- 21 Mart 2015
- 350
- 194
- 53
- 35
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.301
Geçmiş olsun canım
Nasılsın bu arada nasil gidiyor belirti falan var mı bende hala yok sabahta idrar testi yaptım negatif çıktı modum düştü iyice
Günaydın canım bugün 6.günüm ve erken gebelik testi yaptım yine koskoca tek çizgi benim hiç umudum kalmadı nasip kısmet ne diyelim hayırlısı buymuş canım acıyor ağlamak istiyorum salı günü kan vereceğim artık son umut kan testi önceki denemede 7.gün ucuz testlerde bile bariz belliydi ikinci çizgi ama şimdi erken testlerde bile çıkmıyor hayırlısı olsun hepimiz içinCnm uzulme sikma canini bende senin gibiyim hic belirti yok bende de belki kanda cikar ben dondurulmuslaein basarisi daha yuksek biliyodum yanilmisim demek hersey nasip cnm uzme kendini belli mi olur kanda cikar
Yaşla alakalı dondurulmuş.eğer genç embriyo yaşın küçükse dondurulmuş tutma oranı yüksek fakat genç embriyo değilse sıçak transfer en mantıklısı.zaten çözdürürken de çöp olma ihtimali yüksek.benim 7.nci denemem artık tecrübelendim.ayrıca 6 kutu biesteron günde 3 tsne aldım 4 yumurta çıktı biri embriyo oluştu.biesteron da bence tırt.Cnm uzulme sikma canini bende senin gibiyim hic belirti yok bende de belki kanda cikar ben dondurulmuslaein basarisi daha yuksek biliyodum yanilmisim demek hersey nasip cnm uzme kendini belli mi olur kanda cikar
Canım önceki denemede 9.günde kan vermiştim niye yarını bekliyorsun ki bence git acilde kan ver 1 saatte sonuç çıkar zaten gebelik varsa kesinlikle çıkar ayrıca benden 10.gün kan testi istediler hepimizib hakkında hayırlısı olsun cnmAyrıca göğüsde hassasiyet yoksa bence tutmadı.benim 10.ncu gün.belietim de yok.yzni dicem şu bahsettiğim hassasiyet olması lazım.doktorum söylemişti.daha önceki denemelerimde.yarın tahlilim var.hiç gebelik testi ile de kafamı bulandırmadım.rahat olmaya çalıştım.nasip
Yani kendi adıma negatif hissediyorum yalnıs anlama cnmAyrıca göğüsde hassasiyet yoksa bence tutmadı.benim 10.ncu gün.belietim de yok.yzni dicem şu bahsettiğim hassasiyet olması lazım.doktorum söylemişti.daha önceki denemelerimde.yarın tahlilim var.hiç gebelik testi ile de kafamı bulandırmadım.rahat olmaya çalıştım.nasip
benim iki taze transfer oldu tutmadı bende pko var yas 28 doktorum dondurulmusu onerdi bana oyüzden insallah hayırlı sonuclar alırızYaşla alakalı dondurulmuş.eğer genç embriyo yaşın küçükse dondurulmuş tutma oranı yüksek fakat genç embriyo değilse sıçak transfer en mantıklısı.zaten çözdürürken de çöp olma ihtimali yüksek.benim 7.nci denemem artık tecrübelendim.ayrıca 6 kutu biesteron günde 3 tsne aldım 4 yumurta çıktı biri embriyo oluştu.biesteron da bence tırt.
cnm belki kanda cıkar bende belirti yok cnm ama nasip hersey sıkma en önemlisi kanGünaydın canım bugün 6.günüm ve erken gebelik testi yaptım yine koskoca tek çizgi benim hiç umudum kalmadı nasip kısmet ne diyelim hayırlısı buymuş canım acıyor ağlamak istiyorum salı günü kan vereceğim artık son umut kan testi önceki denemede 7.gün ucuz testlerde bile bariz belliydi ikinci çizgi ama şimdi erken testlerde bile çıkmıyor hayırlısı olsun hepimiz için
İnşallah canım benim ya inşallah kanda çıkar senin test günün ne zaman benim umudum çok azaldı ya ama bakalım hayırlısı olsuncnm belki kanda cıkar bende belirti yok cnm ama nasip hersey sıkma en önemlisi kan
benimde persembe cnm kan tahlili b elirti olmayınca daha cok stres yapıyorumm insallah pozitif sonuc alırızİnşallah canım benim ya inşallah kanda çıkar senin test günün ne zaman benim umudum çok azaldı ya ama bakalım hayırlısı olsun
Benimde perşembe ama ben sali günü test yapacağım varsa çıkar zaten hayırlısı olsun kardeşimbenimde persembe cnm kan tahlili b elirti olmayınca daha cok stres yapıyorumm insallah pozitif sonuc alırız
Otomatik klavye azizligi depot iğne yazacaktımKızlar benim çok az kanamam oldu hemen gidip depoyla iğne yaptirdim dün bahsetmiştim kan değerim 31 çıktı diye sizce olumsuz mu iletiyor çok üzgünüm ya
Kanama dediğin kan renginde mi leke değil dimi canım.çoğalmadıktan sonra sorun olmaz ama tekrar kan vermeden neler olacağını bilemeyiz.Allah inşallah güzel sonuçla karşılaştırsın.umarım bebeğin tutunmaya devam ederKızlar benim çok az kanamam oldu hemen gidip depoyla iğne yaptirdim dün bahsetmiştim kan değerim 31 çıktı diye sizce olumsuz mu iletiyor çok üzgünüm ya
Kahveyle kırmızı arası bir iki damla ama nedense umudum kalmadı ilk hamileliğimde hem bthcg yüksekti hem hiç kanama olmamıştı bu deneme olumsuz oldu sanırım yarın kesin öğreneceğim ama umudum yokKanama dediğin kan renginde mi leke değil dimi canım.çoğalmadıktan sonra sorun olmaz ama tekrar kan vermeden neler olacağını bilemeyiz.Allah inşallah güzel sonuçla karşılaştırsın.umarım bebeğin tutunmaya devam eder
Benimde perşembe ama ben sali günü test yapacağım varsa çıkar zaten hayırlısı olsun kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?