Bende adetin 3.günü gittim. 10 gün sonraya kontrol verdi.. dün kontrol oldum nasipse bir aksilik olmazsa perşembe transfere çağırdı. Sanırım rahim kalınlığına göre değişiyor, hepimizin tedavisi farklı.. Hayırlı sonuclar alalım gerisi önemli değill
Sizin çok uzun süre olmuş ama hadi hayırlısı olsun ya transfer zamanı sakın stres yapmayın :)
Transfer sonrası kabak çekirdeği ananas tutunmasina yardimci oluyormuş
Şimdiden stres sıkıntı basladı... Allah razı olsun, hepimiz için hayırlısı olsun
Teşekkür ederim kalınlık ne kadar olduğunda yapılıyor peki kişiye göre mi değişiyorRahim kalınlığı ile alakalı bir durum bu, benim yaklaşık 18.gün sonra yapıldı...
Çok sağol canım benim Hepimizinki güzel sonuçlansın inşallah.. senin kaçıncı denemen?Hayırlı olsun tedavin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Hepimizin dileği gerçekleşsin inşallah evet arkadaşım benimde ilk denemem dün ilk iğnem yapıldı başlamış olduk Siz ne zaman başladınız?Merhaba ilk tedaviniz mi benim gibi :) hakkınız da hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun canım tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsınMerhaba arkadaşlar ben de buradayım
Bugün ilk gonalf iğnemi vurdum
Hepimiz güzel sonuçlarla buluşalım inşallah
Amin canım isteyen herkese inşallahHadi hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir bebeğin olsun :)
Adetin 2.gunu başladım ayın 28 inde sonra ilk kontrole 31 aralıkta çağırdı bi sonrakine 4 ocakta yani dün. Dünde son iğnelerimi vuruldumBen adetin 3.günü muayene oldum 5 gün sonra çağırdı inşallah doktor ihmali olmaz
Hayırlı olur inşallah arkadaşım maalesef ilk denemeye başlayanlar korku endişe ve stresle başlıyor bende öyleydim şimdi herşey olsada bitse bir an önce transfer günüm gelse derdindeyim :)Merhaba ben de pazartesi ön görüşmeye gideceğim.stresliyim hemen tedaviye başlanıyormu adet başladığında
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın
Büyür tabiki.. kalbini ferah tut.. artık herkes bizim yollarımızdan geçiyor sabırla atlatacağız güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugün yumurta takibi için 3. Kez geliyorum ist la 13 mm ulaşmış yumurtalar catlatmama ineği aldım 3 tane salı günü 3. Kontrol var inşallah sağlık li buyur yumoslarim
5.olacak canım 4.denemede pozitif gördüm ama 11 haftalık kalbi durdu 2 ay önce kürtaj oldum 3 tane donmuşum var şimdi adetimi bekliyorum adet olunca donmuşlqri transfer ettirecez inşallah bu defa olurda sağlıkla kucağıma alırım dualarım hepimizle Rabbim kimseyi evladiyla yada evlatsizlilla sınamasın inşallahÇok sağol canım benim Hepimizinki güzel sonuçlansın inşallah.. senin kaçıncı denemen?
Hepimizin dileği gerçekleşsin inşallah evet arkadaşım benimde ilk denemem dün ilk iğnem yapıldı başlamış olduk Siz ne zaman başladınız?
Güzelce buyusünler döllensinler sonra sana sağlıklı evlat olarak dönsünler inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünKızlar bugün yumurta takibi için 3. Kez geliyorum ist la 13 mm ulaşmış yumurtalar catlatmama ineği aldım 3 tane salı günü 3. Kontrol var inşallah sağlık li buyur yumoslarim
Inşallah bu sefer o seferdir dualarım seninle arkadaşım.. pgt yapıldı mı peki?5.olacak canım 4.denemede pozitif gördüm ama 11 haftalık kalbi durdu 2 ay önce kürtaj oldum 3 tane donmuşum var şimdi adetimi bekliyorum adet olunca donmuşlqri transfer ettirecez inşallah bu defa olurda sağlıkla kucağıma alırım dualarım hepimizle Rabbim kimseyi evladiyla yada evlatsizlilla sınamasın inşallah
Amin inşallah canım cümlemiz tüp isteynelerGüzelce buyusünler döllensinler sonra sana sağlıklı evlat olarak dönsünler inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Benim 4. Denemem 2. Yumurta toplatisim son olsun bugün ist çok zahmetli idi metroya tankla almadılar bizi bursadan spermleri taşımak için tank aldik fulya bahce cidenBüyür tabiki.. kalbini ferah tut.. artık herkes bizim yollarımızdan geçiyor sabırla atlatacağız güzel haberlerini bekliyoruz
Havuç suyu iç canım nar felah yersinhanımlar bende ocakda transfer olucam nasipse donmus embriyo transferim var bu sürec insallah olumlu gecer cyclo progynova hapa basladım 13 gün kullanıp kontrolüm var insallah herkesin tedavisinde içinde benimde olumlu sonuclanır
ahh öylemi tmm bol bol yerim narı tesekkuür edrimmHavuç suyu iç canım nar felah yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?