- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.141
Az önce sanki bir akıntı gibi bişi oldu sizdede oldumu transfer sonrası ?gerimi geldi acaba diye korkuyorumValla transfer gnünü saymazsak benim bugn 4. Günüm ilk 3 gün hiç kalkmadım bugün çok hafif odalarda biraz yürüdüm ve oturdum. Hergün havuç suyu içiyorum. Badem kabak çekirdeği mutlaka normal hayata bi önceki transferimde geri döndüm tutmadı bu sefer yatıcam.
Yol canim bende gormedim arada girip bakiyorum oylesine tecrubelerden faydalanmak adina biliyorsun bende negatif sonuc almistim sen neler yapiyorsun basladinmi yeniden tedaviye
Canım ben de yapmıştım bu şekilde belli oldu ve olumlu sonuç aldım şükür... Ama burada bu sonucu görüp negatif olan da oldu...Arkadaşlar merhaba transferimin 8. Günü bugün test yaptım tabi dayanamadım sonuç böyle çıktı ama inanmakta istemiyorum pek
Arkadaşlar merhaba transferimin 8. Günü bugün test yaptım tabi dayanamadım sonuç böyle çıktı ama inanmakta istemiyorum pek
Anladım canım dediğin gibi pozitif olursa bayram olur zaten pek umutlu bakmıyorum. Allahtan hayırlısı hepimiz içinCanım kendini en kötü ihtimale hazırla
Olursa bayram olur
Bende 8.gün silik çıkmıştı
Kanda 9 du
Ama malesef devam etmedi
Nolur sende kafanı hiç yorma 12.günü bekle
Neler çektim ben çok iyi anlıyorum sabredemiyoruz
İnşş pozitiftir canım benim
Insallah bir dahaki sefere tutar canim. Nasil bir psikoloji cok iyi bilirim. Simdi degerler cok yuksek ama yine de icim rahat degil. Normal gebeler gibi sevinc bile yasayamiyoruz. Acaba tutacak mi tutarsa kese gorunrcek mi kalp atisi duyylacak mi derken dogum yaklasiyir xaten...Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı başımıza artık. Seninle aynı gün transfer olmuşuz ama ben adet oldum Pazar günü.
Sen hanginasamadasin.Arkadaşlar merhaba... Pozitif sonuç alıp keseyi gören ve kalp atışını duyan var mı?
Bu yola yeni çıkan ve sonuç bekleyen herkese Rabbim hayırlısıyla pozitifi görmeyi ve sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin
Allah'ın izniyle tamamdır merak etme Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah ne tur belirtiler oldu sendeKizlar bugun tekrar test yaptirdim degerim 1550 olmus. Bugun transferin 13. Gunuydu. Haftaya persembe kese icin cagirdi doktor. Baska test yapmaya da gerek yok dediler. Yine de icim rahat degil cuma da yaptirmayi dusunuyorum.
Cuma günü keseyi görmek için gideceğimSen hanginasamadasin.
Canım ilaçlar vs derken ağrılar olabiliyor içini ferah tut kendini çok yormaKızlar pazartesi transfer oldu 2 gün sag kasigimda hafif sancı vardı bugün sol tarafta ve daha şiddetli ağrım var bu normal mi ?
Çok korkuyorum baya ciddi bi ağrı var sol tarafta.inşallah allahım sonunda mutluluk nasip eder hepimizeCanım ilaçlar vs derken ağrılar olabiliyor içini ferah tut kendini çok yorma
Canim kacinci gun embriyosuydu senin?Arkadaşlar merhaba transferimin 8. Günü bugün test yaptım tabi dayanamadım sonuç böyle çıktı ama inanmakta istemiyorum pek
Az önce sanki bir akıntı gibi bişi oldu sizdede oldumu transfer sonrası ?gerimi geldi acaba diye korkuyorum
5. Gündü canım 2 tane orta kaliteCanim kacinci gun embriyosuydu senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?