2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

İnşallah canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sen nerede yaptırdın tedavini ve kalp atışını duyana kadar tedavi olduğun doktor mu yapacak muayenenı
İstanbuldayım.Bursada yaptırdım canım.evet kalp atışı için de ona giderim diyorum çok iyi bir doktor ama uzak işte.şimdi bir de doktor ve hastane bulmak var zor iş gerçekten

İstanbuldayım.Bursada yaptırdım canım.evet kalp atışı için de ona giderim diyorum çok iyi bir doktor ama uzak işte.şimdi bir de doktor ve hastane bulmak var zor iş gerçekten
Merhaba hayırlı olsun, Bursa’da hangi merkez ve doktora tedavi oldunuz, mahsuru yoksa öğrenebilir miyim?

ilk tedaviye baslarken.neler uyguladi doktor. bende nisanda yaptrcm cnm
Canım benim ilk tedavimdi adetımın ikinci günü başlamıştım o gün kan testi yapıyorlar durumun tedaviye uygun mu diye kan sonuçların uygun olursa yumurta uyarıcı iğnelerle başlıyorsun yeterince uyarılınca erken catlamaması için bi ıgneye daha başlıyorsun onu ne kadar kullanman gerektiğini merkez söylüyor sana en son da çatlatma iğnesi olup 36 saat sonra yumurtaların toplanıyor 15 dakikalık bir işlem genel anestezi altında yapılıyor zaten uyuyorsun uyanınca hafif bir ağrın oluyor adet sancısı gibi onun için de hemşireler ağrı kesici iğne yapıyorlar 1 kaç saate hiç bir ağrın kalmadan merkezden ayrılabiliyorsun ertesi gün embriyologlar sana bilgi vermek için telefon açmaya başlıyorlar döllenme konusunda kaçıncı gün transfer edileceğini embriyolog ve tüp bebek doktorun karar verip seni transfer için çağırıyorlar idrara sıkışık gitmen gerekiyor o zaman rahimi daha net görüyorlar ve transfer işlemin bitince istediğin zaman Tuvalete gidebilirsin bir kaç saat yatıyorsun orda sonra evine gidiyorsun ve bekleyiş başlıyor :) en geçmek bilmeyen zaman bu zaman işte test gününü 4 gözle bekliyorsun ben pek belirti yaşamadım adet sancısı gibi sancı vardı kasıgımda bide transferin 8'9'10 günü lekelenmem oldu açık pembe renk ve son zamanlarda göğüs hassasiyetim arttı başka da belirtim olmadı hemen hemen adet belirtileriyle aynı oluyor yani ne hamileyim diye sevinmek gerekiyor nede adet olacağım diye üzülmen:) hakkında hayırlısı olsun arkadaşım güzel haberlerle gel :)

Benim doktorda sadece kalp atışını duyana kadar bakıyormuş sonrası için iyi bi doktor bulup devam etmek gerekiyor :)

Resmen tedavi sürecim gözümde canlandı :) aynen tamda böyle oluyo canım. En zor bklemek olan kısımda bn bugünden itibaren bşladıım

nerede tedavi gördünüz transferden sonra nelere dikkat ettiniz ve doktorunuz kim acaba biraz anlatırmısınız
Merhaba
Suan 5bucuk haftalik gebeyim. Her hafta kontrolumuz var ve her hafta biraz daha buyuyor. Kismetse bu hafta sonu kalbini duyabilecekmisiz. Istanbul kosuyolunda park15 muayenehaneleri. Domtorum murat emanetoglu.

Merhaba hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.. bebeklerinle çook güzel günlerin olur inşallah.. Hangi klinikte tedavi gördünüz ve doktorunuzun adını öğrenebilirmiyim
Merhaba
Amin insallah. Bebegimin biri tuttu cok sujur digerini goremedik. Ama cok sukur biri ile guzel ilerliyoruz. 5bucuk haftalik gebe gorunuyorum ve her hafta buyuyor. Bu hafta sonu kismetse kalbini duyabilirmisiz. Istanbul kosuyolu murat emanetoglu doktorum

cnm ins guzl haberler vermk isterim. nisan bi gelsin de hyirlisiyla

Arkadaşlar merhaba
8. Gün 14:40 ta kan testim 18,80
10. Gün 08:29 de kan testim 24,40

Yükselme çok az olduğu için 2 gün sonra tekrar dedi hemşire ama umut yokmu arkadaşlar? Bide saat farkından dolayı böyle az çıkmış olabilir mi. 6. Gün embriyosu zaten geç bölünüyodu nolur bebeğim bana tutunsun dua edin

Bence 12. Gün de testi tekrarla su an iki kat artış yok ama bence ilerler ben de hafif kanamadan muzdaribim hala testim iki kat arttı ama hala kanama var her an gidecek diye korkuyla bekliyorum

Tatlım hiç bişey olmaz korkma benimde değerlerim başta senin gibiydi ama dün kesemiz göründü minicik bi kesem vardı 12.gun tekrar ettiğinde aynı saatte vermeye çalış 2 katı artması önemli değil %60 artsın yeterli diyorlar doktorlar. Benim son testim %15 anca artmıştı sonrada birdaha yaptırmadım dün ilk muayenemdi doktor ısrarla bir daha kan testi yaptırma kese göründü dedi banada çok şey söylendi sen Allaha sığın dua et etraftan söylenen laflara kulaklarını kapat değerin artacak gibi görünüyor inşallah artar hayırlısı olsun inşallah

Kızlar benim adetim 3 gün geçti kasıklarımda ağrı var arada sancı giriyor. 1 haftadır da oldum diye tuvalete gidiyorum ama hiç bir şey yok bu gün evde test yaptım negatif bir heyecan sardı acaba diye böyle bir tecrübe yaşayan varmı aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…