- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.381
Tebrikler canimKızlar kesemiz göründü minicik bi kese benim şimdi anlamadığım şey bizler de son adet tarihinden itibaren mi hesaplanıyor yoksa transfer tarihinden itibaren mi eğer sat'den hesaplanıyorsa 2 hafta geriden geliyor sata göre 5 +4 günlüğüm transfer tarihindense 3 +4 günlük kese boyutu doktor yuvarladı 4 hafta dedi
Aynı gün transfer olumusuz canım bence erken gebelik testi filan yaptırma benim 5.gün embriysu iki gündür testte tek çizgi görüyorum evde deli gibi dolaniyorum stresten kafayı yedim negatif çıkarsa uzulmuyecem diyorsunama öyle olmuyor ama yine sen bilirsin canımGeçen hafta pazartesi ogleden sonra 3. Gün embriyosu transfer edildi.sürekli kasik ağrıları vardı hafif adet sancısı gibi şansım vardı bugün transfer sonrası 7 gün transfer gunuyle birlikte 8. Gün.nerden nasıl sayacagimi bile bilmiyorum . İlk 2 gün göğüsleri taş gibi oldu şişti ağrıdı sonra indi düne kadar kasık ağrım vardı bugün yok bugün adet sancim var her şey allahtan ama korkuyor insanyarın erken gebelik testi yaptırsam Olur mu ? Ya da kan testi mi yaptırayım? Test günüm cuma
Gözünaydın canım.5+3 te gördüm keseyi ben de.son adete göre hesapladılar yani.bugün 5+5 olduKızlar kesemiz göründü minicik bi kese benim şimdi anlamadığım şey bizler de son adet tarihinden itibaren mi hesaplanıyor yoksa transfer tarihinden itibaren mi eğer sat'den hesaplanıyorsa 2 hafta geriden geliyor sata göre 5 +4 günlüğüm transfer tarihindense 3 +4 günlük kese boyutu doktor yuvarladı 4 hafta dedi
Canım benimde 3.gün embriyosuydu 9.gun erken gebelik testi yaptım pozitif çıkmıştıGeçen hafta pazartesi ogleden sonra 3. Gün embriyosu transfer edildi.sürekli kasik ağrıları vardı hafif adet sancısı gibi şansım vardı bugün transfer sonrası 7 gün transfer gunuyle birlikte 8. Gün.nerden nasıl sayacagimi bile bilmiyorum . İlk 2 gün göğüsleri taş gibi oldu şişti ağrıdı sonra indi düne kadar kasık ağrım vardı bugün yok bugün adet sancim var her şey allahtan ama korkuyor insanyarın erken gebelik testi yaptırsam Olur mu ? Ya da kan testi mi yaptırayım? Test günüm cuma
Canım seninde gözün aydın inşallah Allahım devamını da nasip etsin senin ultrason kağıdında kaç haftalık yazıyorGözünaydın canım.5+3 te gördüm keseyi ben de.son adete göre hesapladılar yani.bugün 5+5 oldu
Sağolasın canım.valla haftası yazmıyor:) doktor kese oluşmuş içinde bebekte oluşmaya başlamış dedi.haftaya kalp atışı için çağırdıCanım seninde gözün aydın inşallah Allahım devamını da nasip etsin senin ultrason kağıdında kaç haftalık yazıyor
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin.Kızlar kesemiz göründü minicik bi kese benim şimdi anlamadığım şey bizler de son adet tarihinden itibaren mi hesaplanıyor yoksa transfer tarihinden itibaren mi eğer sat'den hesaplanıyorsa 2 hafta geriden geliyor sata göre 5 +4 günlüğüm transfer tarihindense 3 +4 günlük kese boyutu doktor yuvarladı 4 hafta dedi
İnşallah canım hayırlısıValla şaşırdım o kadar çok forum okudum tüp bebek yaptıran kişi duydum ama progestana bakıldığını ilkduyuyorum hayırlısı artık
Bana transferden dört gün öncesinde embriyolog arayıp sormuştu kaç tane istediğimizi. Ancak daha öncesinde de doktorumuza çift embriyo transferinin bizim için uygun olup olmadığını danışmıştık.Merhaba arkadaşlar ben bişey soracaktım dondurulmuş embriyolar ne zaman çözdürülüyor yani aynı gün mü yoksa 1 gün önce falan mı bilen var mı aranızda ben çift koydurmak istiyorum izmirdeyim İstanbul’da transfer olucak ona göre bir gün önceden mi söylemeliyim yoksa aynı gün gidince mi söylemeliyim karar veremedim istanbuldaki doktorumla hiç yüzyüze gelmedim diğer doktor yumurtaları topladı ama çift yumurta için onunla konuşmak istiyorum muayene etsin istiyorum ona göre 1 gün önceden mi gideyim bilen var mı
seninde tup bebekmiydi cnmOzaman korkma sakin ol canım benim değerlerim şöyleydi
20 Ocak 26.21
22 ocak 40.29
24 Ocak 102
28 Ocak 355.1 (4 gün sonra)
31 Ocak 412 çıktı (3gün sonra)
Yarın kontrole çağırdı doktor bakalım ne olacak
Sağol canım ama benim İzmir’de ki doktorum tek olmasından yana ama yaşım 35 eşim 48 yaşında bende çikolata kisti var eşimin sperm problemli tüpleri aldılar şimdi tek şansım tüp bebek o yüzden 2 adet istiyorum koymalarını onların ilk planı tek olarak transfer etmek kafam çok karışıkBana transferden dört gün öncesinde embriyolog arayıp sormuştu kaç tane istediğimizi. Ancak daha öncesinde de doktorumuza çift embriyo transferinin bizim için uygun olup olmadığını danışmıştık.
Doktorun tek dediyse vardir bir bildigi ona guvenmelisin. Ben de 35 im esim 37 yasinda.Sağol canım ama benim İzmir’de ki doktorum tek olmasından yana ama yaşım 35 eşim 48 yaşında bende çikolata kisti var eşimin sperm problemli tüpleri aldılar şimdi tek şansım tüp bebek o yüzden 2 adet istiyorum koymalarını onların ilk planı tek olarak transfer etmek kafam çok karışık
Doktorun tek dediyse vardir bir bildigi ona guvenmelisin. Ben de 35 im esim 37 yasinda.[/QUOTE
Doğru diyorsun aslında hakkımızda hayırlısı inşallah
Evet canım tüp bebekseninde tup bebekmiydi cnm
Benide haftaya kalp atışı için çağırdı ama daha çok küçük duyulur mu bilmiyorum şehir dışından git gel yapıyoruz o yüzden haftaya bekleyip sonraki haftaya gideyim diyorumSağolasın canım.valla haftası yazmıyor:) doktor kese oluşmuş içinde bebekte oluşmaya başlamış dedi.haftaya kalp atışı için çağırdı
6+5 olacak o gün benim.ben de şehir dışından gidiyorum canım.inşallah duyarız da içimiz rahatlarBenide haftaya kalp atışı için çağırdı ama daha çok küçük duyulur mu bilmiyorum şehir dışından git gel yapıyoruz o yüzden haftaya bekleyip sonraki haftaya gideyim diyorum
ilk tedaviye baslarken.neler uyguladi doktor. bende nisanda yaptrcm cnmEvet canım tüp bebek
İnşallah canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sen nerede yaptırdın tedavini ve kalp atışını duyana kadar tedavi olduğun doktor mu yapacak muayenenı6+5 olacak o gün benim.ben de şehir dışından gidiyorum canım.inşallah duyarız da içimiz rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?