- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
- 103
İnşallah ilk ve son olur transferiniz:) benim 3.transfer olacak 2.tedavim.2 emriyo şansı %30-35 lerden 60-70 lere kadar çıkarabiliyormuş.ben de tek tutsun istiyorum.Allah artık nasip eder inşallah.Merhaba
Benim ilk transfer olacak bende çift istiyorum nasip kısmet ne olacağını bilemiyoruz her ihtimale karşı çift daha mantıklı geliyor... Ama teke bakmak daha kolay olur çalışan bir bayanım tedirgim ne olur hiç bilmiyorum .. rahim kalınlığı istenilen seviyeye gelsinn gerisi kolay inşallah
Ben henüz opu olmadım canım pazartesi olacağım bide kontrole iki defa gittim bi 4. Gün bide 8.gun yani bugün. Bende heyecanlıyım açıkçası yumurta toplama işleminden biraz korkuyorum ama asıl Merakım transfer ve sonrasında acaba nasıl olacak diye düşünüp durmaktan uyku uyuyamıyorum
Toplamada zaten anestezi uygulanıyor hiç acı hissetmiyorsum ben 4 defa yumurta toplama işlemine girdim her defasında öyle tatlı uyku oluyor ki uyanmak istemiyorsun 3 günde bir kontrol hayırlısı olsun hakkında canım
Dün sabah dondurulmuş 5.gün embriyo transferim yapıldı.. haftaya pazar günü sonuç günüm hayırlısı ile pozitif olur inşallah...
Öncelikle hayırlısı olsun insallah pozitif görürsünüz dondurulmuş ile transfer ne zaman oluyor yani adetten sonra kaçıncı gün oldu benimde dondurulmuş olacak merak ettimDün sabah dondurulmuş 5.gün embriyo transferim yapıldı.. haftaya pazar günü sonuç günüm hayırlısı ile pozitif olur inşallah...
inşallah miniğin sana sımsıkı tutunur hayırlı olsun guzel haberler bekliyoruz :)Dün sabah dondurulmuş 5.gün embriyo transferim yapıldı.. haftaya pazar günü sonuç günüm hayırlısı ile pozitif olur inşallah...
Benim bugün ıgnelerımın son günüydü 8 gün sürdü yarın çatlatma iğnesi vurunucam pazartesi yumurta toplama işlemi :)Ya evet çok tuhaf bir duygu :)
İnşallah hayırlısı ile olur iğneden sonra kaçıncı günde yumurta toplama işlemi yapılıyor
Bende en çok o işlemden korkuyorum
Yok canım uzun süre değil adetin 2.günü zaten ilk muayene sonra 2 3 günde bir çağırıyor hayırlısı olsun inşallah Rabbim emeğimizin karşılığını boş bırakmasınNarkoz olduğu için hiç hissetmiyoruz sanırım
Beni 5. Günde kontrole çağırdılar sizce çok uzun bir süre mi?
Bol kaliteli yumoşların embriyoLarın olsun sonra sana hayırlı sağlıklı evlat olarak dönsünler inşallah gelişmelerden haberdar et bizi şansın bol olsun kaçıncı denemen cnmBenim bugün ıgnelerımın son günüydü 8 gün sürdü yarın çatlatma iğnesi vurunucam pazartesi yumurta toplama işlemi :)
Amin canım cümlemize inşallah hepimizin derdi aynı sonuçta kocaman göbüşlüBol kaliteli yumoşların embriyoLarın olsun sonra sana hayırlı sağlıklı evlat olarak dönsünler inşallah gelişmelerden haberdar et bizi şansın bol olsun kaçıncı denemen cnm
Hayırlısı ile inşallah canımAmin canım cümlemize inşallah hepimizin derdi aynı sonuçta kocaman göbüşlüolmak :) ilk denemem canım senin kaçıncı
Öncelikle hayırlısı olsun insallah pozitif görürsünüz dondurulmuş ile transfer ne zaman oluyor yani adetten sonra kaçıncı gün oldu benimde dondurulmuş olacak merak ettim
Rahim kalınlığı ile alakalı bir durum bu, benim yaklaşık 18.gün sonra yapıldı...
Hayırlı olsun tedavin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünMerhaba arkadaşlar ben de buradayım
Bugün ilk gonalf iğnemi vurdum
Hepimiz güzel sonuçlarla buluşalım inşallah
Benim bugün ıgnelerımın son günüydü 8 gün sürdü yarın çatlatma iğnesi vurunucam pazartesi yumurta toplama işlemi :)
Yok canım uzun süre değil adetin 2.günü zaten ilk muayene sonra 2 3 günde bir çağırıyor hayırlısı olsun inşallah Rabbim emeğimizin karşılığını boş bırakmasın
Merhaba arkadaşlar ben de buradayım
Bugün ilk gonalf iğnemi vurdum
Hepimiz güzel sonuçlarla buluşalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?