- 12 Şubat 2018
- 1.792
- 1.893
- 63
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.341
Canım kullandığımız ilaçlar adeti geciktiriyor öyle olmasa doktor 12 gün sonra test yap demez zatenArkadaşlar neden bana cvp vermiyorsunuz ya çok tedirginim Ocak 28 5 günlük dondurulmuş emriyo tiransfer oldum dün adet tarihimdi hemuz olmadım tutmuş tutmasa olurmuydum sizce
Ya ben 25 günde bir adet görüyorum genelde adet tarihleri test gününden sonraya denk geliyor benim tam ortasina iste o yüzden kafam karışıyorCanım kullandığımız ilaçlar adeti geciktiriyor öyle olmasa doktor 12 gün sonra test yap demez zaten
Kafan karışmasın canım. İlaçlardan dolayı adet gecikiyor. Adetle beraber tedaviye başlanıyor herkesin vücudu ilaçlara farklı tepki verdiği için ve rahim istenilen olgunluğa ulaştığı zaman transferler gerçekleşiyor kimininki erken kiminin ki geç oluyor. Benimki 22. Gün transfer oldu meselaYa ben 25 günde bir adet görüyorum genelde adet tarihleri test gününden sonraya denk geliyor benim tam ortasina iste o yüzden kafam karışıyor
Aynn adet olan oluyormu onu merak ettimKafan karışmasın canım. İlaçlardan dolayı adet gecikiyor. Adetle beraber tedaviye başlanıyor herkesin vücudu ilaçlara farklı tepki verdiği için ve rahim istenilen olgunluğa ulaştığı zaman transferler gerçekleşiyor kimininki erken kiminin ki geç oluyor. Benimki 22. Gün transfer oldu mesela
Ben şimdiye kadar hiç denk gelmedim hemen hemen herkes negatif sonucu aldıktan bir kaç gün sonra adet oluyorAynn adet olan oluyormu onu merak ettim
Canım test günün ne zamanArkadaşlar neden bana cvp vermiyorsunuz ya çok tedirginim Ocak 28 5 günlük dondurulmuş emriyo tiransfer oldum dün adet tarihimdi hemuz olmadım tutmuş tutmasa olurmuydum sizce
İyi düşün iyi olsun canımEvet 10. Gün 31 çıktı bakalım katlanmış mi değer
8 ŞubatCanım test günün ne zaman
Bizim transfer tarihimiz aynı seninle ama benim adrt tarihim test gününden sonra içini ferah tut dedikleri gibi istersen erken gebelik testi yap ama ben kendi adıma inatla 8 şubatı bekliyorum bakalımYa ben 25 günde bir adet görüyorum genelde adet tarihleri test gününden sonraya denk geliyor benim tam ortasina iste o yüzden kafam karışıyor
Yumurta başına 200 çıkıyor değer canım.3-4 yumurta toplanacak sanırım.sayıya takılma benden de 5 toplamışlardı bu defaKızlar Çarşamba yumurtalarım toplanacak son iğneleri vurucam bugün kan verdim E2 hormonum 745 çıkmış ne demek bu
Hayırlısı olsun üzme kendini yine test tarihin de bir tahlil daha yaptırırsınKizlar bugün 9. Günüm sonuç 1.20 cıktı negatif. Sanmıyorum yükselsin de
Bende bekliyorum ya çok belirti yok o yüzden biraz tedirginlik varBizim transfer tarihimiz aynı seninle ama benim adrt tarihim test gününden sonra içini ferah tut dedikleri gibi istersen erken gebelik testi yap ama ben kendi adıma inatla 8 şubatı bekliyorum bakalım
Belirti herkeste olmuyor o yüzden kendimizi çok dinleyip takılmamak lazım birde deneyim yapan arkadaşlardan takip ettiğim kadarıyla erken test yaptıkları için pişman oluyorlar asla tavsiye etmiyorlar. Hamileyseniz şayet yok yere stres edeceksiniz bebişinizi de kendinizi de az daha sabredin hobilerinizle uğraşarak dikkatinizi dağıtın bence.Bende bekliyorum ya çok belirti yok o yüzden biraz tedirginlik var
Oyle yaparım artık nasip hayirljsjHayırlısı olsun üzme kendini yine test tarihin de bir tahlil daha yaptırırsın
Bu ikincisi aslında ilkde tutmuştu ama onda sancim vardı bunda pek yok k gibi ama o 3 günlük emriyodu bu 5 günlükBelirti herkeste olmuyor o yüzden kendimizi çok dinleyip takılmamak lazım birde deneyim yapan arkadaşlardan takip ettiğim kadarıyla erken test yaptıkları için pişman oluyorlar asla tavsiye etmiyorlar. Hamileyseniz şayet yok yere stres edeceksiniz bebişinizi de kendinizi de az daha sabredin hobilerinizle uğraşarak dikkatinizi dağıtın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?