- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.981
İlk tedaviyse adetin ilk günü doktoru ara. Doktor seni ya 2. Ya 3. Gün çağıracak . Gidiyorsun ilk önce bi kontrol yapıyor miyom falan var mu diye . Sonra o temiz çıkınca göbekten iğneler başlıyor . Bu yumurtaların çoğalsın diye . İki günde bir sabah kan veriyorsun . Hormonların kontrol ediliyor bi yandan da vajinal kontrol yapılıyor . Doktor tamam dediği zaman yumurta çatlatma iğnesi yapılıyor merak etme hiç biri acımıyor. Doktorun dediği saatte hastanede alıyorsun anestezi altında yumurta toplma işi yapılıyor merak etme uyuyorsun korkulacak bişey yok. Kaç yumurta çıktı kaç tane döllendi hepsi sen uyandığında sana söyleniyor . Doktorun uygun bulursa transfer üçüncü ya da beşinci gün yapılıyor . Uygun bulmazsa rahim dinlendirelim diyor . Hepsini yazın yapıp atlattım çalışıyorsan süreç zorlar . Çünkü doktora sürekli gitmen gerekiyorİlk tedavim
Teşekkür ederim canım çok güzel özetlemişsin yok çalışmıyorum ev hanımıyım inşallah kolay bi süreç olurİlk tedaviyse adetin ilk günü doktoru ara. Doktor seni ya 2. Ya 3. Gün çağıracak . Gidiyorsun ilk önce bi kontrol yapıyor miyom falan var mu diye . Sonra o temiz çıkınca göbekten iğneler başlıyor . Bu yumurtaların çoğalsın diye . İki günde bir sabah kan veriyorsun . Hormonların kontrol ediliyor bi yandan da vajinal kontrol yapılıyor . Doktor tamam dediği zaman yumurta çatlatma iğnesi yapılıyor merak etme hiç biri acımıyor. Doktorun dediği saatte hastanede alıyorsun anestezi altında yumurta toplma işi yapılıyor merak etme uyuyorsun korkulacak bişey yok. Kaç yumurta çıktı kaç tane döllendi hepsi sen uyandığında sana söyleniyor . Doktorun uygun bulursa transfer üçüncü ya da beşinci gün yapılıyor . Uygun bulmazsa rahim dinlendirelim diyor . Hepsini yazın yapıp atlattım çalışıyorsan süreç zorlar . Çünkü doktora sürekli gitmen gerekiyor
Ben de pazartrsi yaptiracagm umarim guzel sonuclar yazariz burayabenimde yaz aylarıydı canım üstelik adanada yaptırdım inşallah bu sefer tutunur bana 10.gün yani yarın yaptırabilirsin testini dedi
Yumurta toplamadan 5 gun sinra transfer oldu ama acele edip surecte zorlanma. Cunlu simdi dondurilmuslarla transfer oldum 8 ay gecti dondurali vucudum daha hazir hissediyrmPeki size kaçıncı ayda tranfer yapmıştı ? İstege göre daha erkend çekebiliyormuyuzki ?
3. Gun 5. Gun bence cok fark etmiyor. Allahin takdiri diyorum.blast demek 5. gün embrıyosu değil mi? neden umutsuzsun? benım3. gün embrıyosu transfer edıldı buna ragmen umutluyum :) bence senın olma ıhtımalı daha yuksek.
İnşallah güzel geçer tedavin bir sürü yumurtan olurTeşekkür ederim canım çok güzel özetlemişsin yok çalışmıyorum ev hanımıyım inşallah kolay bi süreç olur
katılıyorum sana allah ısterse oluyor. inşallah sende pozitifi görürsün :)3. Gun 5. Gun bence cok fark etmiyor. Allahin takdiri diyorum.
