- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.161
Evet jel kullanıyorum.benim transferim bugün oldu ve az öncede hafif pembemsi kanamam oldu lavaboya gittikçe oldu iki kere.siz dede oldu mu?Canm bende de akıntı var ama su gibi oluyo
Crionene. Jel kullanıyormusun ondan mı acaba
Canim insallah senin icin hayirlisi olur Rabbim yardim etsin bende beklemedeyim dr rahim duvarina bakalim dedi bitane daha dondurulmus embriyom var fakat biraz zaman gecsin istiyorum belki haziran gibi falan denerim kafam biraz yerine gelsin istiyorum tabi beklemek aslinda dahada yoruyor ama bilmiyorum hayirlisi bakalimSonradan ulaştım gülümcocukoloji ye :) Ben rapor çıkaracaktım ama geç çıkar diye düşündüğüm için şubat adetimle tekrardan başlıcam nasipse benim dondurulmuşum yok Sen neler yapıyosun
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Tüp bebeğe yönelme nedenin neydi? Benim amh düşüklüğü var ve bu da beni çok korkutuyorInsallah bir dahaki sefere tutar canim. Nasil bir psikoloji cok iyi bilirim. Simdi degerler cok yuksek ama yine de icim rahat degil. Normal gebeler gibi sevinc bile yasayamiyoruz. Acaba tutacak mi tutarsa kese gorunrcek mi kalp atisi duyylacak mi derken dogum yaklasiyir xaten...
Inan h8cbir belirti olmadi adet oncesi ile tamamen ayniAllah'ın izniyle tamamdır merak etme Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah ne tur belirtiler oldu sende
Polikistik over cikolata kisti, morfoloji bizde sebep cok :)Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Tüp bebeğe yönelme nedenin neydi? Benim amh düşüklüğü var ve bu da beni çok korkutuyor
Olmadı canm işlem gördüğü için olablir mi çok mu oldu kanamanEvet jel kullanıyorum.benim transferim bugün oldu ve az öncede hafif pembemsi kanamam oldu lavaboya gittikçe oldu iki kere.siz dede oldu mu?
8. Gunu idrarda cikmasi cok zor. 12. Gunde kanda baktirdiginda dogru sonucu alacaksnArkadaşlar merhaba transferimin 8. Günü bugün test yaptım tabi dayanamadım sonuç böyle çıktı ama inanmakta istemiyorum pek
Be
Canim insallah senin icin hayirlisi olur Rabbim yardim etsin bende beklemedeyim dr rahim duvarina bakalim dedi bitane daha dondurulmus embriyom var fakat biraz zaman gecsin istiyorum belki haziran gibi falan denerim kafam biraz yerine gelsin istiyorum tabi beklemek aslinda dahada yoruyor ama bilmiyorum hayirlisi bakalim
Benimki dondurulmuş embriyo çatlatma iğnesi felan yapılmadı.8. Gunu idrarda cikmasi cok zor. 12. Gunde kanda baktirdiginda dogru sonucu alacaksn
Kaçıncı gününKızlar benim çok ağrı. Oluyo normal midir? Adet olacakmışm gibi bir his
Benim de çok ciddi ağrım var pazartesi transferin oldu 3. Gün mu oluyor şimdi bilmiyorum ama ciddi ağrım varKızlar benim çok ağrı. Oluyo normal midir? Adet olacakmışm gibi bir his
Ctesi oldum canım 4 bu günKaçıncı günün
Benim de çok ciddi ağrım var pazartesi transferin oldu 3. Gün mu oluyor şimdi bilmiyorum ama ciddi ağrım var
bilmiyorum ki inşallah iyi bişeydir. Ama korktum yani. Altan adet sancısı gibi bi sizi var üstüne de kasik batması ağrısı vuruyorNiye böyle oluyo acaba
Bugün 5 canım oldun gün de sayılıyor bence tutuniyor benim de ilk tüp Bebekte oyle olmuştu ve sonuç pozitif ti ama erken doğum oldu kaybettim simdi gene yaptım pazartesi tiransfer oldumCtesi oldum canım 4 bu gün
Benimde 3.4.5. Gunler cok fazla adet agrim oldu bugun 6.gun agrida azalma var cok endiseliyimKızlar benim çok ağrı. Oluyo normal midir? Adet olacakmışm gibi bir his
Canım buraya göre hamilesin bebek var diyebiliriz ama sen kan testini bekle en net sonucu kan testin verecektirArkadaşlar merhaba transferimin 8. Günü bugün test yaptım tabi dayanamadım sonuç böyle çıktı ama inanmakta istemiyorum pek
Haklısın canım beklemek zor ama elden gelende birşey yokCanım buraya göre hamilesin bebek var diyebiliriz ama sen kan testini bekle en net sonucu kan testin verecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?