2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Kızlar benim çok az kanamam oldu hemen gidip depoyla iğne yaptirdim dün bahsetmiştim kan değerim 31 çıktı diye sizce olumsuz mu iletiyor çok üzgünüm ya
Arkadaşım niye bu kadar olumsuz düşünüyorsun bak tedavin şuan pozitif sonuçlanmış sonuca göre gebelik var görünüyor inşallah katlanarakta devam eder kendine stres ettiğin için bebekte etkileniyor neşeli ol keyifli ol. Benim değerlerim artmıyor %60 bile artış göstermedi ama hâlâ umudum var Allah var gam yok hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Tatlım üstüne kanama da bugün umut etmek hiç kolay değil

Kuzum benimde kanamam oldu 3 gün sürdü yerleşme kanaması oluyor pıhtı şeklinde gelmediyse sorun etme damla damla mi geldi yoksa peceteye sildiğinde mi
Pıhtı değil Canım damla damla depot iğneden sonra su an kesildi gibi hatta senin değerlerin nasıldı yazabilir misin bana

Merhaba arkadaslar hepinize hayirli aksamlar. Tup bebek pozitif olduktan sonra ilaclar değişiyor mi yani dr değiştirir mi

Pıhtı değil Canım damla damla depot iğneden sonra su an kesildi gibi hatta senin değerlerin nasıldı yazabilir misin bana
Ozaman korkma sakin ol canım benim değerlerim şöyleydi
20 Ocak 26.21
22 ocak 40.29
24 Ocak 102
28 Ocak 355.1 (4 gün sonra)
31 Ocak 412 çıktı (3gün sonra)

Yarın kontrole çağırdı doktor bakalım ne olacak

Ben ilk gebeligimde de şimdi de lekelenme olmuştum kızım şimdi 6 yaşında... Bir aksilik olmazsa şimdi de 6 haftalık hamileyim... içini ferah tut canım

Ozaman korkma sakin ol canım benim değerlerim şöyleydi
20 Ocak 26.21
22 ocak 40.29
24 Ocak 102
28 Ocak 355.1 (4 gün sonra)
31 Ocak 412 çıktı (3gün sonra)

Yarın kontrole çağırdı doktor bakalım ne olacak
Ultrasona girdin mi değerlerin tam iki kati ilerlememiş ama hep yüksek gitmiş kanaman nasıldı peki

Arkadaşlar neden bana cvp vermiyorsunuz ya çok tedirginim Ocak 28 5 günlük dondurulmuş emriyo tiransfer oldum dün adet tarihimdi hemuz olmadım tutmuş tutmasa olurmuydum sizce

Arkadaşlar neden bana cvp vermiyorsunuz ya çok tedirginim Ocak 28 5 günlük dondurulmuş emriyo tiransfer oldum dün adet tarihimdi hemuz olmadım tutmuş tutmasa olurmuydum sizce
Kullandığımız ilaclar adeti geciktiriyor baskılıyor . Ben oyle biliyorum

Canım testle anlayabilirsin ama dondurulmuş transfer oldugu için adeti zamanında olurdun sanırım... bi erken gebelik testi yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…