2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Bende aynen dinlemeye çalışıp evde hareket etmeye çalışıyorum hiç bişey hissediyormusun farklı benim rarmimde tatlı bı sizi var ara ara
Canım dün transfer öncesi rahmi temizledi Dr iki 3 gün adet sancısı olabilir dedi sadece sancı var gecenki gebeligimde 4.günden itibaren kasiklarda batmam oluyordu sürekli bakalım artık inşallah bu defa olur ve sağlıkla kucağımıza aliriz

Canım dün transfer öncesi rahmi temizledi Dr iki 3 gün adet sancısı olabilir dedi sadece sancı var gecenki gebeligimde 4.günden itibaren kasiklarda batmam oluyordu sürekli bakalım artık inşallah bu defa olur ve sağlıkla kucağımıza aliriz
Benimde bir önceki tuttu ama erken doğum oldu yaşamadı kuzum benimde ozaman ağrım 3 günden sonra başlamıştı

Aslında 5.gün embriyosu ama geç döllendi
Sizin 1 önceki tutmuşmuydu sürekli yatıyormusunuz bu sefer benim pek umudum yok ama hayırlısı
Surekli yatmak rahmin kan akisi icin onerilmiyor pek aslinda. Kalite su bu hepsi hikaye. Hamileliginde madde kullanan bali ceken ve sapasaglam cocuk doguran insan taniyirum. Allah ol derse oluyor. Bizim gibi bazi insanlar extra caba enerj8 ve para harciyor o kadar

Benimde bir önceki tuttu ama erken doğum oldu yaşamadı kuzum benimde ozaman ağrım 3 günden sonra başlamıştı
Rabbim bi daha aynı acıları yaşatmasın inşallah hiçbirimize senin kaybın için de üzüldüm Rabbim kimseyi evladiyla ve evlatsizlikla sınamasın

Back
X