- 1 Kasım 2017
- 760
- 519
- 103
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Ay içim rahatladı çok teşekkür ederim 15 dakika geç vurdum bugün sonra da kafama taktım onu :) inşallah bende de bişey olmaz canım senin gibiCanım bir kereden sorun olucagini sanmam. Tabi ki saati saatine vurmak gerekir. Bende 1 defa trafikter olduğum için 1 saat geç vurulmutşum. Ama çok şükür problem olmadı.
Rica ederim canım inşallah rabbimin izni ile hicbirsey olmaz. Korkma içini ferah tut rabbim yeter ki ol desinAy içim rahatladı çok teşekkür ederim 15 dakika geç vurdum bugün sonra da kafama taktım onu :) inşallah bende de bişey olmaz canım senin gibi
Kesinlikle öyle Allah izin verirse olacak inşallah :) yumurtaları etkilemedi dimi aynı sayıda yumurtan oldu dimi.. Pazartesi yumurta toplamam çok heyecanlıyımRica ederim canım inşallah rabbimin izni ile hicbirsey olmaz. Korkma içini ferah tut rabbim yeter ki ol desin
Bende yarın akşam 9 da çatlatma iğnesini olcam pazartesi 9 da opuya giricem inşallahBen c.tesis 22.30 da çatlatma iğnesi vurcam. P.tesi 9.30 opu olcam
Canım 15 dakikadan bişey olacağını sanmıyorum ama yinede görevli hemşiren ile konuş istersenArkadaşlar cetrodite o 15 dakika geç vurdum saatinden bi sıkıntı çıkar mı sizce doktora haber vermelimiyim?
Aynı gün olcaz aynen canım yarım saat arayla gireceğiz opuya :) çatlatma iğnesini değiştirince kafam karıştı hemen olumsuz düşünceye sardım kendimi :)Aaa ne güzel aynı gün opu olucaz canım doktor da baba her kontrolde o testleri yaptı sonuçlarım mükemmel dedi ama değerleri sormadım. Ben tam bilmiyorum değer araliklarini. Bana da ovitrelle verdi. Arasındaki farkı olucagini sanmıyorum. Sonuçta çatlatma iğnesi aynıdır
Bencede sormalisin bende kullanmistim ilk tedavimde son asamalar cok onemli cunki cnm sor benceCnm bi hemşireni ara sor, çnkü çok emek verioruz son yumurta çatlatmanda bir sıkıntı olmasın cnm
Yok canım etkilemedi. Söyledim hatta geç oldum diye. Sorun değil herşey yolunda dediler. Ertelemeye bile gerek yok dediler. Benimde aynı gün yapılacak opu. bugün değişik duygular var galiba cogumuzdaKesinlikle öyle Allah izin verirse olacak inşallah :) yumurtaları etkilemedi dimi aynı sayıda yumurtan oldu dimi.. Pazartesi yumurta toplamam çok heyecanlıyım
Aman sakın bir yola girmişken olumsuz düşünmek yok. Motivasyonumuz en üst düzeyde olmalı. İyi düşünelim iyi olsun.Aynı gün olcaz aynen canım yarım saat arayla gireceğiz opuya :) çatlatma iğnesini değiştirince kafam karıştı hemen olumsuz düşünceye sardım kendimi :)
Hadi hayırlısı bakalım. Rabbim güzel haberlerini vermeni nasip etsinBende yarın akşam 9 da çatlatma iğnesini olcam pazartesi 9 da opuya giricem inşallah
Cnm bn hiç saate dikkat etmeden vurdum ignelerimi neden etkilermiki?Arkadaşlar cetrodite o 15 dakika geç vurdum saatinden bi sıkıntı çıkar mı sizce doktora haber vermelimiyim?
Her gün aynı saatte vurulması gerekiyor dediler de bana bende oyüzden tedirgin oldum.. sen ne zamanları kullanmıştınCnm bn hiç saate dikkat etmeden vurdum ignelerimi neden etkilermiki?
Canım ben son iki tedavide gonopeptly vuruldum ikisi de catlatma iğnesi Dr una söyle bende bu var diye bakalım ne diyecek ben 4.tedavide 2 gonopeptly 1 chorimion olmak üzere 3 catlatma iğnesi vuruldumMerhaba kızlar bugün bende son kontrolümü oldum tekrar kan aldılar e2 ve progesteron hormonu adetin 2.gunu e2 36.96 bugün 1110 olmus, adetin 2.gunu progesteron hormonu 0.278 mis bugün 0.686 olmuş değerler nasıl sizce? Pazartesi opu olacağım. Bide ilk reçete yazıldığında çatlatma iğnesi ovitrelle vermişti bugün gonapobtye verdi ikisinin arasındaki fark nedir
Gonalf 5 10 dakikada bir şey olmaz da yarın sakın ola catlatma iğnesini 1 dk bile aksatmaHer gün aynı saatte vurulması gerekiyor dediler de bana bende oyüzden tedirgin oldum.. sen ne zamanları kullanmıştın
Sabah 9 yazmıştı bna bn saat 9ile 10 arası vurdum hep doktorada gttigimde 11-12yi buluodu igne yapmam hemşire hiç bişe sölemedi sadece çatlatma igneme çok özen göster saati sakın kaçmasın dedi okdr onuda bgn yptım saat 22:00de oda bitti şimdi sıra opudaHer gün aynı saatte vurulması gerekiyor dediler de bana bende oyüzden tedirgin oldum.. sen ne zamanları kullanmıştın
Eee peki doktora muayene olmadan igne yapma diolar 4kez muayeneye gttm hm igne saatim geçti bunu doktor hiç düşünmüomu???aynen banada saati saatine vur dedıelr cok dıkkat etıstım bugun gobal f 0 dk gectı malesef bırsey olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?