- 8 Ekim 2016
- 1.615
- 1.577
- 133
- 33
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.321
Arkadaşım niye bu kadar olumsuz düşünüyorsun bak tedavin şuan pozitif sonuçlanmış sonuca göre gebelik var görünüyor inşallah katlanarakta devam eder kendine stres ettiğin için bebekte etkileniyor neşeli ol keyifli ol. Benim değerlerim artmıyor %60 bile artış göstermedi ama hâlâ umudum var Allah var gam yok hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahKızlar benim çok az kanamam oldu hemen gidip depoyla iğne yaptirdim dün bahsetmiştim kan değerim 31 çıktı diye sizce olumsuz mu iletiyor çok üzgünüm ya
Tatlım üstüne kanama da bugün umut etmek hiç kolay değilArkadaşım niye bu kadar olumsuz düşünüyorsun bak tedavin şuan pozitif sonuçlanmış sonuca göre gebelik var görünüyor inşallah katlanarakta devam eder kendine stres ettiğin için bebekte etkileniyor neşeli ol keyifli ol. Benim değerlerim artmıyor %60 bile artış göstermedi ama hâlâ umudum var Allah var gam yok hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Kuzum benimde kanamam oldu 3 gün sürdü yerleşme kanaması oluyor pıhtı şeklinde gelmediyse sorun etme damla damla mi geldi yoksa peceteye sildiğinde miTatlım üstüne kanama da bugün umut etmek hiç kolay değil
Pıhtı değil Canım damla damla depot iğneden sonra su an kesildi gibi hatta senin değerlerin nasıldı yazabilir misin banaKuzum benimde kanamam oldu 3 gün sürdü yerleşme kanaması oluyor pıhtı şeklinde gelmediyse sorun etme damla damla mi geldi yoksa peceteye sildiğinde mi
Ozaman korkma sakin ol canım benim değerlerim şöyleydiPıhtı değil Canım damla damla depot iğneden sonra su an kesildi gibi hatta senin değerlerin nasıldı yazabilir misin bana
Merhaba... benim ilaçlarımı değiştirmedi doktorum canımMerhaba arkadaslar hepinize hayirli aksamlar. Tup bebek pozitif olduktan sonra ilaclar değişiyor mi yani dr değiştirir mi
Ben ilk gebeligimde de şimdi de lekelenme olmuştum kızım şimdi 6 yaşında... Bir aksilik olmazsa şimdi de 6 haftalık hamileyim... içini ferah tut canımPıhtı değil Canım damla damla depot iğneden sonra su an kesildi gibi hatta senin değerlerin nasıldı yazabilir misin bana
Ultrasona girdin mi değerlerin tam iki kati ilerlememiş ama hep yüksek gitmiş kanaman nasıldı pekiOzaman korkma sakin ol canım benim değerlerim şöyleydi
20 Ocak 26.21
22 ocak 40.29
24 Ocak 102
28 Ocak 355.1 (4 gün sonra)
31 Ocak 412 çıktı (3gün sonra)
Yarın kontrole çağırdı doktor bakalım ne olacak
Benim doktorumda degistirmedi ekstra clexane 0.4 eklediMerhaba arkadaslar hepinize hayirli aksamlar. Tup bebek pozitif olduktan sonra ilaclar değişiyor mi yani dr değiştirir mi
Benim keseden sonra değişecekti yarın ilk kontrolümMerhaba arkadaslar hepinize hayirli aksamlar. Tup bebek pozitif olduktan sonra ilaclar değişiyor mi yani dr değiştirir mi
Hayır yarın ilk muayenem işte herşey yarın netleşecekUltrasona girdin mi değerlerin tam iki kati ilerlememiş ama hep yüksek gitmiş kanaman nasıldı peki
Açık pembe renkti lekelenmem 3.gunu çok geldi sonrada durdu zatenUltrasona girdin mi değerlerin tam iki kati ilerlememiş ama hep yüksek gitmiş kanaman nasıldı peki
Yarın güzel haberler veririz insallah Canım ikimiz deHayır yarın ilk muayenem işte herşey yarın netleşecek
İnşallah canım sende kan testi mi yaptıracaksınYarın güzel haberler veririz insallah Canım ikimiz de
Evet 10. Gün 31 çıktı bakalım katlanmış mi değerİnşallah canım sende kan testi mi yaptıracaksın
Kullandığımız ilaclar adeti geciktiriyor baskılıyor . Ben oyle biliyorumArkadaşlar neden bana cvp vermiyorsunuz ya çok tedirginim Ocak 28 5 günlük dondurulmuş emriyo tiransfer oldum dün adet tarihimdi hemuz olmadım tutmuş tutmasa olurmuydum sizce
Canım testle anlayabilirsin ama dondurulmuş transfer oldugu için adeti zamanında olurdun sanırım... bi erken gebelik testi yap istersenArkadaşlar neden bana cvp vermiyorsunuz ya çok tedirginim Ocak 28 5 günlük dondurulmuş emriyo tiransfer oldum dün adet tarihimdi hemuz olmadım tutmuş tutmasa olurmuydum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?