Dondurma ücreti hakkında bilgi verebilirmisin raporum var benim o rapor dondurma için de indirim saglar mı acabaYumurta toplamadan 5 gun sinra transfer oldu ama acele edip surecte zorlanma. Cunlu simdi dondurilmuslarla transfer oldum 8 ay gecti dondurali vucudum daha hazir hissediyrm
siz.hangi.merkezde yaptirdiniz tedaviniziİlk tedaviyse adetin ilk günü doktoru ara. Doktor seni ya 2. Ya 3. Gün çağıracak . Gidiyorsun ilk önce bi kontrol yapıyor miyom falan var mu diye . Sonra o temiz çıkınca göbekten iğneler başlıyor . Bu yumurtaların çoğalsın diye . İki günde bir sabah kan veriyorsun . Hormonların kontrol ediliyor bi yandan da vajinal kontrol yapılıyor . Doktor tamam dediği zaman yumurta çatlatma iğnesi yapılıyor merak etme hiç biri acımıyor. Doktorun dediği saatte hastanede alıyorsun anestezi altında yumurta toplma işi yapılıyor merak etme uyuyorsun korkulacak bişey yok. Kaç yumurta çıktı kaç tane döllendi hepsi sen uyandığında sana söyleniyor . Doktorun uygun bulursa transfer üçüncü ya da beşinci gün yapılıyor . Uygun bulmazsa rahim dinlendirelim diyor . Hepsini yazın yapıp atlattım çalışıyorsan süreç zorlar . Çünkü doktora sürekli gitmen gerekiyor
adana başkent hastanesinde bir yıllık dondurma ücreti 500 tl rapor olayını bilmiyorum canımDondurma ücreti hakkında bilgi verebilirmisin raporum var benim o rapor dondurma için de indirim saglar mı acaba
kesinlikle acele etme canım 2 ay değil daha uzun bir süre bile ara verebilirsin vücudun dinlendiği için dondurulmuş embriyonun tutunma ihtimali daha fazla.embriyolar dondurulduktan sonra sürenin bir önemi yok sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaptır.ben 6 ay kadar ara verdim mesela.Ya peki bu transfer olayına doktorum 2 ay sonra dedi istesek daha erkene alabilirmiyizki
700-1000 tl civari ama ben 2018 mayista tup bebek yaptirdigim yerde dondurdum. 2019 mayista senesi dolunca ucret alacaklar. Simdi 2. Denemeyi ayni yerde yaptigim icn ucret falan almadilar. Dondurulmuslarin transferi de doktor muayenesi dahil 3000 tl buldu ilac haricDondurma ücreti hakkında bilgi verebilirmisin raporum var benim o rapor dondurma için de indirim saglar mı acaba
urma icin raporun bir onemi olmaz diye dusunuyorum bu farkli bir islem cunku. Senelik 700 civari fiyati var700-1000 tl civari ama ben 2018 mayista tup bebek yaptirdigim yerde dondurdum. 2019 mayista senesi dolunca ucret alacaklar. Simdi 2. Denemeyi ayni yerde yaptigim icn ucret falan almadilar. Dondurulmuslarin transferi de doktor muayenesi dahil 3000 tl buldu ilac haric
Sagol bilgilendirme için ben samsun omü tüp bebekte tedavi oluyorum raporlu ilaç dahil 2.500 tl salı günü kontrol var sorayim dondurma ücretini700-1000 tl civari ama ben 2018 mayista tup bebek yaptirdigim yerde dondurdum. 2019 mayista senesi dolunca ucret alacaklar. Simdi 2. Denemeyi ayni yerde yaptigim icn ucret falan almadilar. Dondurulmuslarin transferi de doktor muayenesi dahil 3000 tl buldu ilac haric
Fiyat uygunmuş ama ben samsunda tedavi görüyorum ankara uzak kaldı bana sagol canım bilgilendirme içinadana başkent hastanesinde bir yıllık dondurma ücreti 500 tl rapor olayını bilmiyorum canım
Rabbim gönlünden geçeni kucağına nasip etsin canım o evlat kokusunu umarım bizde koklarız dualarım senin leBenim bugün 3.ncü günüm.tek yumurta 2b grade çıktı.4 yumurtadan 1 i döllendi.6.ncı denemem.40 ysşına girdim.dondurulmuş embriyolarla 8.nci denemem olacak.dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?