2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Benim de tedavi şubata kaldı rahim filmi istenildi tahliller falan bu ayı pas geçiyoruz. O kadar korkuyorum ki sonucu pozitif olmazsa diye. Bana dua edin hepimizin yüzü gülsün bu sene

Hayırlısı ile bu sıkıntılı günleri atacağız inşallah canım :) soğuk zincir nedir anlayamadım?

Kızlar dün yaptırdığım kan tahlilinde tiroidim yüksek çıktı bugün arayıp ilaç almam gerektiğini söylediler sizce transfere kadar düşer mi çünkü bildiğim kadarı ile bebeğin tutunmasını engelliyormuş

Hayırlısı ile bu sıkıntılı günleri atacağız inşallah canım :) soğuk zincir nedir anlayamadım?
Gonapeply buzdolabında saklanıyor canım
O soğuk zincir diğerleri normal oda sıcaklığı.. bakalım yarın akşam nasıl haberler bekliyor bizi? Ayyy çok heyecanlıyım ne güzel duygular bunlar

Bende kullanıyorum canım
2 ile 3 hafta arası dengelenir dedi bana endokrin doktoru.. seninkide düşer.. kaçmış?

Selam kızlar
Benim de haftaya 2.tüp bebek transferim olacak.1.denememden olumlu sonuç aldım fakat kan değerlerim birden düştü ve mutluluğumuz çok kısa sürdü maalesef
Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.dua bekliyorum sizlerden

Gonapeply buzdolabında saklanıyor canım
O soğuk zincir diğerleri normal oda sıcaklığı.. bakalım yarın akşam nasıl haberler bekliyor bizi? Ayyy çok heyecanlıyım ne güzel duygular bunlar
Evet canım çok farklı duygular yani tüp bebek deyince dile kolay geliyor ama bambaşka birşey bu :)

Bende kullanıyorum canım
2 ile 3 hafta arası dengelenir dedi bana endokrin doktoru.. seninkide düşer.. kaçmış?
Değerini bilmiyorum canım neden yükselmiş olabilir stres yaptığım için mi acaba bu yüzden tutunamazsa diye korku sardı şimdiden içimi

Bende transfer bekliyorum.
Zorlu süreci atlatmışsınız sanırım Allah sağlıkla tutunmasını nasip etsin
İlkinin nasibi yokmuş demek ki inşallah ikinci denemeniz sağlıkla tutar :)

Zorlu süreci atlatmışsınız sanırım Allah sağlıkla tutunmasını nasip etsin

İlkinin nasibi yokmuş demek ki inşallah ikinci denemeniz sağlıkla tutar :)
Evet cnm nasip değilmiş.güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Senin transferin oldu sanırım.hayırlısıyla senin bebişin de tutunur inşallah

Merhaba bende sabah doktora gidiyorum. Transfer için tedaviye başlanacak. Kan tahlilleri ve muayene olucam inşallah hayırlısı ile sonuçlanır.
Bu ilk tüp bebek denemen olucak sanırım cnm.hakkında hayırlısı olsun inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.

Ya zıkkım tiroid öyle bir şey ki kafasına göre iniyor çıkıyor derdi nedir bilinmez
Stres tetikler mi bilmiyorum ama stressiz olduğum dönemde de kımıldadığı oluyor canım

Evet cnm nasip değilmiş.güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Senin transferin oldu sanırım.hayırlısıyla senin bebişin de tutunur inşallah
Yok canım daha cuma günü opu olacak

Ya zıkkım tiroid öyle bir şey ki kafasına göre iniyor çıkıyor derdi nedir bilinmez
Stres tetikler mi bilmiyorum ama stressiz olduğum dönemde de kımıldadığı oluyor canım
Bakalım bugün doktora soracağım

Evet kızlar ben geldim taze taze toplandı yumurtalar 15 yumurtam çıkmış eşim de tese olacak inşallah onda da sperm bulunur bu hasret son bulur
Aynı gün yumurta toplama işlemimiz olmuş sizi arayıp bilgi verdiler mi kaç tanesi döllendi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…