- 8 Ekim 2016
- 1.614
- 1.577
- 133
- 33
- Konu Sahibi cocukoloji
-
İnşallah çıkmaz canım bu mübarek cuma gününün hürmetine Rabbim kimin ne duası dileği var ise kabuk eylesin inşallah cümlemizinmerhaba arkadaşlar bende mecburi rahim dinlendirmedeydim dün adetin 2. günü itibari ile transfer için hazırlıklara başladık umarım bukez bir sıkıntı çıkmaz dualarınızda banada yer verin lütfen
insallah canimmm allahim yüzümüzü güldürsünÂmin canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Bende inaniyorum bu ay burdan bol bol hamileyimler duyucaz seninde tedavin güzel geçer inşallah
Ovıtrelleyi boşa aldırdı bize insanlar zaten bu iş için varını yoğunu ortaya döküyor ekstradan masraf çıkarmanın ne anlamı var ki ne yazık ki bizleri ticari gelir olarak görüyorlarCnm hiç bilmiorum arasında fark varmıdır diye ama aynı işlevi gösteriodur o ignede marka farklıdır.
amin canım amin inşallahhİnşallah çıkmaz canım bu mübarek cuma gününün hürmetine Rabbim kimin ne duası dileği var ise kabuk eylesin inşallah cümlemizin
Boşa değildir canım bende ilk tedavim de ovitrella ve goneptly kullanmıştım ikisini de hiç sorgulamadım demekki bazı doktorlar o şekilde veriyorOvıtrelleyi boşa aldırdı bize insanlar zaten bu iş için varını yoğunu ortaya döküyor ekstradan masraf çıkarmanın ne anlamı var ki ne yazık ki bizleri ticari gelir olarak görüyorlar
Ovitrelleyi kullanmayacağım ben canım yani ikisini de kullanacaksın demediBoşa değildir canım bende ilk tedavim de ovitrella ve goneptly kullanmıştım ikisini de hiç sorgulamadım demekki bazı doktorlar o şekilde veriyor
Aynen öyle cnm öyle görüolar..Ovıtrelleyi boşa aldırdı bize insanlar zaten bu iş için varını yoğunu ortaya döküyor ekstradan masraf çıkarmanın ne anlamı var ki ne yazık ki bizleri ticari gelir olarak görüyorlar
Cnm bi hemşireni ara sor, çnkü çok emek verioruz son yumurta çatlatmanda bir sıkıntı olmasın cnmOvitrelleyi kullanmayacağım ben canım yani ikisini de kullanacaksın demedi
Ayyyyy cnmm en heyecanlıııı anlaraaa geldikkk sayılırrr, opu ve transfer. Bnmde opu pazar günü sabahhh ayyyy heyecannn doruktaHanımlar bugün son kontrolümden çıktım. Yumurtalar ve tahlillerim çok güzel cıktı. Dinlendirme yapmadan hemen transferim olacakmıs. Şuan sadece p.tesi yapılacak opu ya göre yumurtaların kaliteli ve 5. Güne yetişebilmesi kaldı. dualarınızı bekliyorum
Hemşireyle kontrole gittiğimizde konuştuk canım gonapebtyl iki doz olarak yapıcam iki koldanCnm bi hemşireni ara sor, çnkü çok emek verioruz son yumurta çatlatmanda bir sıkıntı olmasın cnm
Ozaman saçmalamışlar canım :) ikisini de kullandırıyorlar da genelde ben öyle sandım madem öyle neden aldırdılarOvitrelleyi kullanmayacağım ben canım yani ikisini de kullanacaksın demedi
Bende bilmiyorum valla canım o an sormakta aklıma gelmedi yani. Satın aldığımız eczaneden iade yapmaya calıscaz artıkOzaman saçmalamışlar canım :) ikisini de kullandırıyorlar da genelde ben öyle sandım madem öyle neden aldırdılar
Aaa ne güzel aynı gün opu olucaz canım doktor da baba her kontrolde o testleri yaptı sonuçlarım mükemmel dedi ama değerleri sormadım. Ben tam bilmiyorum değer araliklarini. Bana da ovitrelle verdi. Arasındaki farkı olucagini sanmıyorum. Sonuçta çatlatma iğnesi aynıdırMerhaba kızlar bugün bende son kontrolümü oldum tekrar kan aldılar e2 ve progesteron hormonu adetin 2.gunu e2 36.96 bugün 1110 olmus, adetin 2.gunu progesteron hormonu 0.278 mis bugün 0.686 olmuş değerler nasıl sizce? Pazartesi opu olacağım. Bide ilk reçete yazıldığında çatlatma iğnesi ovitrelle vermişti bugün gonapobtye verdi ikisinin arasındaki fark nedir
Canım rabbim yardimcin olsun. dualarımız cocuk isteyen herkesle birlikte. Hepimiz bebislerimizi kucağımıza alalım hayırlısıyla inşallahmerhaba arkadaşlar bende mecburi rahim dinlendirmedeydim dün adetin 2. günü itibari ile transfer için hazırlıklara başladık umarım bukez bir sıkıntı çıkmaz dualarınızda banada yer verin lütfen
Ben c.tesis 22.30 da çatlatma iğnesi vurcam. P.tesi 9.30 opu olcamCnm opu hangi gün olcan bn pazar sabahı cnm
Sorma ya heyecan dorukta. Aslında ilk başlarda hiç heyecan stres yoktu. Sona yaklaştıkça içim içime sığmıyorAyyyyy cnmm en heyecanlıııı anlaraaa geldikkk sayılırrr, opu ve transfer. Bnmde opu pazar günü sabahhh ayyyy heyecannn dorukta
Canım bir kereden sorun olucagini sanmam. Tabi ki saati saatine vurmak gerekir. Bende 1 defa trafikter olduğum için 1 saat geç vurulmutşum. Ama çok şükür problem olmadı.Arkadaşlar cetrodite o 15 dakika geç vurdum saatinden bi sıkıntı çıkar mı sizce doktora haber vermelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?