2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

hmm anladım canım allah sıfda versın bızım yok denecek adar az

yok rapor işlemleri cok uzayacakdı hıc gırısmedık ozel bır merkezde baladık tup bebege dondurulmus spermler ıle bırıktırmıstık kısmet ınsallah guzel sonuclanır

yok rapor işlemleri cok uzayacakdı hıc gırısmedık ozel bır merkezde baladık tup bebege dondurulmus spermler ıle bırıktırmıstık kısmet ınsallah guzel sonuclanır
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.. nerde başladınız benim rapor olursa İstanbul bahçeci düşünüyorum olmazsa Acıbadem

Canım mide bulantısı ve kramplar bendede var bünye tepki veriyor tabi
Neyseki kısa süreli kullanıyoruz

Canım mide bulantısı ve kramplar bendede var bünye tepki veriyor tabi
Neyseki kısa süreli kullanıyoruz

İnşallah öyledir canım benim.
Ayağıma iğne battı 2 gün önce belirtileri tutuyor ya ilaç etkisi diyorum yada tetanoz mikrobumu bulaştı içim karardı 2 gndur (

İnşallah öyledir canım benim.
Ayağıma iğne battı 2 gün önce belirtileri tutuyor ya ilaç etkisi diyorum yada tetanoz mikrobumu bulaştı içim karardı 2 gndur (
Allah korusun arkadaşım ben sanmıyorum ama ihmal etmeden bir aşı mı yaptırsan?

Kaç mg lık kullanıyorsunuz ilacı benım de3.5 çıktı bir ay 25 ilk kullandım ama düşme olmamış. Doktor ayaralayamadı sanırım dozunu

Kaç mg lık kullanıyorsunuz ilacı benım de3.5 çıktı bir ay 25 ilk kullandım ama düşme olmamış. Doktor ayaralayamadı sanırım dozunu

çok yüksek olmadığı için düşük doz veriyor bende de 3.85 çıktı iğneleri olurken 25 mg lık yazmış transfere kadar düşer mi diye sordum zaten düşmeyecek olsa transfer etmeyiz dedi

çok yüksek olmadığı için düşük doz veriyor bende de 3.85 çıktı iğneleri olurken 25 mg lık yazmış transfere kadar düşer mi diye sordum zaten düşmeyecek olsa transfer etmeyiz dedi
Kızlar tiroit ilacını alırken aç karnına ve yarım saat hiçbişey yememeniz gerekiyor. Bir de farklı ilaçlar kullanıyorsanız emilimini azaltıyor. O nedenle saat kurup erkenden almanızı tavsiye ederim. İlaç kullanıp düşmemesinin nedeni bence emiliminin az olması

Merhaba kızlar dün transferim gerçekleşti bugün ilk günümüz opudan sonra 9 yumurtam işlem görmüştü ama 7 si dollenmısti ikinci gün aradıklarında 3 ünün gelişiminin gerilediğini 4 tanesinin iyi gittiğini ama 3.gün transfer yapılacağını söylediler dün 3 .gündü gittik ve embriyolog 2 sinin daha gelişimini yavaslattıgını söyledi 2 tane çok sağlıklı embriyo olduğunu ve ikisinide transfer edilip edilmeyecegini sordu bende istedim doktorum da ikisinin de koyulmasından yanaydı 5 dakika surmemıstır bile transfer işlemim herşey yolunda gitti idrara çok sıkışık olduğum için odaya geldikten 10 dakika sonra lavaboya gittim hastaneden taburcu olana kadar 3 kez daha gittim kesinlikle ıkınmadım. Başka şehirden gidiyorduk araba biraz sarstı 3 saat sonra evdeydim eve gidince de meyve yedim kivi ananas portakal mandalina hemşirede bunları yememın rahimi kalınlastırmaya yardımcı olduğunu söyledi kabak çekirdeği ve hurma da var tabi iiçinde. Evde dinleniyorum hep uzanıyorum oturuyorum hiç bişey yapmıyorum sıkıldıkça evin içinde dolanıyorum yatıp kalkmama dikkat ediyorum ani hareketlerle dönmemeye özen gösteriyorum acı yemekten kacınıyorum. Şimdilik yaptıklarım bu kadar bakalım bugün ne olacak :)

Yan etkisi var mı peki benim midem aşırı kötü acaba bu ilaç yapıyor olabilir mi

Yan etkisi var mı peki benim midem aşırı kötü acaba bu ilaç yapıyor olabilir mi
Canım bende kullanıyorum euthrox 50 mg. Herhangi bir yan etki yaşamadım. Ve arkadaşın dediği gibi etkileşim olmasın diye hergün 6 ya alarm kurup altıda içip geri yatıyorum

Canım bende kullanıyorum euthrox 50 mg. Herhangi bir yan etki yaşamadım. Ve arkadaşın dediği gibi etkileşim olmasın diye hergün 6 ya alarm kurup altıda içip geri yatıyorum

Ben hiç yan etkisini yaşamadım mideye etki edeceğini sanmam.

ben yemeklerden hemen önce içiyordum bu yüzden oluyor sanırım çok rahatsız etti beni doktor mide koruyucu verdi onuda içtim inşallah yarından sonra düzelir

ben yemeklerden hemen önce içiyordum bu yüzden oluyor sanırım çok rahatsız etti beni doktor mide koruyucu verdi onuda içtim inşallah yarından sonra düzelir
İnşallah canım ama mide koruyucuyla bile arasında 40 dk olsun en az. Daha çok faydasını görürsün inşallah

Hadi bakalım arkadaşım Hayırlı güzel haberler alalım inşallah..
Benimde yarın sabah kontrolüm var opu günüm netleşecek inşallah
bugün gonal f'in 8. Cetrotide'ın 2. günü..
Heyecan had safhada
Hepimiz mutlu mesut haberlerle buluşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…