Benim de 7 tanesi döllenmiş ben de haber bekliyorum çok gerginimEvet dün arayıp bilgi verdiler canım 9 tanesi işlem görmüş ama 7 si dollenmıs şimdilik iyi gidiyor bugün henüz arayan olmadı
Son aşamaya gelseydik artık sabırsızlanıyorum bendeBenim de 7 tanesi döllenmiş ben de haber bekliyorum çok gerginim
Dün sabah dondurulmuş 5.gün embriyo transferim yapıldı.. haftaya pazar günü sonuç günüm hayırlısı ile pozitif olur inşallah...
Maşallah canım gözün aydınMerhaba herkese;
Bugün test yaptık sonuç pozitif 66,59 çıktı betahcg darısı bu yoldaki herkesin başına inşallah...
Darısı başımıza inşallahMerhaba herkese;
Bugün test yaptık sonuç pozitif 66,59 çıktı betahcg darısı bu yoldaki herkesin başına inşallah...
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın. Aynı gün transfer olmuştuk. Ben henüz yapmadım. Bana da dua et ne olur. Darısı bizlere olsun. Bnde güzel haberlerle gelirim inşallahMerhaba herkese;
Hayır canım 7. Denemem olacak.Bu ilk tüp bebek denemen olucak sanırım cnm.hakkında hayırlısı olsun inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.
Sonuç ne ne dedi doktorunMerhaba bende sabah doktora gidiyorum. Transfer için tedaviye başlanacak. Kan tahlilleri ve muayene olucam inşallah hayırlısı ile sonuçlanır.
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın. Aynı gün transfer olmuştuk. Ben henüz yapmadım. Bana da dua et ne olur. Darısı bizlere olsun. Bnde güzel haberlerle gelirim inşallah
Valla benimki de gününü bekle diyorAllah gönlünüze göre versin inşallah... Beklemek çok zormuş bir de benim ki gibi kocanız varsa adam çoğu şeyi benden iyi biliyor :) 2 gündür yapalım yapalım diye yedi bitirdi beni :)
Valla benimki de gününü bekle diyorben daha meraklıyım bizde. Ama pek belirti yaşamadım yapmaya korkuyorum
İyiki yapmışsınız bak sende rahat ettin. Aklında soru kalmadıNormalde öğlen shiftinde çalışıyor, transfer gününden sonra gece shiftine geç dedim yoksa rahat vermezdi :) 1 haftadır gece shiftinde olduğu için sabah gelip yatıyor akşam kalkıp işe gidiyor kafam rahattı dün izinliydi sonuç bugün test yaptık :)
Bende de çok belirti olmadı ara sıra kasıkta batma ve gögüslerde aşırı hassasiyet dışında bir belirti olmadı bende de..
Bugün iğnelerin 5. günü kontrol günümdü
11-13 mm olmuş yumurtalar.. devam ediyoruz iğnelere Onlara ek olarak cetrotide başlıyoruz yarın sabah
Cumartesi bi daha kontrol edileceğim pazartesi veya salı topluyoruz ama cumartesi netleştirelim dedi doktorumuz
Bende haberler böyle..
Kızlar merhaba burdaki arkadaşlarımın ve bebek isteyen herkesin rabbim yardımcısı olsun maddi manevi bi sabır sürecinden geçerek imtihan oluyoruz sabr diyelim. Bizde rapor çıkarmaya uğraşıyoruz şuan sorun eşimde olduğu için. Rahim filmi çekinmem lazım kimi hastanede radyoloji uzmanı kimi yerde kadın Doğum doktoru çekiyor. Ben doktorun çekmesi taraftarıyım. Sizler kime çektirdiniz hanımlar? Bide çok pahalı bu ya 750 dediler yaşadığım yerde. tıp fakültesinin belli gününe denk gelmiyorum maalesef özelde çekileceğim.
Sperm var ama ileri hız 0 yavaş ileri 2 mi ne durağan 90 larda ilaç kullandık keçi boynuzu fındık ceviz vs vs yükselmedi. Morfoloji 0 filan işte yarın hormonlar alınacak eşimin son sperm testi alınacak rahim filmi var 2 hafta sonra dabende es sorunu nedenı ıle tup bebek yapıyorum canım sizde ne gbı durum var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?