2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Be
Canim insallah senin icin hayirlisi olur Rabbim yardim etsin bende beklemedeyim dr rahim duvarina bakalim dedi bitane daha dondurulmus embriyom var fakat biraz zaman gecsin istiyorum belki haziran gibi falan denerim kafam biraz yerine gelsin istiyorum tabi beklemek aslinda dahada yoruyor ama bilmiyorum hayirlisi bakalim

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Tüp bebeğe yönelme nedenin neydi? Benim amh düşüklüğü var ve bu da beni çok korkutuyor

Merhaba ben diyarbakirda 2 kere tup bebek tedavisi gordum. Ilki kisa digeri uzun protokoldu fakat 2 denemede de yumurta toplama isleminden sonra folikulun icindeki yumurtanin yeterli olgunlukta olmadigi goruldu. Buyuzden tedavi iptal edildi. Buarada 33 yasindayim. Benzer durumda olan ve tedavi goren var mi merak ediyorum. Ankara ya da istanbulda 3. Denemeyi yapmak istiyorum ama hangi doktora gitmeliyim hic bilemiyorum.

Allah razı olsun gülüm çok sağolasın, belki banada olumsuz olduğu için histeroskopi falan yapalım der, benim embriyonun kalitesi iyiydi bir bakalım der belki. Rabbim ol derse olur, nasibimizde ne var ise o. En azından dondurulmuşun var be gülüm o yüzden stres yapmadan kendine gelince fazla uzatmadan sende başla, haberleşelim nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…