- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
saribaykus canım hadi inşallah sen benim önümden gidiyorsun bende pesinden geliyorum.. senden 3 gün sonra toplanacak benimki de.. hoş çarşamba kontrolüm var o gün netleşir.. Bugün de diğer ilaçları aldık soğuk zinciri dolaba attım
Gelip gidip açıp bakıyorum orada mı diye
Eşim gülüp duruyor
Hiç korkma canım bende o kadar korka korka gittim ki anlatamam o masaya nasıl endişe içinde yattığımı ki canım o kadar tatlıdır :) hiç korktuğum gibi değilmiş hiç birşey sende korkma
Gonapeply buzdolabında saklanıyor canımHayırlısı ile bu sıkıntılı günleri atacağız inşallah canım :) soğuk zincir nedir anlayamadım?
Bende kullanıyorum canımKızlar dün yaptırdığım kan tahlilinde tiroidim yüksek çıktı bugün arayıp ilaç almam gerektiğini söylediler sizce transfere kadar düşer mi çünkü bildiğim kadarı ile bebeğin tutunmasını engelliyormuş
Ben de transfer bekliyorum bu haftaBende transfer bekliyorum.
Evet canım çok farklı duygular yani tüp bebek deyince dile kolay geliyor ama bambaşka birşey bu :)Gonapeply buzdolabında saklanıyor canım
O soğuk zincir diğerleri normal oda sıcaklığı.. bakalım yarın akşam nasıl haberler bekliyor bizi? Ayyy çok heyecanlıyımne güzel duygular bunlar
Değerini bilmiyorum canım neden yükselmiş olabilir stres yaptığım için mi acaba bu yüzden tutunamazsa diye korku sardı şimdiden içimiBende kullanıyorum canım
2 ile 3 hafta arası dengelenir dedi bana endokrin doktoru.. seninkide düşer.. kaçmış?
Zorlu süreci atlatmışsınız sanırım Allah sağlıkla tutunmasını nasip etsinBende transfer bekliyorum.
İlkinin nasibi yokmuş demek ki inşallah ikinci denemeniz sağlıkla tutar :)Selam kızlar
Benim de haftaya 2.tüp bebek transferim olacak.1.denememden olumlu sonuç aldım fakat kan değerlerim birden düştü ve mutluluğumuz çok kısa sürdü maalesef
Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.dua bekliyorum sizlerden
Evet cnm nasip değilmiş.güzel dileklerin için teşekkür ederim.Zorlu süreci atlatmışsınız sanırım Allah sağlıkla tutunmasını nasip etsin
İlkinin nasibi yokmuş demek ki inşallah ikinci denemeniz sağlıkla tutar :)
Bu ilk tüp bebek denemen olucak sanırım cnm.hakkında hayırlısı olsun inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.Merhaba bende sabah doktora gidiyorum. Transfer için tedaviye başlanacak. Kan tahlilleri ve muayene olucam inşallah hayırlısı ile sonuçlanır.
Ya zıkkım tiroid öyle bir şey ki kafasına göre iniyor çıkıyor derdi nedir bilinmezEvet canım çok farklı duygular yani tüp bebek deyince dile kolay geliyor ama bambaşka birşey bu :)
Değerini bilmiyorum canım neden yükselmiş olabilir stres yaptığım için mi acaba bu yüzden tutunamazsa diye korku sardı şimdiden içimi
Yok canım daha cuma günü opu olacakEvet cnm nasip değilmiş.güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Senin transferin oldu sanırım.hayırlısıyla senin bebişin de tutunur inşallah
Bakalım bugün doktora soracağımYa zıkkım tiroid öyle bir şey ki kafasına göre iniyor çıkıyor derdi nedir bilinmez
Stres tetikler mi bilmiyorum ama stressiz olduğum dönemde de kımıldadığı oluyor canım
Aynı gün yumurta toplama işlemimiz olmuş sizi arayıp bilgi verdiler mi kaç tanesi döllendi diyeEvet kızlar ben geldim taze taze toplandı yumurtalar 15 yumurtam çıkmış eşim de tese olacak inşallah onda da sperm bulunur bu hasret son bulur
Bende bekliyorum bu hafta içineBende transfer bekliyorum.
Evet dün arayıp bilgi verdiler canım 9 tanesi işlem görmüş ama 7 si dollenmıs şimdilik iyi gidiyor bugün henüz arayan olmadıAynı gün yumurta toplama işlemimiz olmuş sizi arayıp bilgi verdiler mi kaç tanesi döllendi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?