2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Sizin çok uzun süre olmuş ama hadi hayırlısı olsun ya transfer zamanı sakın stres yapmayın :)
Transfer sonrası kabak çekirdeği ananas tutunmasina yardimci oluyormuş

Sizin çok uzun süre olmuş ama hadi hayırlısı olsun ya transfer zamanı sakın stres yapmayın :)
Transfer sonrası kabak çekirdeği ananas tutunmasina yardimci oluyormuş

Şimdiden stres sıkıntı basladı... Allah razı olsun, hepimiz için hayırlısı olsun

Hayırlı olsun tedavin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Çok sağol canım benim Hepimizinki güzel sonuçlansın inşallah.. senin kaçıncı denemen?
Merhaba ilk tedaviniz mi benim gibi :) hakkınız da hayırlısı olsun inşallah
Hepimizin dileği gerçekleşsin inşallah evet arkadaşım benimde ilk denemem dün ilk iğnem yapıldı başlamış olduk Siz ne zaman başladınız?

Merhaba ben de pazartesi ön görüşmeye gideceğim.stresliyim hemen tedaviye başlanıyormu adet başladığında
Hayırlı olur inşallah arkadaşım maalesef ilk denemeye başlayanlar korku endişe ve stresle başlıyor bende öyleydim şimdi herşey olsada bitse bir an önce transfer günüm gelse derdindeyim :)

Kızlar bugün yumurta takibi için 3. Kez geliyorum ist la 13 mm ulaşmış yumurtalar catlatmama ineği aldım 3 tane salı günü 3. Kontrol var inşallah sağlık li buyur yumoslarim

Kızlar bugün yumurta takibi için 3. Kez geliyorum ist la 13 mm ulaşmış yumurtalar catlatmama ineği aldım 3 tane salı günü 3. Kontrol var inşallah sağlık li buyur yumoslarim
Büyür tabiki.. kalbini ferah tut.. artık herkes bizim yollarımızdan geçiyor sabırla atlatacağız güzel haberlerini bekliyoruz

5.olacak canım 4.denemede pozitif gördüm ama 11 haftalık kalbi durdu 2 ay önce kürtaj oldum 3 tane donmuşum var şimdi adetimi bekliyorum adet olunca donmuşlqri transfer ettirecez inşallah bu defa olurda sağlıkla kucağıma alırım dualarım hepimizle Rabbim kimseyi evladiyla yada evlatsizlilla sınamasın inşallah

Güzelce buyusünler döllensinler sonra sana sağlıklı evlat olarak dönsünler inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Inşallah bu sefer o seferdir dualarım seninle arkadaşım.. pgt yapıldı mı peki?
Amiinn hiç bir kadına aratmasın Rabbim çok zor.. benimde 3 tane meleğim var.. 21 hafta 10 hafta 13 hafta.. ilki erken doğum ikisi kalp atımı durdu
Ama bu sene bizim yılımız olacak olumsuz herşeye beraber sünger çekelim..

Büyür tabiki.. kalbini ferah tut.. artık herkes bizim yollarımızdan geçiyor sabırla atlatacağız güzel haberlerini bekliyoruz
Benim 4. Denemem 2. Yumurta toplatisim son olsun bugün ist çok zahmetli idi metroya tankla almadılar bizi bursadan spermleri taşımak için tank aldik fulya bahce ciden

hanımlar bende ocakda transfer olucam nasipse donmus embriyo transferim var bu sürec insallah olumlu gecer cyclo progynova hapa basladım 13 gün kullanıp kontrolüm var insallah herkesin tedavisinde içinde benimde olumlu sonuclanır

Havuç suyu iç canım nar felah yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…