- 8 Ekim 2016
- 1.617
- 1.579
- 133
- 33
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.181
Kesinlikle öyle canım transferden sonra ömrümüz beklemekle geçiyor hoş gerçi bişeylerle ugrassak bile aklımız hep orda oluyor Allah hayırlısını versin :)Haklısın canım beklemek zor ama elden gelende birşey yok
Aynen öyle ben bide 2 aydır bekliyordum transferi daha heyecanlı oldu bide şu bekleme süresi eklendiKesinlikle öyle canım transferden sonra ömrümüz beklemekle geçiyor hoş gerçi bişeylerle ugrassak bile aklımız hep orda oluyor Allah hayırlısını versin :)
Neden bekledin 2 ay canım? Sonu güzel olsun inşallah bu bekleyişlerinAynen öyle ben bide 2 aydır bekliyordum transferi daha heyecanlı oldu bide şu bekleme süresi eklendi
Opudan sonra progesteron hormonu yüksek çıkınca iptal oldu. 2. Adette başlarız dedi doktorum bugüne geldik. Sen hangi aşamadasın canımNeden bekledin 2 ay canım? Sonu güzel olsun inşallah bu bekleyişlerin
merhaba sonuç belli oldumu acabaCanım endişe etme . Benim 4 iğneden sonra tek yumurta vardı. Doktor iğneleri bıraktırıp hapla büyüteliö iğnelere yazık olmasın dedi. Son iki gün yinede iğne vurdurdu tek yumurtamı topladı, döllenince 3.gün transfer etti. Şimdi sonuc bekliyorum. Bence sende iptal ettirme.
ıdrar tahlılı yaptım negatıf canım. cuma kanda baktırmam gerekmerhaba sonuç belli oldumu acaba
Canım ne durumdasınCanım dün transfer öncesi rahmi temizledi Dr iki 3 gün adet sancısı olabilir dedi sadece sancı var gecenki gebeligimde 4.günden itibaren kasiklarda batmam oluyordu sürekli bakalım artık inşallah bu defa olur ve sağlıkla kucağımıza aliriz
Canım ilk tedavim benim ilkinde hamile kaldım haftaya ilk kontrolüm var sabırsızlıkla onu bekliyorumOpudan sonra progesteron hormonu yüksek çıkınca iptal oldu. 2. Adette başlarız dedi doktorum bugüne geldik. Sen hangi aşamadasın canım
Canım bugün 3.günüm ama ben de tik yok hiçbir şey hissetmiyorum önceki denemeleri belirtilerin hiçbiri yok bugün aklımdaydı sen nasılsın ne durumdasın var mı belirti falan ben iki gündür umutsuzum sanki olmayacak gibi his var içimde hayırlısı olsun bakalım pazar günü idrar testi yapacağımCanım ne durumdasın
Anladım canım gözün aydın Rabbim hayırlı haberlerle devam ettirsin. Bende kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuç. Dua etCanım ilk tedavim benim ilkinde hamile kaldım haftaya ilk kontrolüm var sabırsızlıkla onu bekliyorum
Ayy hadi inşallah canım benim güzel haberlerle gel neşelensin buralar :)Anladım canım gözün aydın Rabbim hayırlı haberlerle devam ettirsin. Bende kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuç. Dua et
İnşallah tutunmuştur bebeğin canım hakkında hayırlısı olsun :)Bugün 7.nci günüm bende de hiçbir belirti yok.bu 7.nci deneme.ilk denemem tuttu.sonrasında mürtaj oldum.doktor mzhfetti.onın rezilliğiyle uğraştım.neyse ki düzeldi.normalde zaten belirti de olmazmış.psikolojik sanırım.açıkcası duygular karşmaşık.beta hcg yine negatif olmasından korkuyorum.
İnşallah canım inşallah hayırlı güzel haberler almak nasip olur :)Ayy hadi inşallah canım benim güzel haberlerle gel neşelensin buralar :)
Yapma bence daha çok erken oldugumuz günde sayılıyor bende de bek bişey yok yaniCanım bugün 3.günüm ama ben de tik yok hiçbir şey hissetmiyorum önceki denemeleri belirtilerin hiçbiri yok bugün aklımdaydı sen nasılsın ne durumdasın var mı belirti falan ben iki gündür umutsuzum sanki olmayacak gibi his var içimde hayırlısı olsun bakalım pazar günü idrar testi yapacağım
Bende pazartesi günü transfer oldum hiçbir belirtim yok öncekinde bayağı belirti vardı ve pozitifti ama şimdi hiçbir şey hissetmiyorum umutsuzluğa kapıldım hayırlısı olsunkızlar ben transfer olakı 3gün oldu 2 embriyo transfer edildi hiç agrım belirtim yok normal mı?
Benim normalde adet ağrım pek olmaz.bu defa olmuştu ve bel ağrım da çoktu.ayakta duramıyordum özellikle 5-6.günler.test günümde hafifledi herşey.hamileliktenmiş yani arkadaşım.inşallah senin de o sebeptendirBenmde bugün 5. Günüm transfer gününü saymıyomuşuz sanırım adet ağrısı günüm oldugu içinmidir bilmiyorm ama ağrılarım oluyo ateş basması oluyo karın ağrısı gibii değilde sanki tuvalete gtsem adetim başlayacak gibi ama kanama olmuyo başına gelen varmıdır arkadşlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?