2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Merhaba herkese;

Bugün test yaptık sonuç pozitif 66,59 çıktı betahcg darısı bu yoldaki herkesin başına inşallah...
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın. Aynı gün transfer olmuştuk. Ben henüz yapmadım. Bana da dua et ne olur. Darısı bizlere olsun. Bnde güzel haberlerle gelirim inşallah

Merhaba kızlat bende bugün gittim merkeze
Kan tahlileri6 temiz çıktı ancak tsh hormonu 3.56 çıkmış 2.50 istiyorlarmış hap başladık. İlaçlarla bugün başladık. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın. Aynı gün transfer olmuştuk. Ben henüz yapmadım. Bana da dua et ne olur. Darısı bizlere olsun. Bnde güzel haberlerle gelirim inşallah

Allah gönlünüze göre versin inşallah... Beklemek çok zormuş bir de benim ki gibi kocanız varsa adam çoğu şeyi benden iyi biliyor :) 2 gündür yapalım yapalım diye yedi bitirdi beni :)

Bugün iğnelerin 5. günü kontrol günümdü
11-13 mm olmuş yumurtalar.. devam ediyoruz iğnelere Onlara ek olarak cetrotide başlıyoruz yarın sabah
Cumartesi bi daha kontrol edileceğim pazartesi veya salı topluyoruz ama cumartesi netleştirelim dedi doktorumuz
Bende haberler böyle..

Allah gönlünüze göre versin inşallah... Beklemek çok zormuş bir de benim ki gibi kocanız varsa adam çoğu şeyi benden iyi biliyor :) 2 gündür yapalım yapalım diye yedi bitirdi beni :)
Valla benimki de gününü bekle diyor ben daha meraklıyım bizde. Ama pek belirti yaşamadım yapmaya korkuyorum

Valla benimki de gününü bekle diyor ben daha meraklıyım bizde. Ama pek belirti yaşamadım yapmaya korkuyorum

Normalde öğlen shiftinde çalışıyor, transfer gününden sonra gece shiftine geç dedim yoksa rahat vermezdi :) 1 haftadır gece shiftinde olduğu için sabah gelip yatıyor akşam kalkıp işe gidiyor kafam rahattı dün izinliydi sonuç bugün test yaptık :)

Bende de çok belirti olmadı ara sıra kasıkta batma ve gögüslerde aşırı hassasiyet dışında bir belirti olmadı bende de..

İyiki yapmışsınız bak sende rahat ettin. Aklında soru kalmadı Allah daim etsin. Devamını da biz getirelim inşallah

Senin ki erken gelişmiş sanırım canım :) benim de pazartesi olacakmış Cuma iptal oldu tam olgunlaşmamış
Söylediğin iğneyi bende kullanıyorum
Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah

Günaydın kızlar 2 gündür çok şiddetli ağrı çekiyorum bu süreçte normal mi bel ağrısı ve kasık ağrılarım oluyor midem sürekli bulamıyor bu sıkıntılar normal mi yksa ilaçlar zehirlemiş olabilir mi

bende es sorunu nedenı ıle tup bebek yapıyorum canım sizde ne gbı durum var?

bende es sorunu nedenı ıle tup bebek yapıyorum canım sizde ne gbı durum var?
Sperm var ama ileri hız 0 yavaş ileri 2 mi ne durağan 90 larda ilaç kullandık keçi boynuzu fındık ceviz vs vs yükselmedi. Morfoloji 0 filan işte yarın hormonlar alınacak eşimin son sperm testi alınacak rahim filmi var 2 hafta sonra da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…