- 2 Aralık 2015
- 4.556
- 18.566
- 208
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.081
Canım dün transfer öncesi rahmi temizledi Dr iki 3 gün adet sancısı olabilir dedi sadece sancı var gecenki gebeligimde 4.günden itibaren kasiklarda batmam oluyordu sürekli bakalım artık inşallah bu defa olur ve sağlıkla kucağımıza alirizBende aynen dinlemeye çalışıp evde hareket etmeye çalışıyorum hiç bişey hissediyormusun farklı benim rarmimde tatlı bı sizi var ara ara
ilk transferiniz mi.olckKızlar iki yumurtam vardı ikisi de döllenmiş dua edin inşallah büyümeye devam ederler
Benimde bir önceki tuttu ama erken doğum oldu yaşamadı kuzum benimde ozaman ağrım 3 günden sonra başlamıştıCanım dün transfer öncesi rahmi temizledi Dr iki 3 gün adet sancısı olabilir dedi sadece sancı var gecenki gebeligimde 4.günden itibaren kasiklarda batmam oluyordu sürekli bakalım artık inşallah bu defa olur ve sağlıkla kucağımıza aliriz
Amin inşallah canımBende bugun kontrole gittim 16 yumurta olmuş cumaya kadar iğneye devam cuma kontrol dedi inşallah cuma belli olur toplama transfer herkezin tedavisi hayırlı ve mutlu haberle sonuçlanır inşallah
Normal aslinda cunku yumurta catlatma ignesinin etkisi yaklasik 10 gun ve uzeri suruyor. 12. Gunden sonra test yapiliyor geneldeBende 26 sı transfer oldum test günüm 7 si çok geç geldi bana
Surekli yatmak rahmin kan akisi icin onerilmiyor pek aslinda. Kalite su bu hepsi hikaye. Hamileliginde madde kullanan bali ceken ve sapasaglam cocuk doguran insan taniyirum. Allah ol derse oluyor. Bizim gibi bazi insanlar extra caba enerj8 ve para harciyor o kadarAslında 5.gün embriyosu ama geç döllendi
Sizin 1 önceki tutmuşmuydu sürekli yatıyormusunuz bu sefer benim pek umudum yok ama hayırlısı
Evet canım ilk olacak nasipseilk transferiniz mi.olck
Rabbim bi daha aynı acıları yaşatmasın inşallah hiçbirimize senin kaybın için de üzüldüm Rabbim kimseyi evladiyla ve evlatsizlikla sınamasınBenimde bir önceki tuttu ama erken doğum oldu yaşamadı kuzum benimde ozaman ağrım 3 günden sonra başlamıştı
Slm hoşgeldin nasılsınMerhaba kızlar
Mrb cnm :)Merhaba kızlar
Sanada slm suskun ceylanMrb cnm :)
Nerde yaptiriyorsun benimde 2. Günü :)Teşekkür ederim kızlar bı ara yazmıştım uzun zamandır yazamadım ben tup bebege başladım ignelerde 6.gun
Bende aynı bide cenazeden dolayı ev çok yoğun gelen giden derken inan bugun millet uyurken gittim geldim doktora ine leri bile gizli yapıyorumSayfayı sessizce takipdeyim iğnemin 2. Günü deyim ptesi kontrol bakalım hayırlısı :)
Basın sagolsun cnm kaçıncı gunundesin iğnenin nerde yaptiriyorsunBende aynı bide cenazeden dolayı ev çok yoğun gelen giden derken inan bugun millet uyurken gittim geldim doktora ine leri bile gizli yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?