2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Merhaba arkadaslar
Bufun kontrolum vardi doktor pazartesi opu ya alacak insallah bu gece lucrin catlatma ignesi vuracagim 23.30 da sende taze transfer dusunmuyorum ohss olabilirsin karnin sisebilir dedi estradiol ve progesteron hormonum cok yuksek cikti bu ignelerden taze olmadigi icin ovitrella yapmayacagim ohss ye yol acacak sende transfer yaparsak da ksrnin cok sisecek ve bebegini kaybedeceksin dpnduracagiz 5. Gun embriyosu olarak insallah ve sonraki adetinde transfer yapacagiz dedi elden birsey gelmiyorr moralim cok bozuk en az 10 25 tane yumurtan var mecburuz dondurmaya dedi bende opu esnasindan histereskopi rahme cizik attiracagim kizlar sansimiz biraz daha artsin en azindan anestezi almisken oda cikain aradan diye
Herkesin Rabbim yolunu acik etsin insallah kizlar...

Ay canım yazdıklarını okurken çok duygulandım. Rabbim burdan güzel haberlerini vermeyi nasip etsin. Bende 2 saat sonra çatlatma ignemi olcam bakalım hayırlısı

Canım hadi hayırlısı haberlerini bekliyoruz

Bizim 5 kutu gonal f 2 kutu menapor 5 kutu cetrotide ve 1 kutu ovıtrelle 2125 tuttu
Canım senin kaç yumurta oldu. Opu pazartesi mi senin de.benim3 tane 19, 3 tane 13 mm yumurta var.bu gece catlatma vuracagim.pazartesi opu.ama pazartesiye kadar o 13lukler buyur mu acaba.bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Doktor 5 6 tane var dedi. Az mi dedim. Bize sağlıklı bir tane lazım dedi. Inşallah yeterlidir.
Ya bizim durum aynı. Benim de 3 tane 19mm, 3 tane 13 mm yumurta var.bu gece catlatma vuracagim.pazartesi opu.ama pazartesiye kadar o 13lukler buyur mu doktorun bisi dedi mi bununla ilgili diye sormuştum. Çünkü ne kadar çok olursa okadar kalanı dondurup belki ilerde lazım olur

Canım senin kaç yumurta oldu. Opu pazartesi mi senin de.benim3 tane 19, 3 tane 13 mm yumurta var.bu gece catlatma vuracagim.pazartesi opu.ama pazartesiye kadar o 13lukler buyur mu acaba.bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Canım dün kontrolde doktorum ise yarar 15 yumurta var dedi ama milimlerini söylemedi benimde sormak aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…