2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Aynen canım doktorların en sevdiği hasta grubudur polikistik ama ben 7. Ci tedavime başladım benim sorun rahimde o yüzden tutunma problemi var
Ne var rahimde canim.benim de 3 kimyasal var.kimyasal demek tutunamadan düşmek demek.bende de sanırım öyle bisey var.ama iki kez hsg oldum anlasinlar ya doktorlar eğer bisey varsa offff

Ne var rahimde canim.benim de 3 kimyasal var.kimyasal demek tutunamadan düşmek demek.bende de sanırım öyle bisey var.ama iki kez hsg oldum anlasinlar ya doktorlar eğer bisey varsa offff
Rahimde kireçlenme ve adenimiyozist var cnm hafif şekil bozukluğu ve tepesindede eziklik var o yüzden tutunmayı etkiliyormuş

hadi hayirlisi bakalim insallah bugun benimde 9 gun baslayali dondurulmuslara baslarken ilac olarak ne kullandiniz

Son düzenleme:
Bunu önceki tüp bebek denemelerinizde doktorunuz söylemedi mi bu kadar zaman hiç mi fark edilmemiş
Malesef cnm doktorlar defalarca deneme yapmadan detaylı incelemiyorlar bu sorunlarda en sonki çektirdiğim rahim filminde çıktı en kötü yanıysa kireçlenme ve adenimiyozistin tedavisi yok doktor rahmi elimizden geldiğince en uygun duruma getirmeye çalışıcaz diyor inşallah rabbim fazla uğraştırmaz çünkü hakkaten çok yoruldum artık

hadi hayirlisi bakalim insallah bugun benimde 9 gun baslayali dondurulmuslara baslarken ilac olarak ne kullandiniz
Seninkide hayırlı olsun tatlım ❤ adetin 4.Günü estrofeme başladım günde 6 tane içiyorum sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olmak üzere bide doktorum bugün cyclo progynova verdi yarısı kahverengi yarısı beyaz renkte bana beyaz renkleri kullanacaksın dedi onuda sabah öğle akşam birertane olacak ekstra olarak ben adetimin birinci gününden buyana nar suyu içiyorum sabah bir çay bardağı akşam bir çay bardağı olarak sen ne kullanıyorsun

Ben sadece estrofem sabah 1 aksam 2 tane cumartesi kont. Var baklim ne diyecek normalde bana bi cizelge verdi ona uyucsksiniz dedi bu benim 2. Dondurulmus embriyo denemem oncekindede ayni sekilde yapmisti bilmiyorum hayirlisi hepimiz icin

cyclo progynova bunu ne icin kullaniyorsunuz buda rahim kalinlasmasi icinmi

Ben sadece estrofem sabah 1 aksam 2 tane cumartesi kont. Var baklim ne diyecek normalde bana bi cizelge verdi ona uyucsksiniz dedi bu benim 2. Dondurulmus embriyo denemem oncekindede ayni sekilde yapmisti bilmiyorum hayirlisi hepimiz icin
Inşallah bu sefer herşey güzel olacak cnm gelişmelerden birbirimizi haber edelim

Bende estrofem kullanıyorum sabah,öğle,aksam 1 tane.. kan sulandırıcı coraspin 1 tane birde folbilol.. hepimizin tedavisi farklı Rabbim güzel hayırlı sonuclar almayı nasip eylesin inşAllah

E2 niz kaç cikti

Merhaba bende iğnemin 2. Günündeyim ocak sonu transfer olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…