- 8 Ekim 2016
- 1.637
- 1.587
- 133
- 33
Masaj yapmıyordum onuda deneyelim teşekkür ederim :)İlacı çok yavaş enjekte edin,çok çok yavaş. sonrasında biraz masaj.
Aynen canım doktorların en sevdiği hasta grubudur polikistik ama ben 7. Ci tedavime başladım benim sorun rahimde o yüzden tutunma problemi varPolikistik olmak tup bebekte avantaj mi ne:) masallah
32 tanesi olgun çıktı 20 tanesi döllendi 16 tanesi birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah cnm rabbim herkese nasip etsin inşAllahBende pcosluyum inşallah bende çok yumurtalarımsizin kaçı işe yaradı kaçı dollendı acaba?
Blastokist hiç duymamıştım nedir acaba32 tanesi olgun çıktı 20 tanesi döllendi 16 tanesi birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah cnm rabbim herkese nasip etsin inşAllah
Ne var rahimde canim.benim de 3 kimyasal var.kimyasal demek tutunamadan düşmek demek.bende de sanırım öyle bisey var.ama iki kez hsg oldum anlasinlar ya doktorlar eğer bisey varsa offffAynen canım doktorların en sevdiği hasta grubudur polikistik ama ben 7. Ci tedavime başladım benim sorun rahimde o yüzden tutunma problemi var
Blastokist 5 günlük embriyoya deniliyor cnm her embriyo 5. Güne gelmez ancak çok kaliteliyse 5. Güne ulaşıyorlarBlastokist hiç duymamıştım nedir acaba
Rahimde kireçlenme ve adenimiyozist var cnm hafif şekil bozukluğu ve tepesindede eziklik var o yüzden tutunmayı etkiliyormuşNe var rahimde canim.benim de 3 kimyasal var.kimyasal demek tutunamadan düşmek demek.bende de sanırım öyle bisey var.ama iki kez hsg oldum anlasinlar ya doktorlar eğer bisey varsa offff
hadi hayirlisi bakalim insallah bugun benimde 9 gun baslayali dondurulmuslara baslarken ilac olarak ne kullandinizKızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 11. Ci günü rahim kalınlığım 8 ml olmuş geçen ay kalınlaşma olmadığı için iptal olmuştu çok şükür bu ay güzel ilerliyoruz böyle giderse 10 güne kadar transferim olacakmış ayy çok heyecanlıyım rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin
Yaaa ne kadar güzel 16 tanesi 5.gune geldi o zaman dimiBlastokist 5 günlük embriyoya deniliyor cnm her embriyo 5. Güne gelmez ancak çok kaliteliyse 5. Güne ulaşıyorlar
Bunu önceki tüp bebek denemelerinizde doktorunuz söylemedi mi bu kadar zaman hiç mi fark edilmemişRahimde kireçlenme ve adenimiyozist var cnm hafif şekil bozukluğu ve tepesindede eziklik var o yüzden tutunmayı etkiliyormuş
Malesef cnm doktorlar defalarca deneme yapmadan detaylı incelemiyorlar bu sorunlarda en sonki çektirdiğim rahim filminde çıktı en kötü yanıysa kireçlenme ve adenimiyozistin tedavisi yok doktor rahmi elimizden geldiğince en uygun duruma getirmeye çalışıcaz diyor inşallah rabbim fazla uğraştırmaz çünkü hakkaten çok yoruldum artıkBunu önceki tüp bebek denemelerinizde doktorunuz söylemedi mi bu kadar zaman hiç mi fark edilmemiş
Evet canım çok şükür embriyolarla ilgili sıkıntımız yokYaaa ne kadar güzel 16 tanesi 5.gune geldi o zaman dimi
Seninkide hayırlı olsun tatlım ❤ adetin 4.Günü estrofeme başladım günde 6 tane içiyorum sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olmak üzere bide doktorum bugün cyclo progynova verdi yarısı kahverengi yarısı beyaz renkte bana beyaz renkleri kullanacaksın dedi onuda sabah öğle akşam birertane olacak ekstra olarak ben adetimin birinci gününden buyana nar suyu içiyorum sabah bir çay bardağı akşam bir çay bardağı olarak sen ne kullanıyorsunhadi hayirlisi bakalim insallah bugun benimde 9 gun baslayali dondurulmuslara baslarken ilac olarak ne kullandiniz
Ben sadece estrofem sabah 1 aksam 2 tane cumartesi kont. Var baklim ne diyecek normalde bana bi cizelge verdi ona uyucsksiniz dedi bu benim 2. Dondurulmus embriyo denemem oncekindede ayni sekilde yapmisti bilmiyorum hayirlisi hepimiz icinSeninkide hayırlı olsun tatlım ❤ adetin 4.Günü estrofeme başladım günde 6 tane içiyorum sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olmak üzere bide doktorum bugün cyclo progynova verdi yarısı kahverengi yarısı beyaz renkte bana beyaz renkleri kullanacaksın dedi onuda sabah öğle akşam birertane olacak ekstra olarak ben adetimin birinci gününden buyana nar suyu içiyorum sabah bir çay bardağı akşam bir çay bardağı olarak sen ne kullanıyorsun
cyclo progynova bunu ne icin kullaniyorsunuz buda rahim kalinlasmasi icinmiSeninkide hayırlı olsun tatlım ❤ adetin 4.Günü estrofeme başladım günde 6 tane içiyorum sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olmak üzere bide doktorum bugün cyclo progynova verdi yarısı kahverengi yarısı beyaz renkte bana beyaz renkleri kullanacaksın dedi onuda sabah öğle akşam birertane olacak ekstra olarak ben adetimin birinci gününden buyana nar suyu içiyorum sabah bir çay bardağı akşam bir çay bardağı olarak sen ne kullanıyorsun
Inşallah bu sefer herşey güzel olacak cnm gelişmelerden birbirimizi haber edelimBen sadece estrofem sabah 1 aksam 2 tane cumartesi kont. Var baklim ne diyecek normalde bana bi cizelge verdi ona uyucsksiniz dedi bu benim 2. Dondurulmus embriyo denemem oncekindede ayni sekilde yapmisti bilmiyorum hayirlisi hepimiz icin
Evet buda rahmi kalınlaştırıyorcyclo progynova bunu ne icin kullaniyorsunuz buda rahim kalinlasmasi icinmi
E2 niz kaç ciktiSeninkide hayırlı olsun tatlım ❤ adetin 4.Günü estrofeme başladım günde 6 tane içiyorum sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olmak üzere bide doktorum bugün cyclo progynova verdi yarısı kahverengi yarısı beyaz renkte bana beyaz renkleri kullanacaksın dedi onuda sabah öğle akşam birertane olacak ekstra olarak ben adetimin birinci gününden buyana nar suyu içiyorum sabah bir çay bardağı akşam bir çay bardağı olarak sen ne kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?