E2 ye sürekli bakılıyor ama ben hiç sormadım onlarda bişey demedi anormal bişey olduğunda hemen söylüyorlar zatenE2 niz kaç cikti
Arkadaşım bende çektirmeden önce senin gibi yorumları okuyarak girmiştim çok tedirgindim. O yüzden en iyisi okumabende echomarda çektirdim ama radyoloji uzmanları çekti benimkini. Sen içini ferah tut, korkmadan git.. güzel düşün güzel olsun
Benimki 9 gün sürecek cumartesi günü çatlatma iğnesini olacağımİğneler kaç gün sürüyor ?
Firmaya göre değişiyor bahceci tek emrio diyor
Benim de aynı şekilde.ikisinin tutma ihtimali çok değil.ama tek tek koyulması bana fenalık getirdi.kendimi tek tutacağına inandırdım.dua edelim tek tutsun:)Bizim doktorumuz bize bıraktı tercihi. Çok kararsızım. Tek koydurduğumda tutmazsa veya çift koydurduğumda ikisi de tutarsa
Kişiden kişiye değişir canım benim önceki denemelerde 11 12 gün sürerken en son denemede 7 gün iğne vuruldum 9.gün toplama olmustu cnm hayırlısı hepimiz için Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasin9 günse iyiymiş daha fazla oluyor zannediyordum inşallah herkes hayırlı sonuçlar alır
Benim de aynı şekilde.ikisinin tutma ihtimali çok değil.ama tek tek koyulması bana fenalık getirdi.kendimi tek tutacağına inandırdım.dua edelim tek tutsun:)
Canım tedaviler kişiye özel oluyor kiminin ki daha uzun sürüyor kımınınkı kısa belli olmuyor yani9 günse iyiymiş daha fazla oluyor zannediyordum inşallah herkes hayırlı sonuçlar alır
İçimde hiç heyecan yok normal mi bilmem.ikinci tedavim diye heralde:)) iki embriyo şansı arttırsın diye koydurmak istedim.inşallah biri tutar da bu uğraşlarımız son bulur artıkAy hadi inşallah :) Heyecanla bekliyorum.
İçimde hiç heyecan yok normal mi bilmem.ikinci tedavim diye heralde:)) iki embriyo şansı arttırsın diye koydurmak istedim.inşallah biri tutar da bu uğraşlarımız son bulur artık
Kişiden kişiye değişir canım benim önceki denemelerde 11 12 gün sürerken en son denemede 7 gün iğne vuruldum 9.gün toplama olmustu cnm hayırlısı hepimiz için Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasin
Canım tedaviler kişiye özel oluyor kiminin ki daha uzun sürüyor kımınınkı kısa belli olmuyor yani
adetin 2. Günu ilk kontrol 2. Kontrol için beni yarın cagirdi cumartesi 5. Gün çağırmış oluyorPazartesi günü kontrolüm var ve çok heyecanlı endişeliyim Allah yardımcımız olsun kızlar ne sıklıkla yumurta kontrolü yapıyor birde yumurta toplama işlemi sırasında acı hissediyor musunuz
Ben de aynı şekilde:) Allah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin.Rabbim hayırlısını versin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum :)
Toplamada zaten anestezi uygulanıyor hiç acı hissetmiyorsum ben 4 defa yumurta toplama işlemine girdim her defasında öyle tatlı uyku oluyor ki uyanmak istemiyorsun 3 günde bir kontrol hayırlısı olsun hakkında canımPazartesi günü kontrolüm var ve çok heyecanlı endişeliyim Allah yardımcımız olsun kızlar ne sıklıkla yumurta kontrolü yapıyor birde yumurta toplama işlemi sırasında acı hissediyor musunuz
Ben henüz opu olmadım canım pazartesi olacağım bide kontrole iki defa gittim bi 4. Gün bide 8.gun yani bugün. Bende heyecanlıyım açıkçası yumurta toplama işleminden biraz korkuyorum ama asıl Merakım transfer ve sonrasında acaba nasıl olacak diye düşünüp durmaktan uyku uyuyamıyorumPazartesi günü kontrolüm var ve çok heyecanlı endişeliyim Allah yardımcımız olsun kızlar ne sıklıkla yumurta kontrolü yapıyor birde yumurta toplama işlemi sırasında acı hissediyor musunuz
Ben henüz opu olmadım canım pazartesi olacağım bide kontrole iki defa gittim bi 4. Gün bide 8.gun yani bugün. Bende heyecanlıyım açıkçası yumurta toplama işleminden biraz korkuyorum ama asıl Merakım transfer ve sonrasında acaba nasıl olacak diye düşünüp durmaktan uyku uyuyamıyorum
MerhabaBenim de aynı şekilde.ikisinin tutma ihtimali çok değil.ama tek tek koyulması bana fenalık getirdi.kendimi tek tutacağına inandırdım.dua edelim tek tutsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?