2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Tebrikler canim

Aynı gün transfer olumusuz canım bence erken gebelik testi filan yaptırma benim 5.gün embriysu iki gündür testte tek çizgi görüyorum evde deli gibi dolaniyorum stresten kafayı yedim negatif çıkarsa uzulmuyecem diyorsunama öyle olmuyor ama yine sen bilirsin canım

Gözünaydın canım.5+3 te gördüm keseyi ben de.son adete göre hesapladılar yani.bugün 5+5 oldu

Canım benimde 3.gün embriyosuydu 9.gun erken gebelik testi yaptım pozitif çıkmıştı

Canım seninde gözün aydın inşallah Allahım devamını da nasip etsin senin ultrason kağıdında kaç haftalık yazıyor
Sağolasın canım.valla haftası yazmıyor:) doktor kese oluşmuş içinde bebekte oluşmaya başlamış dedi.haftaya kalp atışı için çağırdı

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin.

Merhaba arkadaşlar ben bişey soracaktım dondurulmuş embriyolar ne zaman çözdürülüyor yani aynı gün mü yoksa 1 gün önce falan mı bilen var mı aranızda ben çift koydurmak istiyorum izmirdeyim İstanbul’da transfer olucak ona göre bir gün önceden mi söylemeliyim yoksa aynı gün gidince mi söylemeliyim karar veremedim istanbuldaki doktorumla hiç yüzyüze gelmedim diğer doktor yumurtaları topladı ama çift yumurta için onunla konuşmak istiyorum muayene etsin istiyorum ona göre 1 gün önceden mi gideyim bilen var mı

Bana transferden dört gün öncesinde embriyolog arayıp sormuştu kaç tane istediğimizi. Ancak daha öncesinde de doktorumuza çift embriyo transferinin bizim için uygun olup olmadığını danışmıştık.

Sağol canım ama benim İzmir’de ki doktorum tek olmasından yana ama yaşım 35 eşim 48 yaşında bende çikolata kisti var eşimin sperm problemli tüpleri aldılar şimdi tek şansım tüp bebek o yüzden 2 adet istiyorum koymalarını onların ilk planı tek olarak transfer etmek kafam çok karışık

Doktorun tek dediyse vardir bir bildigi ona guvenmelisin. Ben de 35 im esim 37 yasinda.

Sağolasın canım.valla haftası yazmıyor:) doktor kese oluşmuş içinde bebekte oluşmaya başlamış dedi.haftaya kalp atışı için çağırdı
Benide haftaya kalp atışı için çağırdı ama daha çok küçük duyulur mu bilmiyorum şehir dışından git gel yapıyoruz o yüzden haftaya bekleyip sonraki haftaya gideyim diyorum

Benide haftaya kalp atışı için çağırdı ama daha çok küçük duyulur mu bilmiyorum şehir dışından git gel yapıyoruz o yüzden haftaya bekleyip sonraki haftaya gideyim diyorum
6+5 olacak o gün benim.ben de şehir dışından gidiyorum canım.inşallah duyarız da içimiz rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…