2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Selam kızlar işleriniz rast gitsin ...iyi insanlarla karşılaşın emekleriniz boşa çıkmasın inşallah...

Ben bugün ikinci tedavimin transferini oldum ...
Tek embiyomla ...transferimden önce ikiye bölünmüş bir resmini gösterdiler tanıştık miniğimizle saçlarımı maşalayıp gittim güzel bir annesinin olduğunu düşünsün diye eşimle şakalaştık aynı ben yok ya aynı babası falan sana benzemiyor gibisine tek embriyo ama çok güçlü ve güzel göründü hep gözüme

moralim çok yüksek ...doktorum transfere başlamadan ellerimi tuttu gözlerime bakarak duasını ederek başladı ...hiç heyecanım Yok sanki tuttu gibi garip eminlik bir sakinlik ferahlık hakim içimde ...
rabbim neylerse güzel eyler ... 13gün beklemedeyim hayırlısıyla

Amin cnmm rabbim hepimize nasip etsin güsel haberlerle gelelim hepimiz...

Güsel haberlerle gel cnm...

Herkese merhabalar,Rabbim herbirinizin yar ve yardımcısı olsun,hepiniz için hayırlı ,saglikli salih evlatlar nasip etsin...
Bende 18 Aralık 2018'de tüp bebek için tedaviye baslayanlardanim.Ilk tüp bebek serüvenim ve insaallah 2.ye gerek kalmadan pozitif sonuç almak nasip olur. 38 yaşındayım ve durumum pek de iç açıcı değil ama Allah u Alem...

Kızlar selam
Bende Aralık tedaviye başlayanlardanım
1 Ocak’ta yumurtalarım toplandı
9 yumurtadan 8 i işlem gördü
Hepsi iyi durumda dediler
5. Günü yani yarın transferim var
Bende de bi sakinlik mevcut
2. Denemem bu
İns bu kez artık bende hamileyim diyebilirim
Nolur bana da dua edin

Allahım hayırlı sonuçlandırsın canım

Güsel haberlerle gel cnm

Amin cnm aminnnn güsel haberlerle geliceksib bu defa

Merhaba kizlar bugun kont vardi dondurlmus embriyo transferi olucak cumartesi gunu korkuyorum ve kararsizim sizce cift embriyomu tekmi denemiliyim 5. Gun embriyosu ikizdende korkuyorum ama tek tutmazsa diyede korkuyorum cok ararsizim

Merhaba kizlar bugun kont vardi dondurlmus embriyo transferi olucak cumartesi gunu korkuyorum ve kararsizim sizce cift embriyomu tekmi denemiliyim 5. Gun embriyosu ikizdende korkuyorum ama tek tutmazsa diyede korkuyorum cok ararsizim
canim ilk tedavinse ve yasinda gencse bir tane koydur derim ikizlerden korkuyorsan eger, doktorunlada konus onunda fikrini al esinle konus güzel bi karar ver.. ben ilk iki denememde bir tane koydurdum tutmadi, bende ikizlerden korktugum icin ama suan diyorum keske iki tane koydursaydimda ikizim olsaydi.. cok karisik duygular sakin kafayla iyi düsün tasin

Canım bunu merkez belirlemiyor mu
Yanı belirli şartları var
Ayrıca 2 tane koydurup birinin düşük tehlikesi diğerini de etkilediği için iki bebeğini de kaybeden hastanede tanıdığım bi abla var
Benimde kafamda hep 2 tane vardı senin gibi düşünüyordum.
Biri olmazsa biri olur beşki diye
Doktorum kesinlikle yasalara göre hareket ediyoruz 1 tane koyucaz diyince benden çıkmış oldu biraz rahatladım
Ama Allah’ım inş sağlıkla haYırlısıyla 1 tane versin yeter diyorum
İkiz nasipse tek transferden de bölünerek olur
İnş sağlıkla bebeğin tutunur sana

Benimde adetim gelmedi hala.. aklima sacma sapan fikirler geliyo acaba hamilemiyim diye ama hamile olmadigimida biliyorum... allahim sabir versin herseyin hayirlisini versin

Benim sartlar uygun ve doktorum sen bilirsin nasil istersen dedi cnm keske bunu yapicaz deseydi de bana birakmasaydi

Ilk degil cnm 1 tane basarili 1 tane basarisiz denemem oldu yasim 32 ama bilmiyirum ne zarya Rabbim hepimize yatdim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…