2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

İnşallah ilk ve son olur transferiniz:) benim 3.transfer olacak 2.tedavim.2 emriyo şansı %30-35 lerden 60-70 lere kadar çıkarabiliyormuş.ben de tek tutsun istiyorum.Allah artık nasip eder inşallah.

Ya evet çok tuhaf bir duygu :)
İnşallah hayırlısı ile olur iğneden sonra kaçıncı günde yumurta toplama işlemi yapılıyor
Bende en çok o işlemden korkuyorum

Narkoz olduğu için hiç hissetmiyoruz sanırım
Beni 5. Günde kontrole çağırdılar sizce çok uzun bir süre mi?

Dün sabah dondurulmuş 5.gün embriyo transferim yapıldı.. haftaya pazar günü sonuç günüm hayırlısı ile pozitif olur inşallah...
Öncelikle hayırlısı olsun insallah pozitif görürsünüz dondurulmuş ile transfer ne zaman oluyor yani adetten sonra kaçıncı gün oldu benimde dondurulmuş olacak merak ettim

Ya evet çok tuhaf bir duygu :)
İnşallah hayırlısı ile olur iğneden sonra kaçıncı günde yumurta toplama işlemi yapılıyor
Bende en çok o işlemden korkuyorum
Benim bugün ıgnelerımın son günüydü 8 gün sürdü yarın çatlatma iğnesi vurunucam pazartesi yumurta toplama işlemi :)

Narkoz olduğu için hiç hissetmiyoruz sanırım
Beni 5. Günde kontrole çağırdılar sizce çok uzun bir süre mi?
Yok canım uzun süre değil adetin 2.günü zaten ilk muayene sonra 2 3 günde bir çağırıyor hayırlısı olsun inşallah Rabbim emeğimizin karşılığını boş bırakmasın

Benim bugün ıgnelerımın son günüydü 8 gün sürdü yarın çatlatma iğnesi vurunucam pazartesi yumurta toplama işlemi :)
Bol kaliteli yumoşların embriyoLarın olsun sonra sana hayırlı sağlıklı evlat olarak dönsünler inşallah gelişmelerden haberdar et bizi şansın bol olsun kaçıncı denemen cnm

Bol kaliteli yumoşların embriyoLarın olsun sonra sana hayırlı sağlıklı evlat olarak dönsünler inşallah gelişmelerden haberdar et bizi şansın bol olsun kaçıncı denemen cnm
Amin canım cümlemize inşallah hepimizin derdi aynı sonuçta kocaman göbüşlü olmak :) ilk denemem canım senin kaçıncı

Amin canım cümlemize inşallah hepimizin derdi aynı sonuçta kocaman göbüşlü olmak :) ilk denemem canım senin kaçıncı
Hayırlısı ile inşallah canım benim 5.olacak canım Rabbim kucağımıza sağlıkla alacağımız hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar ben de buradayım
Bugün ilk gonalf iğnemi vurdum
Hepimiz güzel sonuçlarla buluşalım inşallah
Hayırlı olsun tedavin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Yok canım uzun süre değil adetin 2.günü zaten ilk muayene sonra 2 3 günde bir çağırıyor hayırlısı olsun inşallah Rabbim emeğimizin karşılığını boş bırakmasın

Ben adetin 3.günü muayene oldum 5 gün sonra çağırdı inşallah doktor ihmali olmaz

Bende adetin 3.günü gittim. 10 gün sonraya kontrol verdi.. dün kontrol oldum nasipse bir aksilik olmazsa perşembe transfere çağırdı. Sanırım rahim kalınlığına göre değişiyor, hepimizin tedavisi farklı.. Hayırlı sonuclar alalım gerisi önemli değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…