- 10 Temmuz 2017
- 11
- 7
- 36
- 32
hayırlı olsun cnm sağlıcakla kucağına alırsın değerleri yükselir inşallahÇok şükür arkadaşlar 15 Ocak salı günü embiryo transferim olmuştu 2 adet embiryo transfer etmiştik..az önce öğrendim ki umudumumduğum oldu hamileyim
Masallah benim ilk deneyimim de 10 gun sabredip test yapmadım ama tutmadı diye her gün anlıyordum meğerse kizim içimdeymiş şimdi de beklemedeyim ve yine çok korkuyorum eşim kesin tuttu diyor ama ben yine de umutlanmıyorum bakalım 10. Gun kan veririm herhaldecanım 6. güne kadar pek umutlu degildim. gördüğüm rüya umudumu arttırdı. bol dua edin tevekkül edin .. daha önce aşılama olmuştum.. dayanamayıp 8. günde test yapmıştım olumsuz tabiki... transfer yaparken kendime söz verdim kan testinden başka bir test yapmayacağım şeklinde.. son 4 gündür belde kasıklarda ağrı mide bulantısı göğüs hasasiyeti vardı.. değerim bugün itibariyle 147 çıktı...
İnşallah dediğin gibidir cnm.Canım benim o kadar iyi anlıyorum ki
Lakin biz hep bugünleri atlatacağız kuzulara kavuşacağız diye girmedik mi bu işe? Her şey hayırlısıyla olacak inşallah erken davranmışsındır Güzel Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizi sevindirsin inşallah..
inşallah güzel olacak canım bol dua tevekkül :)Masallah benim ilk deneyimim de 10 gun sabredip test yapmadım ama tutmadı diye her gün anlıyordum meğerse kizim içimdeymiş şimdi de beklemedeyim ve yine çok korkuyorum eşim kesin tuttu diyor ama ben yine de umutlanmıyorum bakalım 10. Gun kan veririm herhalde
Artık bu sayfaya dair bi beklentim kalmadı Bende şubat ayında transfer olacağım gibi gözüküyorİnşallah dediğin gibidir cnm.
12.günü de test yaptırıcam bakalım.
Belki kan değerlerim yükselir de mucizemiz bizi de bulur,kim bilir...
Desteğin ve duan için teşekkür ederim güzel kardeşim.
Senin de herşey gönlünce olur inşallah
Ben pelinimbenden sonra çok etkilendim canım giremedim burayaNiye sessiz bu grup? Nerelerdesiniz hanımlar???
Neden transferin şubat ayına merak ettim rahim mı uygun değil kuzucukların ne durumda ?Artık bu sayfaya dair bi beklentim kalmadı Bende şubat ayında transfer olacağım gibi gözüküyor
Kuzularım ngs de.. ama genede burda kalıp mutlu haber bekçiliği yapıyorum
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Çok şükür arkadaşlar 15 Ocak salı günü embiryo transferim olmuştu 2 adet embiryo transfer etmiştik..az önce öğrendim ki umudumumduğum oldu hamileyim
Inşallah meleğin seninledir Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım..Ben pelinimbenden sonra çok etkilendim canım giremedim buraya
Neden transferin şubat ayına merak ettim rahim mı uygun değil kuzucukların ne durumda ?
Bende dayanamayıp dün ve bugün test yaptım pozitif çıktı ama tam sevinemiyorum ya ilaç etkisi ise çok üzülürüm progestan yada catlatma ignesi yüzüne olabilir mi diye içim içimi kemiriyor
Üsttekini bugün yaptım
Alttaki dünün testi
Inşallah meleğin seninledir Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım..
Henüz ngs sonuçlarımız gelmedi Beklemedeyiz o yüzden şubata sarktı Sonuca göre sağlıklı gelen embriyo olursa hemen histereskopi olup transfer olacağım..
Allah razı olsun .. gebelik testi yapmadım hiç sabrettim ..kandegerimden baktım 147 yarın gene bakacak inşallah daha çok yükselirHayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kandan mi baktirdin. Sonuc kaç.
Hiç gebelik testi ile baktın mı
Ben pelinimbenden sonra çok etkilendim canım giremedim buraya @saribaykus ahhh kuzum kalbim sizinle inşallah ocak ayı tobigi olarak hepiniz bebislerinize kavuşursunuz
Neden transferin şubat ayına merak ettim rahim mı uygun değil kuzucukların ne durumda ?
Bende dayanamayıp dün ve bugün test yaptım pozitif çıktı ama tam sevinemiyorum ya ilaç etkisi ise çok üzülürüm progestan yada catlatma ignesi yüzüne olabilir mi diye içim içimi kemiriyor
Üsttekini bugün yaptım
Alttaki dünün testi
Ilk sonuç geldi Şükürler olsun 1 embriyom ngs'ten sağlıklı geldiAmin canım. İnşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın
Ilk sonuç geldi Şükürler olsun 1 embriyom ngs'ten sağlıklı geldi
Pazartesi görüşeceğiz doktorumuzla
Canım ngs 5. güne canlı kalan embriyoların biyopsiyle genetik tanı yapılmasıCanim ngs ne oluyor tam bilmiyorum 3 tane embriyon yok muydu
Canım ngs 5. güne canlı kalan embriyoların biyopsiyle genetik tanı yapılması
Yani embriyonun %96 sağlıklı olduğundan emin olmak için yapılan bir test
Şükürler olsun ki güzel sonuç gelmiş oldu
Şimdi histereskopi olacağım peşine de transfer
Şükür canım ilk aşamayı atlattım Şimdi sıra diğerinde..Anladım canım inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin
Sağolasın inşallah canım benim Peşi sıra mutluluk gelsin Herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?