizi vermekte nasip olur inşallah
BenDe sancı değilde şişkinlik gaz çok yaptı :) hadi inşallah seninde çok çok yumurtaların Toplanır hepsi sağlıklı kaliteli olurBugün 6.günüm canım yumurtalarımın geliştiğini hissediyorum adet sancısı gibi yapıyor bu cuma yumurta toplama olacak nasipse hersey hazır
Inşallah canım benimÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah hamile olduğumuz haberlerimizi vermekte nasip olur inşallah
Çok çok çok aminnnnnnInşallah canım benim
Sayfa bebek haberleriyle yıkılsın
Birimizin sevinci diğerinin sevincine takılsın.. o diğerine.. o da direğine.. Sonra bir bakalım ki arkada hiç kimse kalmamış olsun
Konuşacaklarımız değişsin kakası dişi ek gıdası olsun mevzularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?