2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Ay evet ya çok okudum burayı kafamı bulandırdım.. güzel şeylerin olacağını düşünerek gireceğim çocuk sahibi olmam için mecbur bu süreç. Teşekkür ederim :)

9 günse iyiymiş daha fazla oluyor zannediyordum inşallah herkes hayırlı sonuçlar alır

Bizim doktorumuz bize bıraktı tercihi. Çok kararsızım. Tek koydurduğumda tutmazsa veya çift koydurduğumda ikisi de tutarsa
Benim de aynı şekilde.ikisinin tutma ihtimali çok değil.ama tek tek koyulması bana fenalık getirdi.kendimi tek tutacağına inandırdım.dua edelim tek tutsun:)

9 günse iyiymiş daha fazla oluyor zannediyordum inşallah herkes hayırlı sonuçlar alır
Kişiden kişiye değişir canım benim önceki denemelerde 11 12 gün sürerken en son denemede 7 gün iğne vuruldum 9.gün toplama olmustu cnm hayırlısı hepimiz için Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasin

İçimde hiç heyecan yok normal mi bilmem.ikinci tedavim diye heralde:)) iki embriyo şansı arttırsın diye koydurmak istedim.inşallah biri tutar da bu uğraşlarımız son bulur artık

Rabbim hayırlısını versin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum :)

Canım tedaviler kişiye özel oluyor kiminin ki daha uzun sürüyor kımınınkı kısa belli olmuyor yani

Pazartesi günü kontrolüm var ve çok heyecanlı endişeliyim Allah yardımcımız olsun kızlar ne sıklıkla yumurta kontrolü yapıyor birde yumurta toplama işlemi sırasında acı hissediyor musunuz

Pazartesi günü kontrolüm var ve çok heyecanlı endişeliyim Allah yardımcımız olsun kızlar ne sıklıkla yumurta kontrolü yapıyor birde yumurta toplama işlemi sırasında acı hissediyor musunuz
adetin 2. Günu ilk kontrol 2. Kontrol için beni yarın cagirdi cumartesi 5. Gün çağırmış oluyor

Toplamada zaten anestezi uygulanıyor hiç acı hissetmiyorsum ben 4 defa yumurta toplama işlemine girdim her defasında öyle tatlı uyku oluyor ki uyanmak istemiyorsun 3 günde bir kontrol hayırlısı olsun hakkında canım

Ben henüz opu olmadım canım pazartesi olacağım bide kontrole iki defa gittim bi 4. Gün bide 8.gun yani bugün. Bende heyecanlıyım açıkçası yumurta toplama işleminden biraz korkuyorum ama asıl Merakım transfer ve sonrasında acaba nasıl olacak diye düşünüp durmaktan uyku uyuyamıyorum

Yumurta toplama işleminden hiç korkmayın, birşey anlamıyorsunuzki.. Hemen uyanmışsınız gibi oluyor

Benim de aynı şekilde.ikisinin tutma ihtimali çok değil.ama tek tek koyulması bana fenalık getirdi.kendimi tek tutacağına inandırdım.dua edelim tek tutsun:)
Merhaba
Benim ilk transfer olacak bende çift istiyorum nasip kısmet ne olacağını bilemiyoruz her ihtimale karşı çift daha mantıklı geliyor... Ama teke bakmak daha kolay olur çalışan bir bayanım tedirgim ne olur hiç bilmiyorum .. rahim kalınlığı istenilen seviyeye gelsinn gerisi kolay inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…